Producten van het merk Stanley Stella zijn gemaakt met respect voor de werknemer. Snelle levering.
Ik had 2 t-shirts besteld maat M & L. ik had een logo en een afbeelding voor op de voorkant en achterkant (logo voor klopt niet met de plaatsing dat ik had aangegeven(wijkt z’n anderhalve cm af.) de a... Ver mais
At first I thought your hoodies are very expensive and I was worried if it is worth. But oh it is! I got 2 hoodies for friends of mine and they can't stop wearing them haha! They find them soft, a bit... Ver mais
Ik ben heel tevreden over het product en de service. Het enige waar ik van schrok, waren de verzendkosten. Deze waren €19,95 terwijl het product €35,- was. Een paar jaar geleden heb ik hetzelfde beste... Ver mais
Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment reclameartikelen, presentatiemiddelen, drukwerk, textiel en relatiegeschenken tegen de scherpste prijzen. Direct uw prijs berekenen inclusief opdruk, het is allemaal mogelijk. Inpromoshop.nl is onderdeel van Inpromo BV te Beverwijk.
Gooiland 6, 1948 RC, Beverwijk, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
We hebben prachtige jassen ontvangen, met ons logo op de voor- en achterkant. Zien er heel goed uit, voor een professionele uitstraling. Heel blij mee.

Resposta da inpromoshop.nl
Ik heb voor snel levertijd gevraag en betaald.
Bij het invoeren van de logo kreeg ik groen vinkje dit was op donderdag, ook kreeg ik de bevestiging dat het dinsdag geleverd zou worden.
maandag kreeg ik bericht dat logo niet juist was en heb deze door inpromo laten maken met de bevestiging dat jassen uiterlijk vrijdag ochtend geleverd zouden zijn.
dinsdagochtend akkord gegeven voor logo en service balie in middag vroeg nogmaals om bevestiging.
donderdag nog geen bericht van verzending.
Ik heb gebeld en inpromo gaf aan dat adgesproken is dat het uitlijk vrijdag wordt verzonden.
Al met al is inpromo niet hun afspraken na gekomen.
vrijdag had ik bijeenkomst van verteranen en jassen waren er zaterdag.
Kwaliteit is wel voldoende.

Resposta da inpromoshop.nl
iov zandbergen transport bestel ik bij jullie de werk kleding mvg hans trommelen

Resposta da inpromoshop.nl
Als je een bedrijf met goede klantservice nodig hebt blijf vooral weg bij dit bedrijf!
De klantenservice is slecht en traag. Tijdens telefonisch contact met de klantenservice gevraagd welk product ik moest bestellen voor een specifiek type overhemd. De medewerker vertelde mij welk type dit was en heb dit nadrukkelijk herhaald aan de telefoon. Bij levering zijn het helaas toch de verkeerde overhemden. Een fout van de medewerker dus, kan gebeuren. Dit bedrijf toont geen enkele coulance en blijft volhouden dat het de fout van de klant is. Als je een mail stuurt duurt het minimaal een week voor je reactie krijg (Als je het al krijgt). Na gebeld te hebben omdat een schriftelijke reactie uitbleef zou het eindelijke doorgezet worden naar de leidinggevende. Deze zou er pas na het weekend weer zijn. Maandag avond pas een automatisch een mailtje gehad dat de mail doorgestuurd is???. Uiteindelijk na 3 weken als antwoord een mailtje gehad wat er kort op neer komt: Wij kunnen niets voor u doen, u heeft het zelf besteld, veel succes ermee.

Resposta da inpromoshop.nl
Inpromoshop heeft een goed proces om ervoor te zorgen dat de gevraagde opdruk er uitstekend uit komt te zien. De klant kan online zelf bepalen hoe en wat, Inpromoshop reviewed dit, geeft advies en samen wordt het prima

Resposta da inpromoshop.nl
Vriendelijke service, prima product en erg snel geleverd.

Resposta da inpromoshop.nl
Onwijs snel, goede kwaliteit, vriendelijke medewerkers. Helemaal top.

Resposta da inpromoshop.nl
Ondanks het feit dat ik te laat was met akkoord geven op mij drukproef ging ik ervanuit dat de levertijd een paar dagen later zou zijn.
Ik was blij verrast dat wat ik besteld had nog op de afgesproken deadline ontvangen heb.
Ook vind ik de communicatie met Inpromoshop top.

Resposta da inpromoshop.nl
zeer vriendelijke behandeling, hulp bij het maken van de te printen tekst, toen bleek dat het aangeleverde bestand niet in orde was. De verzending kostte een dag meer dan voorzien, maar verder helemaal prima

Resposta da inpromoshop.nl
Heb met bestelling nog steeds jiet ontvangen...

Resposta da inpromoshop.nl
Professioneel en hulpvaardige medewerkers.
Snel geleverd!

Resposta da inpromoshop.nl
Super goede service! Er was wat misgegaan met de bedrukking van een vest. Gelijk netjes opgelost en snelle reactie!
Goede en directe communicatie.
Ik heb een goede partij gevonden en zal zeer zeker vaker zaken gaan doen met Inpromoshop!!
Bedankt!