Inpakken Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een feest om een pakket te ontvangen van inpakken.nl! Prachtig inpakpapier, mooie kaarten, een lief briefje erbij met stickers. Dat worden weer mooie cadeautjes komend jaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben uitstekend geholpen, er werd ook persoonlijk gekeken naar de beste en voor mij goedkoopste bezorging! Ik ben zeer tevreden!! Ook kreeg ik er nog 3 gratis cadeauzakjes bij en 3 stickers, erg luk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestellen bij Inpakken.nl oftewel Leanne is een cadeautje voor jezelf maar ook voor een ander💖. Super schattige kaartjes voor elk moment🙏, leuke stickers en dergelijke en altijd een verrassing erbij... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alleen al het uitpakken van hetgeen waar je mee gaat inpakken is zo'n cadeautje. Prachtige kaartjes, leuke papiertjes met toffe printjes, de gezellige doos vol stickers waar het in geleverd werd en na... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Embalagens para Presente
  2. Loja de Cartões Comemorativos

Op zoek naar het mooiste inpakmateriaal? Bij Inpakken.nl vind je inpakpapier, cadeaupapier, stickers, linten, zakjes, kaartjes en meer!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

122 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

117 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super goede service

Super goede service! Bestelling wordt met veel liefde en aandacht verstuurd. Zeker aan te raden!

30 de janeiro de 2026

Goed verpakt

Goed verpakt, mooie kwalitatieve producten en erg lief ingepakt! Het voelt ook als een cadeautje voor jezelf wanneer je de doos openmaakt. Komt tevens altijd optijd aan, en er mist nooit iets.

28 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik werd erg blij bij het ontvangen en…

Ik werd erg blij bij het ontvangen en uitpakken van dit pakketje! Meerdere producten nog weer afzonderlijk leuk ingepakt. Incl lieve attentie. Producten zoals op de foto, vlotte verzending. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

28 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een ontzettend leuke kaartjes staan…

Wat een ontzettend leuke kaartjes staan er op de site en heb ik ook mogen ontvangen, helaas was er een verkeerd kaartje bij maar dit loste heel netjes op ondanks het voor mij niet nodig was geweest.. vriendelijk geholpen en hou de site in de gaten ofdat er nog meer leuke bij komen ☺️

15 de janeiro de 2026

Een geluksgevoel...

Ik kwam toevallig op jouw site terecht en het was liefde op het eerste gezicht toen ik alle kaartjes zag. Ik heb meteen besteld en vandaag mijn pakketje ontvangen. Alles was zó mooi en met zoveel liefde ingepakt. Het handgeschreven briefje erbij was echt een groot pluspunt zo persoonlijk en warm.
De kaarten zaten prachtig verpakt, met extra stickers erbij. Het hele pakketje maakte me oprecht blij. Hier word je gewoon gelukkig van.

15 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie producten en GEWELDIG ingepakt!

Heel leuke kaartjes besteld, en wat was het pakketje een cadeau om uit te pakken! Superleuk versierd, leuke stickers op het pakket geplakt en mijn bestelling was prachtig ingepakt! Ik kreeg gewoon echt een glimlach op mijn gezicht toen ik het uitpakte, zo leuk! Echt een cadeautje! Er zat zelfs een extraatje bij. Helemaal verrast!

30 de dezembro de 2025

Super snel opgestuurd

Super snel opgestuurd, heel goedkoop. En mega leuk ingepakt! Het was net een cadeautje. Ik kreeg er zelfs nog veel gratis stickers bij!

30 de dezembro de 2025

Fijne winkel

Mooie producten en ze waren erg mooi ingepakt. Het was werkelijk een feestje om te krijgen! De communicatie vanuit Inpakken.nl was ook heel fijn. Wij zijn heel blij met de bestelling!

23 de dezembro de 2025

Super leuk?

Bestelling is met liefde en zorg ingepakt. Pakje is op zich al een cadeautje om uit te pakken met daarin ook nog kleine attenties. Super leuk!!!

6 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Net even anders dan doorsnee

Mooie en kwalitatief goeie producten. Net even anders dan doorsnee. Met zorg ingepakt en vlot bezorgd. En daarnaast een fijne persoonlijke manier van communiceren. Alleen maar lof.

5 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vanmorgen mijn pakketje ontvangen!

Vanmorgen mijn pakketje ontvangen!
Het was superleuk verpakt, voelde mij een beetje jarig terwijl ik dat niet was. Met liefde was het ingepakt. Ik kom zeker nog een keertje terug!
Liefs💛

6 de dezembro de 2025

Een aanrader

Kaarten goed en met zorg verstuurd. En waren er op tijd ondanks de kerstdrukte. Leuke kaarten en komen overeen zoals ze in de webshop worden getoond.

2 de dezembro de 2025

Geweldige ervaring!

Wat een geweldige ervaring om bij inpakken.nl te shoppen! Niet alleen de site was erg mooi maar ook de wijze waarop mijn pakketje werd verzonden. Alles kwam netjes aan en mijn spulletjes waren prachtig verpakt. Ook de persoonlijke boodschap was erg mooi. Het is duidelijk dat de eigenaar een gouden hart heeft voor haar klanten en bedrijf!

Samengevat: Een bestelling dat zich uit als prachtig cadeau om uit te pakken, ik bestel in de toekomst zeker nog bij haar!

4 de dezembro de 2025