De tattoos zijn heel makkelijk aan te brengen en blijven echt lang zitten en zijn niet vervelend, ik heb zelf een paar sleeves gehaald en wat kleintjes. De sleeves vergaan natuurlijk wat sneller voo... Ver mais
Snelle levering. Klant contact is goed, ook als blijkt dat mijn vraag in spambox zat alsnog na enkele weken reactie met excuus en duidelijke uitleg op mijn vraag. Tattoos blijven iets meer dan een w... Ver mais
Ik heb een goede ervaring gekregen omdat ik via TikTok hier een advertentie gezien heb, toen gelijk een keer geprobeerd. Het werkte voor mij alleen niet top want de tatoe kwam door water en wrijving t... Ver mais
Snelle levering. Hele goedkope prijs alleen verzendkosten was jammer maarja. Verder kreeg ik er een extra gratis tattoo bij. Echt leuk om tattoo's op specifieke plekken uit te proberen. Ook heel makke... Ver mais
Tijdelijke tattoos gemaakt van plantaardige inkt die tot twee weken blijven zitten.
Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Zag er erg mooi uit maar vervaagde met 5 dagen al

Resposta da inkdays
Ik was op zoek naar een voor mij specifieke tattoo.
Helaas was deze niet meer beschikbaar op de site maar na mail contact met Olaf heeft hij ervoor gezorgd dat ik de tattoo alsnog kon bestellen.
Heel erg blij mee !!!

Resposta da inkdays
Naast dat de tattoos erg goed zijn, zijn ze ook mooi en “professioneel”.
Dit is echt een top manier om te kijken of je wel of geen tattoo zou willen en ook waar je de tattoo zou willen.

Resposta da inkdays
Snelle levering van mijn custom tattoo sticker. Fijne kwaliteit en goede bodylijm die bij mij geen irritatie veroorzaakt. Sticker blijft goed zitten, gemiddeld gaan ze twee weken mee. Super leuk voor een tijdelijk effect bij een special event.

Resposta da inkdays
Tattoos van hoge kwaliteit, duidelijke instructies en blijven vrij lang zitten.

Resposta da inkdays
erg snelle levering. en zeer goeie kwaliteit perfect als je een tattoo wilt maar nog zeker weet of het je zou staan.

Resposta da inkdays
Heel fijn be ee blij mee

Resposta da inkdays
Great and looks amazing no mater where its placed. And very easy to apply

Resposta da inkdays
Ze blijven goed zitten en kunnen ook uitstekend tegen water als je alles volgt wat er op de handleiding gezegt word!

Resposta da inkdays
This is 2nd time I placed the order i would like to say you your service one of the best ever i really like my second tattoo thank you so much Olof for being there you provide best service ever I recommend to everyone should be try tattoos at least one time once you try never forgotten like me keep going guys love your service and blessed you all

Resposta da inkdays
Zoals ze bij Inkdays begrepen, had ik in een opwelling een design gekozen en een bestelling geplaatst (“Dat is wat tattoos met je doen, impulsiviteit is dan lastig onder controle te houden”). Daarna zag ik namelijk een nog leukere, en ik ben direct geholpen met de annulering en terugbetaling van mijn eerste bestelling. Dank!
Erg benieuwd naar het product!

Resposta da inkdays
snelle levering en goede kwaliteit.
blijven zeker 2 weken goed zichtbaar, lijkt net echt

Resposta da inkdays
Mooie tattoos gekregen. Heel fijntjes qua ontwerp. Bijzonder ook hoe ze zo goed blijven zitten. Wel een paar dagen vooraf al zetten, heeft wat inwerktijd nodig!

Resposta da inkdays
Makkelijk besteld en nog makkelijker te gebruiken. Snel geleverd. En een goede prijs kwaliteit verhouding.

Resposta da inkdays
Heel blij met kualiteit van de tattoo! Duurt exact 2 weken ! En met die tattoo’s kan ik veel andere vormen proberen om het geen spijt van hebben door echte tattoo gaan maken! Dank u Inkdays!

Resposta da inkdays
Snelle geleverd, blijft mooi zitten.
Vervaagd na ongeveer 10 dagen. Maar vervaagd langzaam, het wordt steeds lichter. Wel zorgen dat je arm of ergens anders geschoren is. Dan wordt het mooier en blijft het langer zitten.

Resposta da inkdays
Ik vond het echt hele goede tattoo’s ze bleven ook inderdaad lang zitten en waren verder makkelijk aan te brengen

Resposta da inkdays
Goede tattoos en snel, persoonlijk contact over de mail. Houdt er wel rekening mee dat het even duurt voordat de tattoo verschijnt, ik had ze voor een show gekocht en me niet goed ingelezen;)