Vi har været på hotellet ad flere omgange og er meget tilfredse med hotellet. Vi er netop kommet hjem fra et ophold og er igen super tilfreds. Personalet i receptionen er meget hjælpsomme og venlige,... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har netop haft 3 overnatninger. Beliggenheden er central og helt i top og sengene fine. Hotelværelset slidt, ingen vandtryk i bruseren (nærmest umuligt at bade) for ikke at nævne karret, som vil... Ver mais
Vi har boet på imperial hotel i 3 nætter. I bund og grund er vi tilfredse bortset fra kold røræg og utrolig hårdt bacon og mangle på oprydning i morgen buffen. Virkelig god restaurant på h... Ver mais
Rigtigt pæn reception, som gør at man forventer virkelig god service. Vi boede på et 2 værelses i 4 dage, og der blev ikke gjort rent eller skiftet sengetøj nogen af dagene, hvilket er noget man stærk... Ver mais
Bookede 2x værelser med morgenmad 4…
Bookede 2x værelser med morgenmad 4 dage mellem jul / nytår - vi fik 2 værelser med utætte vinduer hvor den kolde luft peb ind, og du kunne praktisk talt høre hvert et kvæk fra vejen. Vi fik dagen efter 2 værelser mod gården - her var det nye vinduer ?? - afdelingerne er åbenbart ikke vedligeholdt samtidigt. Nat nr 2 sov vi ikke da en flok svenskere kom hjem fra byen og besluttede sig for at larme på gangene. Der blev mig bekendt ikke gjort noget ved det trods jeg ringede til vagten flere gange . Der er ikke noget lydisolerende i vægge / døre og ganske enkelt chokerende til de priser. Nat 3 - ingen søvn - larm fra gang og nabo værelser - man hører alt. 3 kald til vagten - sidste kald ved 03.00 tiden. Herefter stille. Vagten fortalte at de havde givet svenskerne en sidste chance på baggrund af nat 2, men alligevel skulle vi som hotel gæster lide af manglende søvn nat 3 også. Da vi checkede ud havde jeg forventet at man spurgte til ens ophold og om vi havde lyst til vende retur. Ingen spørgsmål - hurtig ekspedition og farvel. Vi valgte imperial fremfor billigere løsninger da vi ønskede komfort og ro. Skriv gerne hvis der er nogle der går med overvejelse om at booke dette hotel.
Meget dårlig oplevelse
Superior deluxe værelse med balkon, med udsigt til kontorbygning, værelser med udsigt er forbeholdt virksomheder og selvom vi sendte forespørgsle 2 måneder i forvejen hjalp det ikke , et meget slidt hotel , skrivebordet laminat boblede og der var store pletter på gulvtæppet, ingen rengøring i de bookede 3 overnatninger, køleskabet virkede ikke , grim lugt fra badeværelset, kaffe/the faciliteter , ja der er kaffe til første morgen (2 kopper) derefter må du selv sørge for det , billeder viser luxus bade produkter, men det holder ikke , der er sæbedispenser ved vask og bad , vi rejser tit til Kbh og det er første gang vi har oplevet så ringe et hotel , vi vender ikke tilbage , de 4095 kr kan vi bruge bedre næste gang , vi anbefaler ikke Imperial Hotel
Ufattelig dårlig oplevelse!
Ikke styr på noget i receptionen, diskutere i en halv time ved ankomst om man har bestil en eller to overnatninger. På trods af man har en ordrebekræftelse og opholdet er forudbetalt! Men som receptionisterne sagde “det er dit eget problem når du har booket igennem et booking bureau” selvom man gør opmærksom på om fejlen måske kunne være de havde fundet den forkerte booking? Men det blev igonoreret flere gange. Vi måtte tage en enkelt overnatning og så tjekke ud. Derefter lovede de vi kunne få et værelse igen om aftenen- så selvom vi havde betalt for det, havde vi altså ikke noget værelse det meste af den ene dag. Alt det havde vi selvfølgelig aftalt med det personale der stod der fredag aften, og som lovede at give besked til morgen holdet. Men det skete så ikke, så lørdag morgen kunne vi starte helt forfra- og sjovt nok igen få afvide at det var vores egen skyld, fordi vi havde booket gennem bureau. Jeg prøvede igen at fortælle dem om det kigge på det rigtige navn, fordi jeg vidste mit var booket med et mellem navn. Men de ville ikke hører, og vi kunne komme tilbage efter kl 15.00 så skulle de nok sørge for der var et værelse til os. Da vi så kommer tilbage, har de faktisk fundet fejlen, og det viser sig at de har kigget på det forkerte navn, så det var ikke booking selskabet der havde lavet fejl. Det var dem selv. Får man en undskyldning - nej.
Til gengæld fik vi da lige et værelse der ikke var gjort rent. Jeg håber godt nok for dem at jeg har været meget uheldig, for ellers ser det virkelig skidt ud. Jeg vil anbefale man finder et andet sted at overnatte - det gør jeg ihvertfald næste gang.
Meget skuffende oplevelse
Vi havde booket et enkelt værelse med en dobbeltseng til lidt over 1000kr pr nat.
Vi havde i vores forudbestilling skrevet at vi ønskede tidlig tjek-ind (omkring kl 13.00), men dette var på ingen måde muligt og vi kunne først få adgang til værelset kl 15.00. Hvilket var lidt ærgerligt da vi var meget trætte efter vores rejse og havde brug for et kort hvil.
Dagene efter lagde vi mærke til at drænet på badeværelset til håndvasken var meget dårligt, så vi blev nødt til at bruge bruseren til tandbørstning osv.
Vi havde også problemer med at der ikke blev gjort rent på værelset. Det eneste de gjorde var at rede sengen med samme beskidte/brugte sengetøj. Dette var særligt træls da vi en dag havde hygget med noget morgenmad i sengen, og der efter rengøring havde været der, stadig var krummer i sengen og på gulvet. OGSÅ det samme skidt som der var der fra dag 1 af.
Efter vi havde forklaret til receptionen at rengøringen var MEGET mangelfuldt og vi havde behov for det blev gjort bedre. Så blev det desværre ikke bedre.
Vi fik talt med rengøringsfolkene som stod for vores værelse og de fortalte at de kun rengjorde værelserne hver 4. dag. Og at sengetøjet IKKE blev skiftet, medmindre det var TOTALT beskidt og klamt.
Jeg syntes det var en mega ærgerlig oplevelse og slet ikke noget jeg har set mage på andre hoteller i Københavnsområdet.
Derudover kunne vi ikke tilslutte hotellets trådløse internet på vores værelse, kun i lobbyen. Selvom de reklamerer for gratis net på alle værelser.
Jeg vil derfor anbefale at hvis man går bare lidt op i hygiejnen at man vælger et andet hotel. Scandic hotellerne i området har altid været eksemplariske med fantastisk service.
Husk en varm sovepose hvis du be
Husk en varm sovepose hvis du benytter hotellet. Der var ca. 14 grader på værelset og deres meget gamle "anlæg" på vægen virkede ikke.
Bordet på værelset lignede noget der var blevet slået med en cykelkæde ... Nej værelse 231 var ikke værd at besøge
Vi har boet på imperial hotel i 3…
Vi har boet på imperial hotel i 3 nætter.
Virkelig god restaurant på hotellet
SKAL PRØVES!
Fint værelse men svag udskyldning i toilettet.
Virkelig sødt og venligt personale.
Parking alt for dyrt.
3 nætters ophold på imperial
Det starter med at vi ankommer. Hvor vi ønsker at opgradere til et ekstra værelse hvor de så bare siger, at vi ikke kan. Værelserne er egentlig fine. Der var dog et underligt og svagt udskylningssystem på toilettet. Morgenmad var til tider kold og nogle gange var de for langsomme til at fylde op igen. Der var heller ikke nok plads til alle ved morgenmaden. Service var fin. Personale var rigtig venlige. Deres restaurant var rigtig god. Fantastisk mad. Kan klart anbefales Parkering var bestemt også på den dyre side. Hotellet i sig selv vil jeg ikke mene burde være 4 stjernet. Men et fint første ophold på imperial.
Selve opholdet er fin dejlig morgenmad…
Selve opholdet er fin dejlig morgenmad og sød personale og rene værelser da jeg stod i restauranten og ventede på mad jeg skulle have med op på værelset så jeg at brødet de serverer i små kurve ved bordene blev samlet ind med brød i og så puttede de bare mere brød i de samme kurve og serverede for nye gæster det er ikke i orden
3 overnatninger i et executive room
Undlader jeg at sætte baren efter andre hoteller, og ser jeg overordnet på opholdet med 3 overnatninger så var det et fint ophold og morgenmaden ganske fin og aftensmaden i den tilstødende forpagtede restaurant ganske fin - med flinke morgenmads-piger og tjenere.
Taget i betragtning af at hotellet er et 4-stjernes hotel, så var det langt under standarden.
1: I ordrebekræftelsen står der at, betalingen inkluderer " betjening" - men når du først er tjekket ind får du en SMS med et link om at "betjening/roomservice" koster ekstra - 50 kr. Det er meget normal pris, men for et 4-stjernet hotel burde det være inkluderet.
2: Der skiftes ikke sengetøj og ryddes op på værelset - medmindre du selv bestiller det. Da opholdet her var i juleperioden var der ovenikøbet tvivl om "De 5 stjerner" et rengøringsfirma fra Hvidovre overhovedet var der. Det var de så, og selve rengøringen var helt i orden.
3: Det var i corona-perioden og mængden af håndsprit, og dispensere var lidt mangelfuld.
4: Sengene var i den grad perfekte, dynerne dejlige, hovedpuderne dårlige, værelserne var indholdsmæssige ganske fine, badeværelserne (2) helt i orden.
4.1: Måske tager det for lang tid for vand at holde sig opvarmet op til sjette sal. Så når badet var overstået blev vandet sådan helt varmt.
5: Morgenmad var helt klassisk og indholdsrigt, og kaffen god og varm - hele scenariet var som et cafeterie hvor der ikke var dækket op. Der var nok, og personalet var superflinke og høflige.
5.1: De blødkogte æg var lune, bacon, pølser var halvkolde til lune og rør-æg var tørt, halvkoldt af og til - men det prefabrikerede mad smagte fint. De spillede alt for høj reklameradio i baggrunden.
6: Den forpagtede restaurant der ligger i forbindelse med hotellet var ganske fin. En italiensk restaurant, med engelsk-talende personale, og lidt dansk-talende - ganske høflige, flink og hjælpsomme. Priserne var markeds-priser. Vi fik altid nok mad på tallerknerne, og det smagte hele tiden fantastisk. Smag og behag hører jo til mad, og den italienske genre her var meget med fisk, men de har osse andre ting. Faktureringen viste sig at udholde fejl.
7: Hotellet generelt indeholdt pæne lounge-områder med gratis TV og computer-adgang. Gratis wifi. Et lidt kedeligt standard-hotel og langt fra et 4-stjernet.
Hotellet kan sagtens anbefales og er i den prisbillige ende, og ligger meget centralt; lige ved siden af Vesterport s-stogsbane station.
Jeg giver dem 4 ud af 5 stjerner, på grund af de små-irritations-momenter som skinner ud af min anmeldelse her, og fordi der trods alt var en del gode ting ved opholdet.
Meget slidt hotel
Meget slidt hotel, mangel på rengøring.
Sød personale men ikke pengene værd
Dårlig service og behandling af…
Dårlig service og behandling af personalet .
Vi havde et rigtig godt ophold på et…
Vi havde et rigtig godt ophold på et smukt hotel. Personalet var imødekommende og hjælpende, især Ishara i receptionen var vi glade for.
Morgenmaden var utroligt lækker og med er stort udvalg. Meget valuta for pengene
Havde booket en enkelt overnatning på…
Havde booket en enkelt overnatning på imperial hotel og det skulle vi fortryde.
Sengetøjet var ikke rent, det var fyldt med mørke sorte hår.
Der var ikke gjort rent på værelset og værelset var godt slidt.
Vi havde købt et værelse med altan fordi vi tænkte det var hyggeligt, men et køleanlæg larmede så meget på den anden side af vejen at man ikke kunne snakke sammen.
Grundet corona, var der ikke morgenmads buffet hvilket er klart, men noget tamt at få en pose med en bolle og en croissant i.
Ingen undskyldning fra receptionen over det beskidte værelse, og at de ikke kunne finde ud af at snakke sammen på hotellet og give beskeder videre.
Så selvom vi var blevet lovet at der blev givet besked videre så vi kunne få et rent værelse så skete dette ikke.
Da vi endelig fik et nyt værelse sagde ham i receptionen, “så må vi jo håbe at dette er rent??”
Skuffet over at man i en corona tid vælger at behandle de få kunder som rent faktisk vælger at støtte de danske hoteller på denne måde.
Dårlig oplevelse dårlig behandling
Minus stjerner!
Den mest ringe og dårlige behandling.
Jeg skal bruge et hotel, så min kæreste går ned og booker et værelse på Hotel Imperial for mig. Hun fortæller mig at receptionisten var flink og at hun gav et værelse til 400 kr. pr. nat. Det gik vi med til og jeg ville blive boende der i 16 dage grundet den gode pris samt centrale lokation. Min kæreste betaler herefter for to nætter KONTANT, altså 800 kr.
