Banner for Inspect Group

Inspect Group Avaliações 192

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En trevlig och kunnig besiktningsman som tog god tid på sig att genomföra en omfattande, och som jag upplevde, korrekt besiktning av mitt radhus. Han gav ett ambitiöst intryck och tog relevanta fakta... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har ingen aning om vad företaget gör som är bra. Jag är dessutom efter ett långt liv övertygad om att det är den enskilde medarbetaren som bestyr mer än företaget vare sig det är advokaten, tand... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Auditor Fiscal
  2. Inspetor imobiliário

Sobre Inspect Group

Inspect Group – professionell partner för husbesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration i Sverige.

Inspect Group är ett ledande besiktningsföretag som hjälper privatpersoner och företag fatta trygga beslut vid bostadsaffärer. Vi erbjuder professionella tjänster inom överlåtelsebesiktning, lägenhetsbesiktning och energideklaration – oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad.

Våra certifierade besiktningstekniker är erfarna, noggranna och levererar alltid tydliga, lättförståeliga och transparenta besiktningsutlåtanden. Vi strävar efter att ge dig full insyn i bostadens skick så att du kan fatta välgrundade beslut utan överraskningar.

Inspect Group grundades 2017 under namnet Besiktningsföretaget och har sedan dess utvecklats till en stark aktör inom byggteknisk besiktning i Sverige. Idag är vi verksamma i storstadsregionerna och har genomfört tusentals bostadsbesiktningar med fokus på kvalitet, trygghet och kundnöjdhet.

Vi är stolta över vårt rykte som en pålitlig besiktningspartner och lägger stor vikt vid personlig service, professionalism och rak kommunikation. Vårt mål är att göra varje steg i besiktningsprocessen så smidigt och tydligt som möjligt.

📧 Kontakt: info@inspectgroup.se
📞 Telefon: 010-18 20 250
🌐 Hemsida: www.inspectgroup.se

Boka besiktning Kontakta oss

Inspect Group – vi besiktigar Sveriges bostäder med kvalitet och omtanke.

Informações de contato

Promotion box for Inspect Group

Vi besiktigar Sveriges bostäder.

Vi hjälper vi dig att fatta rätt beslut vid din fastighetsaffär.

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

192 avaliações

Respondeu a 91% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi anlitade Inspecta Group i samband…

Vi anlitade Inspecta Group i samband med försäljningen av vårt hus och är mycket nöjda med hela processen. Besiktningen genomfördes på ett professionellt, tydligt och smidigt sätt, vilket gjorde att vi snabbt fick en bra överblick över husets skick.

Rapporten var pedagogisk och lätt att förstå, samtidigt som den gav ett gediget underlag inför försäljningen. Det bidrog till en trygghet både för oss som säljare och för den kommande köparen.

Tack vare besiktningen och den tillhörande 10-åriga dolda fel-försäkringen upplevde vi en stor säkerhet i affären. Det var en viktig faktor som ökade förtroendet i försäljningsprocessen och bidrog till att vårt hus blev sålt redan inom en månad.

Vi kan varmt rekommendera Inspecta Group till andra som står inför en husförsäljning och vill skapa en trygg, effektiv och transparent process.

8 de abril de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Teknisk, men inte social kompetens

Att inte direkt till kunden kunna säga (negativa) slutsatser om fastighetens kondition, utan bara komma med det i rapporten efteråt, det är dålig stil och helt enkelt ynkligt och fegt. Då räcker det inte med att inspektören uppenbarligen har mycket hög teknisk kompetens.

27 de março de 2026

10/10👍👍👍👍👍

20 de março de 2026

Resposta de Inspect Group

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med besiktningen. Vi uppskattar verkligen förtroendet att få hjälpa dig.

Proffesionellt och service minded

Proffesionellt och service minded. Engagerad och tydlig med att förklara alla delar som man bör tänka på m

9 de março de 2026

Hej Susanne,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Väldigt noggrann o kunnig.

Väldigt noggrann o kunnig.
Trevlig .

9 de março de 2026

Hej Monika,

Mycket nöjda.

Vi fick uppfattningen att teknikern var mycket noggrann och kompetent.
Vi är mycket nöjda med hans insats.

6 de março de 2026

Hej Karin,

De är kunniga

De är kunniga , utför sitt uppdrag effektivt. Lämnade mkt bra information

12 de março de 2026

Hej Anna-Kristina,

Trevlig inspektör /väldigt saklig

Trevlig inspektör /väldigt saklig

4 de março de 2026

Hej Dennis,

Grym besiktningsman

Har träffat många besiktningsmän genom åren. Men Nisse var verkligen bäst i alla kategorier.
Tydlig, saklig och noggrann
Fick verkligen ett toppen förtroende

4 de março de 2026

Hej Jenny,

Nisse hälsar så gott!

Mycket nöjd över hanteringen

Mycket nöjd över hanteringen. Väldigt professionell

26 de fevereiro de 2026

Hej Betina,

Tack för ditt omdöme!
Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du upplevde hanteringen som professionell.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Energideklaration och besiktning gick…

Energideklaration och besiktning gick lugnt tillväga. Funkade perfekt och vi hade tagit fram alla uppgifter som behövdes som förberedelse till besiktningsmannen. Nöjda med besöket och dokumentation efteråt. Inget att klaga på.

23 de janeiro de 2026

Hej Lena,

Tack för ditt omdöme!
Vi uppskattar verkligen din feedback.

Besiktningsmannen

Besiktningsmannen, Ola Friberg, var ytterst noggrann och kommunikativ.
Både köpare och säljare fick många bra och praktiska råd.

25 de fevereiro de 2026

Hej Sune,

Varma hälsningar // Inspect Group

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.