Detalhes da empresa

1,9

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

15 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,9

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Een electrische inductie kookplaat…

Een electrische inductie kookplaat gekocht prijs euro 400,00 merk DS MENSEN VAN DE FABRIEK op bezoek gehad maar dat heeft niets geholpen en je moet het verder maar uitzoeken garantie tot aan de deur dus
Dit had ik hier niet verwacht en zal er wel 2 x over nadenken hier nog iets te zullen kopen

23 de fevereiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toppers!

Fijn hoe ze meedenken ik heb een smalle keuken met de apparatuur die ik heb gekocht heb ik alsnog genoeg doorloop ruimte a.d.h.v top advies. Zeker een aanrader ze kwamen alles kosteloos aansluiten en naar boven tillen!

12 de junho de 2023

Acht jaar terug

Acht jaar terug een 2e hands koelkast gekocht. Kreeg vandaag korting op een nieuwe omdat hij het zolang had volgehouden. Kregen zelfs een auto mee van hem voor transport. KLASSE

28 de julho de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wat een vreselijke​ onbeschoft iemand …

Wat een vreselijke​ onbeschoft iemand die Thijs Stoel.
Had een koelkast besteld en was niet wat ik gedacht had.
Het vriesgedeelte waren geen lades , maar het bleek dat het kleppen waren. Ook de achter pootjes waren heel scherp dat ik allemaal putten in mijn vinyl heb zitten.
Ik heb hier overgebeld, kreeg gelijk de wind van voren dat ik de koelkast terug kon brengen en mijn geld terug kon krijgen ,en hij verder niets deed ook niet aan mijn vinyl.
Het was mij daar niet om begonnen,ik wou hem ruilen voor een kleinere die wel lades had, maar kwam daar helemaal niet aan toe omdat hij gewoon totaal geflipt was. Ik heb de koelkast terug laten brengen,en mijn geld terug, maar zit nog wel met een beschadigd vinyl.
Dus bedenk dat je doet voor je bij Thijs Stoel koopt , voor mij zeker nooit meer.

10 de abril de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super

Net een wasmachine gekocht, wegens gezondheidsproblemen konden wij hem zelf niet naar de zolder krijgen, dit was geen probleem werd netjes bezorgd en door twee mannen op de zolder gezet, aangesloten en gecontroleerd of alles het deed, de oude machine ook weer meegenomen. Vanmorgen gekocht en nu al geïnstalleerd, dat is toch service wij zijn zeer tevreden.

11 de junho de 2016

wasdroger

Twee weken geleden tweedehands wasdroger gekocht. Prima service en goede prijs. Gaan er zeker weer heen.

29 de dezembro de 2015

Niet nagekomen afspraak

Nav een advertentie van een stofzuiger op marktplaats hebben we telefonisch contact gehad. Omdat we een uur rijden van Wezep wonen hebben we afgesproken dat hij de stofzuiger zou reserveren (zaterdag). Toen we dinsdag kwamen om de stofzuiger op te halen bleek deze er niet meer te zijn zonder een duidelijke verklaring. En daar moest ik het maar mee doen, geen tegemoetkoming of andere service. Weg reistijd en reiskosten...

18 de agosto de 2015

Wel goede ervaringen

Wij hebben afgelopen zomer diverse keukenapparatuur besteld via Thijs Stoel voor onze nieuwe keuken. Deels nieuwe apparaten, en ook eentje tweedehands. Omdat ik alleen maar negatieve recensies lees hier, wilde ik graag even onze ervaring met Thijs Stoel delen, want deze is wel goed.
De levering in de zomer was zoals afgesproken, en de apparatuur was ook wat we ervan verwacht hadden. Na het zelf aansluiten van de tweedehandse vaatwasser bleek deze niet goed af te pompen. Na een reparatiepoging en vervolgens contact te hebben gehad met Thijs, is hij een nieuwe komen brengen. Deze werkt helemaal naar behoren.
Helaas is vorige week onze afzuigkap ineens kapot gegaan (was wel nieuw, dus ook 2 jaar garantie erop), dus weer contact opgenomen met Thijs. En na bij de fabrikant een serviceaanvraag te hebben ingediend, is Thijs Stoel vlot een compleet nieuwe afzuigkap komen leveren. Zonder gezeur en ook niet voor extra kosten. Wij zijn dus tevreden, want we hebben nooit problemen ondervonden met ze. Iets kan altijd mis gaan, en ze hebben het prima opgelost.

31 de janeiro de 2015

Koelvriescombinatie

Afgelopen zomer een koel-vriescombinatie gekocht bij thijs stoel. Heb hem toen duidelijk aangeven dat deze in de garage komt te staan. Koelkast en diepvries werkte goed tot voor kort. Nu de winter weer in in aantocht is en het temperatuur onder de 5 graden komt. Werkt de diepvries niet meer. Thijs stoel opgebeld probleem voorgelegd. Kreeg ik als antwoord weer. De thermostaat in de de koelkast werkt ook voor de diepvries dus deze werkt niet meer. Nu zegt die moet je hem maar inpakken ergens mee zodat die warm word. Terwijl ik hem duidelijk aangegeven heb toen ik hem kocht, dat die voor in de garage is. Zeer slechte service van hem. En hij ontkent ook nog dat ik dat toen gezegd heb. Jouw woord tegen mijn woord zei die. En verder probeerde die mij maar af te wimpelen van het word volgende week toch weer warmer weer. Toch wel heel jammer als je zo met je klanten moet omgaan. Geld binnen en bekijk het lekker maar.

10 de dezembro de 2014

Niet netjes !

Ik koop hier ook niets meer.
Wij hadden iets duidelijk besteld, en meneer Stoel heeft het verkeerde toegestuurd. Hij gaf toe zelf een fout te hebben gemaakt, maar we konden mooi fluiten naar zowel onze aankoopverzendkosten (€ 12) als de retourverzendkosten (€ 6,75).
In totaal € 18,75 armer en alsnog naar een andere winkel moeten gaan.

7 de outubro de 2014
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloos bedrijf ! U kunt fluiten naar uw centen als u de goederen terugstuurt !

Let op als u koopt bij Thijsstoel.nl !
De winkel is nergens bij aangesloten, dus u kunt nergens verhaal halen.
Mocht u bestelde goederen beschadigd aangeleverd krijgen, en vervolgens terugstuurt, kunt u fluiten naar uw centen !
Mijnheer zegt rustig, "Ik hoor het allemaal wel", en betaalt gewoon, ondanks herhaalde verzoeken gewoon niet.
Enigste gang is dan via een incassobureau of civiele procedure, en dat kost u meer, en dat weet hij heel erg goed !

1 de março de 2014

Esta empresa é sua?