Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alle varer som beskrevet. Forsendelse lidt langsom men inden for rimelighedens grænser. Pris ok. Kvalitet matcher pris. Lille gave vedlagt, sød gestus, mange tak. Generelt mange valgmuligheder i websh... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig flot og lækkert islamisk tøj! Søsteren bag er så sød Masha’Allah, og står altid klar med at hjælpe/besvare spørgsmål❤️ Her vægter man kunden højest! Mine største anbefalinger her til 🌺

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har bestilt fra Ilovemyhijab af flere omgange, og hvergang har produkterne været i høj kvalitet! Udover det er der fantastisk kundeservice! Kan helt klart anbefale at købe herfra! Den sødeste kvin... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super fin kvalitet. Fineste burkini med super detaljer til fæstning af stoffet så det ikke skrider op. Eneste minus skulle være at der mangler forring i overdelen

Detalhes da empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

Velkommen til ilovemyhijab.com. I Love My Hijab er skabt med kærlighed til hijaben og respekt og omtanke for dem, der bærer den.  Vi udvælger vores varer med fokus på kvalitet, komfort og holdbarhed. For os er det vigtigt, at du ikke bare er tilfreds med dit køb, men føler dig tryg gennem hele oplevelsen – fra du besøger vores side, til du modtager din ordre. God service og pålidelige produkter er ikke noget ekstra for os. Det er grundlaget for alt, vi laver.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hurtigt og fejlfrit

Hurtigt og fejlfrit. Fik en lille gave med oveni købet🥰

30 de abril de 2025

Kære Sahra,
tusind tak for din fine anmeldelse! 💛
Vi er så glade for at høre, at din oplevelse var både hurtig og fejlfri – og dejligt at du blev glad for den lille gave 🥰
Vi sætter stor pris på din støtte og håber at byde dig velkommen igen snart!

De bedste hilsner,

Super fin kvalitet

14 de junho de 2024

Rigtig fin oplevelse!

Rigtig fin oplevelse - desværre var abayen ikke lige mig. Det er svært for mig at finde noget der sidder pænt på mig, da jeg ikke er særlig høj.

Men super service og kvalitet. Vil klart lave et nyt køb :)

8 de maio de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Fin produkt, dog kunne det nævnes at ærmerne var lige lidt for korte ift kjolerne. Jeg ville dog ønske at udvalget var endnu større.

Alt i alt et fint sted at handle.

2 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God kvalitet og hurtig levering

God kvalitet af tørklæde og nåle og hurtig levering. God og nem hjemmeside, hvor der er større udvalg end forventet og til god pris, anbefaler dem gerne til andre.

3 de fevereiro de 2024

Resposta da I love my hijab

Kære Anna, mange tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på🌸. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os og er tilfreds med dit køb.

Mvh,

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg er ikke tilfreds

Jeg er ikke tilfreds, fordi kjolen var alt for lang.

30 de agosto de 2023

Kære Nadia,
tak for din feedback.

Under hver kjole/vare, er der en detaljeret beskrivelse af modellen, kjolens længde, materiale, Vaskeanvisning mm. Og hvis kjolen er længere end man har brug for, tilbyder vi også afkortnings service, så kjolen passer til ens højde. Det kan også bestilles på hjemmesiden.

Mvh
Meliha

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais