Indian Kitchen by Prem didi Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi havde en fantastisk oplevelse hos Indien kitchen by Prem. Man kan med det samme smage, at maden er lavet fra bunden med kærlighed og respekt for det indiske køkken. Smagene er autentiske, krydder... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik buffet fra Indian Kitchen til vores bryllup - og alt var megalækkert! Før det rigtig gode og fleksible snakke om sammensætning af menu mv. Og så hyrede vi personale derfra til at hjælpe i et... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vejles suverænt bedste indiske restaurant med det sødeste personale. Favorit retten er : Chicken Spinach med garlic Naan. Fantastiske smagsnuancer, det er en vinder hver gang. Hvis man ikke har prø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En lille perle med lækker autentisk indisk mad lavet fra bunden og så er det den eneste indiske restaurant i Vejle, der laver naanbrød på den rigtige måde i tandooriovn. Prem og hendes søde og servi... Ver mais

Detalhes da empresa

5. Restaurante Nepalês
  6. Restaurante takeaway
  7. Takeaway Indiano

Escrito pela empresa

Hos Indian Kitchen kæler vi for detaljerne. Vort menukort er bygget op omkring de lækreste og bedste råvarer, der sikrer, at vi kan servere indiske specialiteter af bedste kvalitet. Alle vore retter er tilberedt fra bunden og med stor kærlighed for det nordindiske køkken. Du finder noget for enhver smag, hvad end du er til lette forretter som Samosa og Pakora, et hjemmelavet Naan-brød i ægte Tandoori-ovn, hjemmelavede Momos eller foretrækker de varme indiske gryderetter som Butter Chicken eller en mere krydret Chicken Tikka Masala. Vi har også et stort udvalg af vegetariske retter, som Chana Masala, veg. Momo og Aloo Palak. Alle retter lavet fra bunden, med friske råvarer. du finder os i Paladspassagen Social Dining Vejle. Følg os på Facebook og Instagram Namaste fra Indian Kitchen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Lækker indisk mad

Prem og hendes søde og serviceminded personale, har mere end styr på, hvad de laver!
Kommer helt sikkert igen.

27 de abril de 2023

Hej Christina
Tak for anmeldelsen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Autentisk og velsmagende indisk mad…

Autentisk og velsmagende indisk mad lavet fra bunden af sød og venlig madmor, der ikke gik af vejen for en hyggesnak med gæsterne. Duften fra de fyldte gryder var en oplevelse i sig selv. Her kommer vi igen og anbefaler gerne til alle at prøve.

4 de maio de 2023

Hej Peter
Tak for anmeldelsen og anbefalingen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En lille perle med lækker indisk mad…

En lille perle med lækker indisk mad lavet fra bunden. Personalet er meget serviceminded og stedet er virkelig er besøg værd. Tak for lækker mad!

25 de novembro de 2022

Hej Lenette
Velbekomme - og tak for anmeldelsen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lækker indisk mad til meget rimelige…

Lækker indisk mad til meget rimelige priser og høflig betjening af det friske personale.
Og så er det den eneste indiske restaurant i Veje, der laver naanbrød på den rigtige måde i tandoriovn.
Vi kommer helt sikkert igen.

18 de junho de 2022

Hej Boje
Tak for den fine anmeldelse.
Vi gør vores bedste for, at oplevelsen bliver god.
Vi glæder os til at betjene dig igen

🌶 Namaste fra Indian Kitchen 🌶

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais