I recently purchased the Relatively Universal ROM Programmer from iMania.dk, and I couldn’t be happier with my experience. First off, the delivery was impressively fast, arriving much sooner than... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I was having trouble getting an older revision of the EPROM programmer working, and Anders was very patient and kind with me while we got to the bottom of it. I have now ordered the latest revision of... Ver mais
First of all, it's always a pleasure to find people promoting open-source projects the way iMania.dk does. The shop provides unbeatable prices for already assembled items of their open-sourc... Ver mais
Jeg har gentagende gange handlet på iMania.dk og har hver gang fået nogle udmærkede produkter til billige priser. Levering foregår fra dag-til-dag, og jeg har altid fået mine produkter dagen efter -... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de Eletrônicos
- Loja de acessórios para Celulares
- Oficina de Produtos Elétricos
- Engenheiro Eletricista
- Loja de peças e componentes eletrônicos
Informação fornecida por fontes externas variadas
iMania.dk sælger billigt iPhone og iPad tilbehør samt udfører professionelle reparationer på iPhone og iPad.
Informações de contato
Algade 35B, 2., 9000, Aalborg
- kontakt@iMania.dk
- imania.dk
Perfekt iPad reparation
Jeg sendte min iPad 2 til reparation om fredagen, fik den tilbage, onsdagen efter, og til den bedste pris, jeg kunne finde. Resultatet var perfekt, så mere kunne jeg ikke ønske mig. Tak for handlen :-)
Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud
jeg kan kun sige , at jeg er tilfreds med den vare jeg bestilte 100% iorden , og meget hurtig lev. der er ikk noget at klage over .... ;0)....
Ingen problemer
Bestilte om fredagen og forventede faktisk først levering mandag, men min skærmbeskyttelse lå allerede i postkassen lørdag - og produktet var af langt bedre kvalitet end jeg har oplevet før, så jeg er meget tilfreds!
Rigtig god butik jeg vil anbefale den
Rigtig fin butik. Jeg har bare skulle vente i 4 uger på at få et cover, men det har været godt nok når man kan skrive til dem
Nem hjemmeside og hurtig levering
Jeg kan kun anbefale stedet opg vil bruge det igen
Super godt !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sendte min ipod onsdag fik den tilbage fredag mega hurtig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bestilt den ene dag, i postkassen den anden!
Fantastisk levering!
ELENDIG KUNDESERVICE - INTET SVAR, LIGEGLADE - BRUG DEM IKKE!!
Hurtig leverence, men når tingene er blevet ødelagt i posten er der absolutlig ingen hjælp eller service. Cover var bla lag i alm konverlut og selvsagt mast flad, så det ikke kunne bruges...
De reagere ikke på nogle som helst henvendelsere og er ligeglade - så glem alt om at få hjælp efter du har betalt - fuldstændigt urimeligt.
Brug dem IKKE!!!!

Resposta da iMania.dk
Har alt til iphone
Jeg er super glad for at handle hos imania de har mange forskællige ting til iphone og de er også billige så man har råd til det.
Fin behandling også selvom bestilte varer ikke var på lager.
Super flot !
Jeg bestilte min vare kl 1710. Blev afleveret med posten den næste dag kl. 1000. Det kan ikke være mere perfekt. Det er jo næsten som at være i butikken og handle hen over disken !
Vender klart tilbage
Jeg vil klart gøre brug af imania en anden gang .. Bestilte søndag aften og modtog varen tirsdag
Godt køb
Jeg er glad for at få varer, som opfylder mine ønsker til rimelige gode priser. Jeg vil godt anbefale jeres gode service.
Bestil og hav varen allerede dagen efter!
God hjemmeside, der tydeligt viser produkterne. Levering til tiden og i forventet kvalitet. OK!
Perfekt service
Jeg mistede min iPhone 5 oplader til en nytårsfest. Øv. Bestilte om aftenen et laderstik til min telefon, og dagen efter da jeg kom hjem fra skole lå kablet klar til mig! Fantastisk med hurtig levering, når det virkelig gælder. Og super priser oveni. Det virker fint i både vægstik og computer
hurtig levering
Nemt, hurtigt, godt.
Alt forløb tilfredsstillende og rigtig fin vare. Det der kunne give den sidste stjerne, var hvis man fik tilsendt et trackingnummer på mail ved afsendelsen. Ellers rigtig godt.
Fantastisk og fin hurtigt service.
Jeg bestilte en cover til min I Pad d.28/12 kl ca. 16.55 og dagen efter var den allerede med Posten,det kan man da kun kalde super service at den bliver sendt så hurtigt selv om det er i forbindelse med weekend og helligdage. Jeg kan varm anbefale Mania.dk Og så er tilmed billig!
Gode priser og meget hjælpsomme
Jeg bestilte 3 iphone5-covers her i starten af måneden, som jeg modtog efter kort tid. Desværre var den ene lidt ødelagt, så kontaktede imania som straks sendte mig en ny en. Den kom lynhurtigt med posten og var helt perfekt.
Helt klart et sted jeg vil anbefale, og vil bruge igen snart! :)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.