Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kære Inspec, Tak for udarbejdelsen af tilstandsrapport, energimærke og elrapport i forbindelse med salget af vores hus. Inspec har ydet kompetent og professionel vejledning, og vi har gennem h... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fra første opringning ved privat køb af tilstandsrapport kun oplevet fantastisk service og rådgivning. Inspec ApS hjalp yderligere med jeg fik både el og tilstandsrapport lavet samlet. De... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var alene til inspektionen og var lidt nervøs for om jeg kunne svare på spørgsmålene, nu hvor min mand ikke var hjemme. Men jeg bliver mødt af Jesper som er helt nede på jorden og tager styringe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Yderst behagelig gennemgang af vores hus. Forklarede meget godt hvad han kiggede efter. Vi følte os absolut i trygge hænder. Modtog det hele dagen efter. Kan kun varmt anbefale Inspec.

Detalhes da empresa

1. Auditor Fiscal
  2. Consultor de Construção Civil
  3. Engenheiro estrutural

Escrito pela empresa

Vi tilbyder udarbejdelse af tilstandsrapporter, energimærkninger - store som små, el-rapporter, trykprøvning og rådgivning indenfor al bygningsarbejde. Vores kerneværdier er fleksibilitet med hurtig levering og lave omkostninger samt god service, hvor vi møder kunden i øjenhøjde. Vi kan lide vores arbejde og det vi laver og hos os vil kunden altid være i centrum. Vi tager altid telefonen med et smil og hjælper kunden videre med opgaven. Formålet med Inspec ApS er at levere den personlige rådgivning vedr. ejendomme, samt rådgive om tilstand, bæredygtighed og energiforbrug i ejendomme.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi fik Jesper til at gennemgå et hus vi…

Vi fik Jesper til at gennemgå et hus vi er ved at købe.
Han tog sig god tid, var grundig, og kom med masser af gode tips, både til hvad vi skulle få lavet med det samme, og løbende vedligehold i de kommende år.
Vi vil til enhver tid bruge Jesper igen, samt anbefale ham til andre.

8 de novembro de 2022

Hej Søren,
Det glæder os, at du har haft en god oplevelse og sætter pris på din anbefaling. Tusind tak for de flotte ord.

Super hurtig respons.

Super hurtig respons.
Jesper er yderst behagelig og kompetent.

3 de novembro de 2022

Hej Tina,
Tusind tak for de fine ord. Det glæder os, at du har fået en god oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået udarbejdet Energimærke hos…

Har fået udarbejdet Energimærke hos Inspec.
Super hurtig respons på min henvendelse. Jesper havde en behagelig og professionel tilgang til opgaven.
Energimærket var klar få timer efter besøget.

25 de outubro de 2022

Hej Lars,
Tak for dine positive tilkendegivelser. Dejligt, at du har haft en god oplevelse.

Vh Inspec

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais