Indirabala Avaliações 42

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

har jobbat med löshår i 15 år och indirabala va bra för några år sedan men nu är både löshår & kundservice under all kritik. Aldrig varit med om något värre på båda delarna. Svarar inte på mail & rade... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har absolut ingenting att klaga på när det kommer till indribalas hårförlägningar. Jag har köpt deras extensions dem 2-3 senaste åren och ångrar att jag inte hittat dem tidigare, då jag har lagt f... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har användt löshår i 20år, och testat de flesta återförsäljarna. indirabala har bland de bästa blonda löshåret jag testat! Kvalitén är toppen och håret är både hållbart och jättefint! Jag gillar ä... Ver mais

Detalhes da empresa

IndiraBalas premium löshår består av noggrant utvalt äkta människohår med hög kvalitet och naturlig känsla. Våra premium hair extensions kommer från personer med naturligt lättskött hår, vilket är grunden till det vi kallar Premium-Plus kvalitet. Resultatet är fylligare, längre och naturligt hår som är enkelt att hantera i vardagen.

Informações de contato

4,3

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

42 avaliações

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Jätte jättenöjd!!

Jag är återkommande kund och måste verkligen säga att jag är super, supernöjd. Har haft samma löshår sen i somras och wow, vilken kvalitet! Jättenöjd kund och kommer definitivt fortsätta med ert löshår ❤️❤️

16 de março de 2026

Jag är återkommande kund

Jag är återkommande kund ! Jag har haft löshår i snart 20 år från några olika företag men jag måste säga att erat hår är bäst :) i april förra året köpte jag hår av er och bevarat det och satt om de till än idag ! Okej ingen bra marknadsföring för ni är ju för bra 😍 ska beställa nytt här snart igen men inte bestämt hårfärg än :)

Jag har beställt från detta företaget 4 gånger ! Jag är absolut nöjd! Både med frakt samt bemötande och framförallt håret !

15 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra hår med riktigt bra kvalite som…

Bra hår med riktigt bra kvalite som sitter i bra, och håller sig fritt från trassel!
Går att sätta om flera gånger. Jag både plattar, lockar, färgar och fixar med håret och det håller sig snyggt och blankt ändå😊 Bra service via chat på instagram, bra hemsida och snabba leveranser ♥️

15 de março de 2026

Sämsta någonsin !!

Sämsta någonsin !!! Har köpt hår från dom flera gånger. Men håret blev bara sämre och sämre!! Svara aldrig på mejl eller när man ringer, och när de väl svara så hittar dom på massa undanflykter. Dom skicka aldrig med underlag på fakturan (behövde de för min bokföring) jag fick jaga dom i över 6 månader tills de mejla mig kvittona på köpte

17 de dezembro de 2025
logotipo da Indirabala

Resposta de Indirabala

Hej Mirna,

Tack för din feedback.

Vi vill för tydlighetens skull förklara att betalningar i vår webshop hanteras via Klarna. Det innebär att fakturor, kvitton och betalningsunderlag skapas och tillhandahålls direkt av Klarna i samband med köpet. Dessa dokument finns tillgängliga via kundens Klarna-konto eller via Klarnas kundservice. Vi har därför inte möjlighet att skapa eller skicka fakturaunderlag från vårt eget system.

Vi vill även förtydliga att i samband med att IndiraBala lanserades i början genomfördes en lagerrensning, där delar av sortimentet såldes via outlet. I våra köpvillkor framgick tydligt att vissa produkter i denna lagerrensning kunde skilja sig i kvalitet. Tyvärr händer det ibland att kunder missar att läsa dessa villkor vid köp från outlet-sortimentet.

Vårt sortiment av löshår har dessutom förändrats och utvecklats över tid, och de produkter som säljs idag är inte samma som tidigare kollektioner. Såvitt vi kan se har du inte handlat från vårt nuvarande sortiment.

Om du vill är du varmt välkommen att återkomma till oss, så ordnar vi gärna en rabattkod till vårt nuvarande sortiment, så att du har möjlighet att testa våra uppdaterade produkter.

Vänliga hälsningar
Team IndiraBala

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt klart den bästa frisören i stan

Helt klart den bästa frisören i stan, lyssnar till allt & följer dina önskemål som kund! Jag satt in löshår i december hos Wilmah för att få mitt hår tjockare & wow det vart de verkligen, detta löshår är det bästa jag haft och kommer absolut fortsätta sätta in löshår hos Wilmah! Du som kund blir aldrig missnöjd hos henne, snarare att man längtar tills nästa besök, dels för att få sitt hår fixat och sen att få träffa den mest underbaraste frisören i världen 🌸💕

11 de março de 2026

Så så nöjd!

Wow! Vilken fantastisk hår - fick så många komplimanger på både håret och färgen som passade perfekt! 😍

9 de novembro de 2025

Urdålig kvalitet

Urdålig kvalitet! Förstör ditt egna hår, hade i håret knappt 1 månad o när jag valde att ta ur håret hade jag tovor vid hårbotten som jag fick klippa för att få bort. Nej aldrig mer 4500 kr åt hel te.

12 de dezembro de 2025

VARNING

VARNING! KÖP EJ. LURENDREJERI. Dom var bra för några år sedan men nu är deras hår det sämsta jag någonsin sett. Det förstör även ditt egna hår och dom svarar varken på mail eller sociala medier & blockar dig om du kommenterar öppet.

19 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har bytt leverantör för hår kvalitet e…

Har bytt leverantör för hår kvalitet e så katastrof den kan bli! 4000kr rakt ner i soptunnan! Håret är strävt och det är förmodligen syntet hår i eftersom de trasslar sig!!!! När jag mailar eller skriver på Instagram får man inget svar utan blev blockerad när jag sa att jag vill göra en retur på de oanvända håret. Köp absolut inte härifrån.

6 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Håret kändes väldigt strävt när det kom…

Håret kändes väldigt strävt när det kom och färgen överensstämde inte alls med mitt hår men Indirabala sa att det är bara o sätta i håret, det smälter in när man fått i håret fick jag till svar. Katastrof säger jag, det kändes som syntethår. Jag stod ut i 2 dagar, sen tog jag ut det. Indirabala svarade att dom aldrig kan garantera hårets kvalitet eller exakta färg när jag kontaktade dom.
Gick knappt att få tag i dom efter att man gjorde beställningen. Aldrig mer Indirabala

22 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.