Købte nogle lækre varer der alle levede op til mine forventninger og go kvalitet , og det hele passede så intet skulle byttes til anden str eller retur . Det er så lækkert der er returseddel med så... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Kläderna är superbra - det enda negativa är att de inte ordnar med returfrakt om man bor utanför Danmark (trots att de har en sida som säljer till just Sverige). Nästan alla andra webshopper gör detta... Ver mais
Jeg har benyttet mig af In Fronts glimrende online-udsalg, hvor jeg har gjort virkelig gode køb. Et par gange har jeg haft brug for at returnere varer. Mit eneste lille suk ifm. at benytte In Fronts... Ver mais
Nemt at se tilgængelige størrelser på webshoppen. Fedt at kunne betale med MobilePay. Pakken kom da den skulle og tøjet er bare lækkert og passer
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtigt impulskøb af sød kjole
Hurtigt impulskøb af sød kjole, hurtig levering og jeg er så glad for den kjole jeg købte og fik leveret. Overgik mine forventninger og er bare så skøn at have på og passer perfekt.
hurtigt og nemt
Super god
Nemt og hurtig levering. Varen levede fuldt ud til mine forventninger efter billedet viste
Fin kjole til en god pris
Fin kjole til en god pris. Hurtig levering.
Flot og hurtig levering
Flot og hurtig levering. Kjolerne levede helt op til mine forventninger
Smukt tøj
Smukt tøj, der levede op til forventningerne. Hurtig levering.
Hurtig effektivt og svarede til mine…
Hurtig effektivt og svarede til mine forventninger
Hurtig levering
Købte en nederdel som jeg returnerede 27/6…
Købte en nederdel som jeg returnerede 27/6 og jeg har stadig
Ikke fået pengene retur her d. 17-7. Det er bestemt ikke tilfredstillende , de fleste forhandler skal bruge en uge så er pengene retur.
Tilbagebetaling…
Der går laaaaang tid inden du får penge retur for returnerede varer😡 Sjovt nok er de meget hurtige til at levere og trække pengene fra din konto😓 Første og sidste gang jeg handler her!
Returnering
Man skal være sikker på, at man ikke skal returnere sit tøj. Jeg har sendt en kjole retur, men har her efter 14 dage intet hørt, ej heller modtaget mine penge.
Men de er hurtige med at sende tøjet og hæve pengene.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.