Koning Albertlaan, 5, 3910 Pelt, BE
gewoon goed bezig
Van in het prille begin alles zoals het hoort te zijn,jobinhoud,jobverwachting,verloning,etc..uitbetaling zo correct en stipt als maar kan.. Bij vragen of problemen steeds een bereidwillige en voora... Ver mais
Leuk om mee samen te werken

Koning Albertlaan, 5, 3910, Pelt, Bélgica
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ze houden rekening met iemands persoonlijke wensen... zijn goed bereikbaar voor vragen of opmerking. Ze zijn correct en begripvol.

Top uitzendbureau
Ik.belde hen
Na per dagen weer aan het werk
Die komen zeker hun afspraken na
Vooral sofie
Top ga zo door

Resposta da IMPACT - Pelt
Vol enthousiasme heb ik gewerkt... Vanaf het begin goede persoonlijke aandacht gekregen .Mij werd een uitdagende functie aangeboden bij mijn huidige werkgever. Hierbij ben ik vanaf het begin tot de overname correct begeleid, bij vragen waren ze altijd bereikbaar en bereid mij meteen te helpen.
Het team is heel betrokken van aanvang van de werkzaamheden totdat ik werd overgenomen door de opdrachtgever.
Het contract werd goed uitgelegd.
Super geregeld, ik raad het iedereen aan.

Resposta da IMPACT - Pelt
Bij vragen of problemen steeds een bereidwillige en vooral behulpzame vriendelijke stem in de buur(wat heus niet zo evident is)
Kortom,zoek je een interim die er niet enkel voor de werkgever is,kies impact

Resposta da IMPACT - Pelt
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.