ilovegiffy Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super goede ervaring! Per ongeluk een typefout in m'n email adres en Giffy had dit binnen no-te gefixt! Hele makkelijke site en goed aanbod!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb nou al verschillende Giffy cadeaukaarten gekregen maar elke keer weer slaak ik een diepe zucht. Wie heeft in vredesnaam bedacht hoe je zo moeilijk mogelijk een cadeaukaart kunt verzilveren zoda... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ze hebben heel vriendelijk mijn cadeaubonnen omgeruild van kluscadeau naar Primark!! Dit omdat kluscadeau helemaal niet meer ingeleverd kan worden bij containerbuddy!!! Wel goed om te weten!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Via kaartje2go ontvingen we een paar keer een cadeaubon van bol.com. Tenminste, dat dachten we want zo stond het ook op de bon. Blijkbaar kon je het via Giffy ook omzetten naar andere cadeaubonnen. We... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Brindes

Met een Giffy Keuze Cadeaukaart kies je moeiteloos jouw perfecte cadeau. We bieden een uitgebreid assortiment aan cadeaukaarten en ervaringen zodat er altijd iets passends te vinden is voor iedereen.

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

58 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

51 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel fijn dat je zelf kan kiezen

Heel fijn dat je zelf kan kiezen waar je je kadobon besteedt en dat je niet vastzit aan een bepaalde winkel. Helemaal zelf bepalen dus wat je ervan koopt, dus voelt het ook veel meer als een echt waardevol kado voor iets dat ik echt zelf leuk vind.

29 de janeiro de 2026

Dat is precies waar het bij Giffy om draait! Dankjewel voor je review. 💚

Super tevreden

Super tevreden. Veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik. Echte aanrader!

27 de janeiro de 2026

Goed om te horen!💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handige kaart, kind kan de was doen

We kregen een Giffy-kaart digitaal naast ons kerstpakket. Je levert deze online in en kan dan kiezen uit tientallen andere vouchers (van Zalando tot BOL en van Primark tot een bioscoopbon). Voor elk wat wils, een kind kan de was doen.

15 de janeiro de 2026

Resposta da ilovegiffy

Dankjewel voor je review! Precies zo geven we keuzevrijheid cadeau, voor iedereen wat wils.

Snel simpel makkelijk

Wat een fijn online platform is Giffy. Ik kreeg een bon cadeau en binnen een paar klikken had ik hem online verzilverd. Simpel snel en makkelijk.
Voor mij vijf sterren!

26 de janeiro de 2026

Goed om te horen!💚

Top giftcards!

Helemaal tevreden :)

25 de janeiro de 2026

Resposta da ilovegiffy

Goed om te horen! Dankjewel voor je review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijn gebruik gemaakt van de cadeaubon…

Fijn gebruik gemaakt van de cadeaubon bij de IKEA. Het uitkiezen van een cadeaubon gaat een stuk gemakkelijker vergeleken met andere bedrijven die ook cadeaubonnen leveren.

24 de janeiro de 2026

Resposta da ilovegiffy

Dankjewel voor je review! Fijn dat het kiezen van een cadeaubon zo makkelijk ging en dat je de Giffy bij IKEA goed hebt kunnen gebruiken. 💚

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Haven’t received the gift card

Haven’t received the gift card! Honestly, what a waste of time, I don’t recommend this service to anyone!

26 de janeiro de 2026

Resposta da ilovegiffy

Hi, thanks for letting us know! Please email us at support@ilovegiffy.com and include your email address so we can check what’s happening with your gift card and make sure it reaches you quickly. We’re happy to help!

goede service

Had een giftcard gekregen via werk. Eerst snapte ik niet hoe het precies werkte, maar klantenservice stond goed te woord. Nu wel iets leuks van kunnen doen!

13 de janeiro de 2026

Resposta da ilovegiffy

Dankjewel voor je review! Fijn dat onze klantenservice je heeft kunnen helpen en dat je uiteindelijk iets leuks hebt kunnen uitkiezen. Zo maken we belonen en waarderen simpel en persoonlijk. 💚

Top giftcards!

Top giftcards, werkt perfect.

24 de janeiro de 2026

Goed om te horen!

Giftcard gekregen via werk

Giftcard gekregen via werk, erg makkelijk te gebruiken!

23 de janeiro de 2026

Dankjewel voor je review! 💚

Zeer tevreden zakelijke gebruiker

Wij maken als organisatie gebruik van I Love Giffy en zijn hier erg tevreden over. Onze medewerkers zijn altijd blij met de Giffy die zij ontvangen voor hun verjaardag. Het persoonlijke filmpje dat onze directie heeft opgenomen en dat aan de Giffy is gekoppeld, wordt ieder jaar opnieuw enorm gewaardeerd.

De ruime keuze aan cadeaukaarten zorgt ervoor dat iedereen iets kan kiezen wat echt bij hem of haar past. Vooral rond de feestdagen, zoals met kerst, wordt dit door onze medewerkers als bijzonder prettig ervaren.

Daarnaast is het platform zeer gebruiksvriendelijk. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed gaan, dan worden we altijd snel en prettig geholpen door de klantenservice.

Mijn collega's en ikzelf vinden Giffy een fijne, persoonlijke en betrouwbare oplossing voor medewerkerswaardering.

23 de janeiro de 2026

Resposta da ilovegiffy

Wat een mooie review, dankjewel! Geweldig om te horen dat jullie medewerkers elk jaar zo blij worden van Giffy en dat het persoonlijke filmpje van de directie echt impact maakt. Precies zo maken we belonen en waarderen persoonlijk en betekenisvol. Fijn ook dat de keuzevrijheid en het gebruiksgemak, zeker rond de feestdagen, zo worden gewaardeerd. Dank voor het vertrouwen in Giffy als partner voor medewerkerswaardering. 💚

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kreeg de kaart keurig op tijd bezorgd

Kreeg de kaart keurig op tijd bezorgd. Bedankt voor de nette en goede service Giffy 👍🏼

22 de janeiro de 2026

Resposta da ilovegiffy

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de kaart op tijd is aangekomen en dat je tevreden bent over onze service.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.