Banner for Ikwilvanmijnautoaf.be

Ikwilvanmijnautoaf.be Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan enkel maar positief zijn over de site. Na indiening van zoekertje snel een telefoontje voor alles nog eens te overlopen en te vragen wat je verlangt en/of hoopt te verkrijgen. Kreeg na ff te wacht... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

We verkochten de auto van mijn vader die rijverbod had gekregen. De auto had veel schade waarvan ik duidelijke foto's had geupload. In het telefoongesprek werd hier langs beide kanten open over gec... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Corretor de Carros
  2. Loja de Automóveis
  3. Concessionária
  4. Concessonária de trailers
  5. Revendedora de carros usados

Sobre Ikwilvanmijnautoaf.be

Uw auto verkopen kan onnodig lang duren en veel zorgen opleveren. Ikwilvanmijnautoaf helpt je bij de verkoop zodat u uw kostbare tijd kunt gebruiken voor leuke dingen zoals uw favoriete hobby, een welverdiende vakantie, vrienden of familie. Een gemakkelijke en betrouwbare verkoop van uw auto waar u tevreden op terugkijkt. Dat is onze missie.

Ons aanmeldproces is kort, enkele vragen rondom de staat van uw auto, een paar foto’s bijvoegen en klaar!

Wij nemen vervolgens contact met u op, zoeken binnen no-time een geschikt autobedrijf die uw auto wil kopen en informeren u over de mogelijke verkoopprijs.

Tevreden met de verkoopprijs? Dan is uw auto verkocht. Wij helpen u met een veilige levering.

ikwilvanmijnautoaf.be

VEILIG
Uw auto verkopen op een dag, is dat wel veilig? Ja hoor! Wij werken enkel samen met erkende, professionele autobedrijven. De aangesloten autobedrijven worden door onze medewerkers opgevolgd, zodat we u een betrouwbare dienstverlening kunnen garanderen.
GOED BEREIKBAAR
Onze automakelaars zijn zes dagen per week (van maandag tot en met zaterdag en op feestdagen) van 8 u. tot 22 u. telefonisch bereikbaar om in uw plaats te onderhandelen met de 8.200 aangesloten autohandelaars.
SNEL
We plaatsen elke dag voertuigen in de online autoveiling. Daardoor kunnen we u binnen de 24 uur al een hoog, gegarandeerd bod toesturen. Bent u het eens met dat bod? Dan kunt u uw auto al binnen de dag verkopen.
KOSTELOOS
We hebben onze autoveiling zo ontwikkeld dat die kosteloos is voor de verkopende partij. Bij ons betalen uitsluitend de aangesloten autohandelaars een vergoeding om voertuigen te mogen aankopen.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

601 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

85 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen! 👌

24 de maio de 2024

Al bij al vlot verlopen

Al bij al vlot verlopen. Gemakkelijke manier om zonder veel gedoe een opkoper te vinden. Prijs ligt wel een stukje lager dan op de particuliere markt, maar je hebt ook geen keuring meer nodig. Wagen werd ter plaatse afgehaald. Ook dit bespaart tijd. Aankoper probeerde wel nog de overeengekomen prijs te verlagen, wat vervelend is. Wagen wordt grondig gecontroleerd. Alles samen neemt de afhaling, controle en opstellen van het contract nog 1 uurtje in beslag.

14 de maio de 2024

Bedankt voor het delen van je ⭐⭐⭐⭐ ervaring bij ikwilvanmijnautoaf

Correct

Duidelijke communicatie. Correcte afhandeling.

26 de abril de 2024

Misleidende boden

Ik krijg een mail waarin staat dat het inkoopvoorstel 8250 euro bedraagt, een paar dagen later wordt ik opgebeld met een bod van 6000 euro.
Deze site is niet te vertrouwen en stuurt met opzet misleidende informatie.

27 de abril de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Supersnelle verkoop van mijn auto.

Na het online invoeren van de details i.v.m. mijn auto, volgde zeer snel telefonisch contact gevold door hun verkoopovereenkomst. Zelfde dag nog een gesprek met de koper + afspraak, enkele dagen later was de verkoop rond en auto opgehaald. Veilig systeem van betaling, geld onmiddellijk op mijn bankrekening. Eerlijk & betrouwbaar, een aanrader.

17 de abril de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

- De manier waarop je je voertuig…

- De manier waarop je je voertuig aanbied bij hen is zéér amateuristisch en incompleet.
- Je wordt overstelpt met een onnodig aantal mails, tot het vervelende toe.
- het bod dat je krijgt is letterlijk de helft van wat jouw wagen werkelijk waard is, met andere woorden je wordt bezeikt. Het is lachwekkend dat ze zelfs zo'n belachelijk laag bod durven uitbrengen.
- ik kan niet anders dan concluderen dat de overweldigend positieve reviews hier dan ook in scène zijn gezet en waarschijnlijk belangenvermenging mee gemoeid is.

Ik zal mijn wagen daar aanbieden waar ze wel realistische biedingen kunnen uitbrengen en ik niet het gevoel krijg als klant opgelicht te worden.

19 de abril de 2024

Vlotte verkoop

Er werd snel contact opgenomen door de maatschappij en de koper. De datum van verkoop werd vastgelegd en nagekomen.
Alles verliep heel vlot.

8 de abril de 2024

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, snelle afhandeling. Bied naar waarde.

2 de abril de 2024

Correct

Correct, snel en goede prijs.

20 de março de 2024

Geen aanrader.

- Op de site staat : contact binnen 24u. Na 2 dagen dan maar zelf gebeld.
- Na contact terug te horen : " wij nemen nog contact met u op"
Nooit niks meer terug gehoord.
- Wagen over gegeven bij de rechtstreekse concurrent.
- Ik laat dit bedrijf links liggen. Geen aanrader.

19 de fevereiro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfecte bemiddeling tussen koper en…

Perfecte bemiddeling tussen koper en mezelf, chapeau voor deze manier van verkopen.
De koper, auto’s DM, heeft correct en heel vriendelijk de auto afgehaald. Na een (zware) fout mijnentwege, verkeerd jaartal van 1ste inschrijving doorgegeven (auto was 2 jaar ouder dan ik had doorgegeven), heb ik met de koper een mooi compromis overeengekomen, chapeau Freddy !
Moest ik ooit terug een auto verkopen zal ik niet aarzelen om dit opnieuw via jullie te doen.
Bedankt Coen, Marian en niet vergeten Freddy (de koper) !!

24 de fevereiro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer duidelijk en vriendelijk geholpen…

Zeer duidelijk en vriendelijk geholpen via de telefoon. De medewerker deed zijn uiterste best om tot een goede prijs te komen en legde het proces van a tot a uit. De auto werd de dag zelf nog opgehaald door de autohandelaar, die zelf ook heel vriendelijk en correct was en het afgesproken bedrag onmiddellijk betaalde via overschrijving. Aanrader!

20 de fevereiro de 2024

Goede ervaring

Behulpzame telefonist, gevraagde prijs werd nagekomen, ophaling aan huis van verkochte wagen, binnen de week alles geregeld, geld stond direct op de rekening

14 de fevereiro de 2024

Beste,

Beste, alles ging vlot (komen tot een akkoord) en correct (afhandeling & betaling) .. verzoeken zoals deze blijven - nadat naar onze tevredenheid reeds meermaals (telefonisch) werd gepolst - evenwel komen, zodat dat de 'ene arm v/d inktvis hier blijkbaar niet altijd weet wat de andere reeds deed'.
Dit even ter algehele afronding. ;-)
Met vriendelijke groet.

30 de janeiro de 2024

Bedankt voor het delen van je ⭐⭐⭐⭐ ervaring bij ikwilvanmijnautoaf

Autoverkoop zoals het hoort

Heb bij de verkoop van m’n vorige wagen een slechte ervaring gehad (ander platform)
Jullie bewijzen dat het ook anders kan:
- vlotte, duidelijke, correcte en vriendelijke afhandeling
- uitstekende opvolging
Bedankt!