Producten van het merk Stanley Stella zijn gemaakt met respect voor de werknemer. Snelle levering.
Ik had 2 t-shirts besteld maat M & L. ik had een logo en een afbeelding voor op de voorkant en achterkant (logo voor klopt niet met de plaatsing dat ik had aangegeven(wijkt z’n anderhalve cm af.) de a... Ver mais
At first I thought your hoodies are very expensive and I was worried if it is worth. But oh it is! I got 2 hoodies for friends of mine and they can't stop wearing them haha! They find them soft, a bit... Ver mais
Ik ben heel tevreden over het product en de service. Het enige waar ik van schrok, waren de verzendkosten. Deze waren €19,95 terwijl het product €35,- was. Een paar jaar geleden heb ik hetzelfde beste... Ver mais
Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment reclameartikelen, presentatiemiddelen, drukwerk, textiel en relatiegeschenken tegen de scherpste prijzen. Direct uw prijs berekenen inclusief opdruk, het is allemaal mogelijk. Inpromoshop.nl is onderdeel van Inpromo BV te Beverwijk.
Gooiland 6, 1948 RC, Beverwijk, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana

Resposta da inpromoshop.nl
Helaas, dit na al die jaren.
Wij hebben peesdoeken besteld.. let op mensen NOOIT DOEN bij Inpromo.
De doeken zijn te klein geleverd. Passen met geen mogelijkheid in de frames. Formaten opgegeven zoals aanleverspecificaties... echter krijg het de klantenservice niet aan het verstand... of willen niet.
Gezien de deadline elders dezelfde doeken besteld (Probo Dokkum).. en die passen wel. Jammer dat ze een fout niet willen toegeven en hun verantwoording nemen.
Tientallen jaren spandoeken daar besteld... geen klachten en nu 1 oplosbare klacht en wordt dus niet opgelost. Hoe je op een simpele manier een goede en loyale klant kunt verliezen. Jammer.

Resposta da inpromoshop.nl
Systeem was een beetje rommelig tijdens het bestellen vanwege een systeem Error. Uiteindelijk is het gelukt en precies geworden zoals ik wilde. Snelle levering! Zeker een aanrader

Resposta da inpromoshop.nl
Snelle service, goede kwaliteit zowel van de bedrukking als de stof van de hoodie. Vriendelijk en behulpzaam.

Resposta da inpromoshop.nl
Goede prijs, uitstekende kwaliteit van het product (in dit geval Poloshirts) en de opdruk was perfect. Verder hele snelle verzending. Erg tevreden!

Resposta da inpromoshop.nl
Duidelijke afspraken en keurig op tijd geleverd

Resposta da inpromoshop.nl
Goede polo's, logo's zitten er goed op, ook na 1x wassen. Snelle levering en fijne service bij vragen.

Resposta da inpromoshop.nl
Je besteld appelgroen kleurige shirts en krijgt Lime kleurige shirts binnen, binnen 2 weken stuur je 3 bestellingen. Nu zeggen ze dat ik zelf een ander merk heb besteld, ik weet van niets. de Proefdruk is appel kleurig. De vorige 2 bestellingen zijn appelkleurig en prachtige shirts.
En als je belt kunnen ze er niets aan doen en niet meedenken. Hou helemaal niet van een ervaring schrijven als je klaagt, dat moet je bij het bedrijf zelf neerleggen, maar helaas kan dit bedrijf op geen enkele manier meedenken om het probleem op te lossen.
Sorry zeggen ze en dat is het!

Resposta da inpromoshop.nl
Vandaag, zoals beloofd, de bedrukte polo's ontvangen. Alles verliep vlekkeloos en snel: kledingselectie, ontwerpgoekeuring en levering.

Top bedrijf,
Houden contact over je bestelling en afleveren.
Ga zo door.

Resposta da inpromoshop.nl
snel/goed/duidelijk en super prijs !! wat wil je nog meer . al 7 jaar een blije klant.alex paintball hillegom.

Resposta da inpromoshop.nl
The print was wrong and that ruined our event

Resposta da inpromoshop.nl
Jammer, mijn ervaringen met inpromo zijn altijd heel goed. Met spoed iets besteld (dus 2 x zo duur) wel een mail dat het gereed was, maar geen mail gehad wanneer het bezorgd werd. De bezorger stond om half 9 op locatie waar pas iemand om 9 uur was. Toen is het pakket gaan zwerven en waar ik dacht dat ik een dag extra had bezorgde de bezorger niet op zaterdag.
Toen hadden we dus een onthulling zonder bouwhekdoeken met foto's.
In de voorwaarden staat dat de bezorger er 5 dagen over mag doen om te bezorgen. Dus dan weet je dat als je spoed hebt met 1 dag uitloop.

Resposta da inpromoshop.nl
Shirt we're fined, but they were not delivered to the address requested, they were sent to a drop box location which was closed all weekend. The event was on Saturday, so we could not get the shirts until Monday and there was no customer service available. Beware if you're shipping to Belgium.

Resposta da inpromoshop.nl
snelle levering, goede goederen, heel leuk contact, erg behulpzaam