Veja o que dizem as avaliações
Enorm aangename ervaring gehad met Arthur van Immo Da Vinci. Is eerlijk en komt vooral met een duidelijke strategie bij verkoop!
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Andreas Burssens. Vanaf het eerste contact verliep alles professioneel, transparant en vlot. Andreas nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en hie... Ver mais
Detalhes da empresa
- Corretores de Imóveis
- Imobiliária de Apartamentos
- Companhia gestora de propriedade
- Imobiliária
- Consultora de imóveis
- Corretora de aluguel de imóveis
Bij Immo da Vinci gaan we resoluut voor gelukkige klanten. Van een correcte en eerlijke prijsbepaling tot een juridisch waterdicht compromis, van het professioneel in beeld brengen van uw pand tot het aanprijzen op zoveel mogelijk kanalen. Immo Da Vinci heeft oog voor elk detail. We werken in alle transparantie en met open communicatie en houden u van elke stap op de hoogte. U krijgt één vast aanspreekpunt, bijgestaan door creatieve marketeers, punctuele juristen en getalenteerde fotografen. We maakten met onze aanpak al duizenden klanten gelukkig, kopers én verkopers en hopen ook u gelukkig te maken.
Informações de contato
Sint-Denijslaan 1, 9000, Gent, Bélgica
- 092735555
- info@immodavinci.be
- immodavinci.be
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bij het verkopen van mijn woning te…
Bij het verkopen van mijn woning te Drongen was er terug een zeer goede samenwerking tussen Kevin van Immo Da Vinci en mij zelf. Ik moest bijna niets doen en werd ten allen tijden op de hoogte gehouden. De verkoop is perfect verlopen, bedankt
Heel goed geholpen door Kevin…
Heel goed geholpen door Kevin Eeckhoudt. Zeer professioneel, aangenaam huisbezoek met alle nodige documenten ter beschikking. Zeer duidelijke info, snelle opvolging en Kevin is telkens gemakkelijk te bereiken via telefoon of SMS.
Vlotte makelaar
Vlotte makelaar, handige website, professioneel team. Aangename ervaring.
Heel tevreden van de samenwerking met…
Heel tevreden van de samenwerking met Immo Da Vinci (Arthur De Neve)!
Enorm aangename ervaring gehad met…
Zeer tevreden over de samenwerking
Zeer tevreden over de samenwerking! Professioneel en correct geholpen door Bram.
Zeer teleurgesteld in de communicatie…
Zeer teleurgesteld in de communicatie van dit immokantoor. Ondanks meerdere e-mails en telefoons kreeg ik geen enkele reactie of update over een reeds geplande bezichtiging.
Als de woning ondertussen verhuurd is, heb ik daar alle begrip voor, maar het minste wat men kan doen is de klant correct informeren. Het volledig negeren van oproepen en berichten is onprofessioneel en respectloos tegenover geïnteresseerde klanten.
Een betere communicatie en meer respect voor klanten is echt noodzakelijk.
Zeer goede ervaring in deze grote stap! 💯
Wij hebben ons huis aangekocht via Immo Da Vinci en zijn zeer tevreden over de begeleiding. Kevin was onze makelaar en is zeer gemotiveerd, legt alles duidelijk uit (zelfs de kleinste details) en neemt echt de tijd om ervoor te zorgen dat je alles goed begrijpt.
Zijn vriendelijke en spontane aanpak maakt dat het hele proces heel aangenaam verloopt.
Het voelt bijna alsof je bij een goede vriend koopt. Zeker een aanrader!
Topervaring!
We hebben een zeer positieve ervaring gehad met Andreas! Vanaf het begin kregen we een duidelijke strategie en realistisch advies. De communicatie was duidelijk, vlot en aangenaam! De verkoopstrategie was sterk en heeft geleid tot een mooi resultaat. Absoluut een aanrader!
Correcte, efficiënt en vriendelijk
Correcte, efficiënte en vriendelijke ontvangst en begeleiding tijdens onze aankoop door Fanny.
Aankoop huis
Wij hebben in februari 2026 een aankoop gedaan van een huis, Andreas heeft ons hierbij uitstekend geholpen als makelaar. Altijd vriendelijk, correct en duidelijk gepassioneerd in vastgoed. Aanrader!
Ik raad Immo Da Vinci en Bram sterk…
Ik raad Immo Da Vinci en Bram sterk aan. Top kantoor met een uitstekende dienstverlening!!
Aanrader !
Fanny is een heel bekwame, vriendelijke immomakelaar. Ze reageert ook heel snel waar kan en helpt je zelfs verder nadat de compromis/akte getekend is. Aanrader :-)
Zeer tevreden over Immo dan Vinci !
Zeer tevreden over Immo dan Vinci !
Van ons eerste bezoek aan een studentenhuis tot en met de aankoop konden we rekenen op Anthony.
Altijd heel vriendelijk en professioneel net als de medewerkers in het kantoor.
Geen vraag is hen teveel, ook na de verkoop.
Aanrader!
Veronique
Zeer goede en vlotte communicatie
Zeer goede en vlotte communicatie, zowel bij het bezoek als achteraf. Ook de administratieve afhandeling liep heel vlot.
Bedankt Fanny!
Een echte aanrader immodavinci!
Van bij het begin een goed gevoel bij immodavinci! Krista is professioneel ,vriendelijk en behulpzaam.
Ook meerdere keren naar appartement gaan kijken en Krista stond altijd klaar. Doe zo verder! 👍👌
Professioneel en behulpzaam.
Aanrader
Zeer goed contact, correcte opvolging,.. net zoals het hoort te zijn !
Zeer professionele makelaar
Zeer professionele makelaar. Goede communicatie en snelle verkoop. Zeker aan te raden!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.