Inessadesign Avaliações

1. Loja Infantil
  2. Loja de Souvenirs
  3. Impressão

Hos Inessa gifts & design brænder vi for at skabe personlige produkter, der gør hverdagens øjeblikke og særlige begivenheder endnu mere mindeværdige. Vi tilbyder et bredt udvalg af personlige gaver og brugsting, som kan tilpasses med navn, tekst eller unikt design efter kundens ønsker. Vores sortiment omfatter blandt andet drikkedunke, krus, termoflaske, accessories og gaveartikler til både børn og voksne. Uanset om du leder efter en personlig gave til fødselsdag, dåb, konfirmation, bryllup, jul eller en særlig anledning, arbejder vi på at skabe produkter med et personligt præg, som gør dem unikke. Vi lægger stor vægt på kvalitet, kreativitet og god kundeservice. Hvert produkt fremstilles med omhu, og vi bestræber os på at sikre, at vores kunder får en god oplevelse fra bestilling til levering. Da mange af vores produkter produceres efter kundens egne ønsker, er vi altid klar til at hjælpe med spørgsmål, særlige ønsker eller vejledning undervejs. Som en mindre virksomhed sætter vi stor pris på hver enkelt kunde og den tillid, der vises os. Derfor betyder anmeldelser og feedback meget for os, da de hjælper os med løbende at forbedre vores produkter og service. Tak fordi du besøger Inessa gifts & design. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe personlige produkter, der bringer glæde i hverdagen.

Bom

1 avaliação

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

Flot design og hurtig betjening

15 de junho de 2026
logotipo da Inessadesign

Resposta da Inessadesign

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du blev glad for den personlige drikkedunk. Tak fordi du valgte at handle hos os, og vi håber at se dig igen. :)