Jeg tjekker ind på værelset og alt går som det skal. Jeg er efterfølgende ude hele dagen og kommer derfor først hjem om natten. Når jeg kommer tilbage vil vagten ikke lukke mig ind da han ikke tror på jeg gæst på hotellet, men det endte han så med at han lukkede ligning da han fik bekræftet, at det var jeg.
Telefonen ringer kl. 11:00, dagen efter og hvor jeg så i røret får en kvinde som er chef på hotellet. Hun ringer og beskylder mig for at have gæster boende på mit værelse og at jeg skal tjekke ud med det samme fordi den pris jeg har fået ikke passer, at det er en fejl pris.
Jeg fortæller til kvinden at jeg ikke har eller haft gæster på besøg og at hun selvfølgelig er velkommen til at komme op og tjekke. Jeg bliver forbavset over denne udtalelse og faktisk forvirret over hvad det skal betyde for mig, men ikke i min vildeste fantasi havde jeg tænkt at jeg ville blive smidt ud. Både fordi jeg ingen regler har brudt og fordi prisen sandeligt ikke har noget med mig at gøre, da det er den pris der bliver fortalt af hotellets receptionist.
Hun siger så at de alligevel skal lukke ned og det ikke kan køre rundt for dem for 400 kr. pr. nat, hvilket ingen mening giver for mig. Man kan simpelthen ikke straffe kunden for en fejl som en medarbejder har begået. Jeg havde regnet med at blive boende i 16 nætter, og nu står jeg her efter nat 2 og skal finde noget andet.
Jeg tjekker så ud idag (lørdag). Jeg tjekker ud frustreret, disrespekteret og uforstående over for de beskyldninger og behandling jeg har fået. Jeg ville bare væk derfra og jeg tænkte at det ikke kunne blive værre, lige indtil at receptionisten på daværende tidspunkt ikke troede på at der var betalt for 2 nætter kontant, selv med fremvisning af kvittering. Hun begynder så at ringerundt til alle kollegaer fordi hun mente at jeg ikke talte sandt. Jeg har ALDRIG oplevet noget så grænseoverskridende i al den tid jeg har boet på hotel. Jeg kan forstå at misforståelser/konflikter kan forekomme, men direkte smagsløs og ringeagt behandling fra både vagt, receptionist OG chef? Det kender jeg ikke til i denne grad.
Jeg kom ud med den værste følelse og behandling.
Aldrig nogensinde vil jeg opholde mig på Imperial hotel. Og vil aldrig anbefale det til hverken venner familie eller venners venner.
Christmas Party
We have attended a Christmas party yesterday, we were a party of 10 friends. Food was just OK, staff was not very pleasant and DJ was really bad. Overall it was a disappointing Christmas party, definitely not worth £40 per person! Decorations were pretty..
Fint hotel men langfingret rengøring
Fint hotel med gode faciliteter og finne rum og fremtidigt velklædt rengøringspersonale.
Desværre glemte vi noget nyt indkøbt tøj på værelset. Ringede med det samme om aftenen til hotellet da vi opdagede det.
Efter opringninger og lovninger om tilbagekald og mails herom, fik vi endelig svar efter 5 opringninger og 4 dages forsøg på svar, fik vi endelig den besked, at det eksterne rengøringsfirma “ikke havde fundet noget” på vores værelse.
Så der er ihvertfald veldresseret rengøringspersonale fremover på Imperial hotel.
The Imperial Hotel has been a real joy …
The Imperial Hotel has been a real joy to spend two days. The location is perfect, the rooms are spacious, clean and quiet, breakfasts are great, and - to top it off - the original Imperial Torte is by far better than the famous Sacher Torte.
Meget tilfredse gæster
Autorola har gæstet Imperial hotel samt afholdt møder, hvor alt har været i top. Personalet er super fleksible og gæsterne var yderst tilfredse med hotelværelserne, morgenmaden, frokosten og selve mødelokalet.
Skal vi afholde stort arrangement i København igen, så vælger vi helt sikkert Imperial Hotel igen.
super super
Hotellet er et jeg anvender meget ofte.
Hotellet er med en super beliggenhed og ikke mindst en super god service.
Godt sted, at bo. Kan klart anbefales. Altid smilende og høfligt personale. Endvidere er der god morgenmad etc. Skal personligt ikke bo øvrige steder når jeg er i byen :-)
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.