Netjes gewerkt, alles volgens plan en nagenoeg volgens afspraak. Helaas wat miscommunicatie door emails over en weer. Daarom 4 sterren.
Henk heeft mijn single split airconditioner op het dak van de aanbouw losgekoppeld t.b.v. het vernieuwen van bitumen dakbedekking. Later weer opnieuw aangesloten en een onderhoudsbeurt uitgevoerd.... Ver mais
Installatie Sterk is de specialist op het gebied van zonnepanelen, laadpalen & airco's uit Breda. Installatie Sterk werkt met advies op maat en komen dus graag bij u langs voor een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek!
Wuustwezelstraat 9, 4826GA, Breda, Holanda
Een hele goede ervaring met Sterk Installaties voor zowel zonnepanelen, thuisbatterij en laadpaal als ook installatie airco's. Ze houden zich aan gemaakte afspraken en werken netjes. Zeker de moeite waard om een offerte aan te vragen.

Resposta de Installatie Sterk
Hebben alles gedaan volgens afspraak werken netjes .en ruimen ook alles netjes op .ze hebben alles netjes opgeleverd

Resposta de Installatie Sterk
We hebben één buitenunit en twee binnenunits door Installatie Sterk laten installeren. Er is veel advies gegeven en er werd meegedacht met onze wensen. De installatie is goed uitgevoerd en er werd zelfs na vijf uur gewerkt om het af te maken.

Resposta de Installatie Sterk
Net en kwalitatief goed werk. Bijzonder klantvriendelijk en bereid om net dat beetje extra te doen.

Resposta de Installatie Sterk
Prettige en snelle communicatie en vakkundige installatie.

Resposta de Installatie Sterk
Netjes op afgesproken tijd begonnen en klaar. Goede en duidelijke uitleg en heel netjes gedaan.
Volgende klus zal wederom door hun gedaan worden

Resposta de Installatie Sterk
Netjes gewerkt, alles volgens plan en nagenoeg volgens afspraak.
Helaas wat miscommunicatie door emails over en weer. Daarom 4 sterren.

Resposta de Installatie Sterk
ondanks dat Fa. Sterk niet de originele instalateur is. hebben ze alles in het werk gezet om site transfer en garantie problemen tot in de puntjes op te lossen.
uitbreiding van ons systeem is accuraat en netjes verlopen ondanks het slechte weer.
ik kan ze alleen maar aanbevelen

Resposta de Installatie Sterk
Fijne mensen om mee te werken. Goede afspraken gemaakt die ook worden nagekomen en ze denken goed mee in het project. Alle rommel wordt ook opgeruimd. Kortom, wij zouden zo weer met Sterk in zee gaan.

Resposta de Installatie Sterk
Van het begin tot het eind wordt er door Iris en Henk met je meegedacht. Vriendelijk, vakkundig en komen hun afspraken na.

Resposta de Installatie Sterk
Perfect geholpen bij het verwijderen van zonnepanelen t.b.v. verbouwing. Snel en vriendelijk

Resposta de Installatie Sterk
Later weer opnieuw aangesloten en een onderhoudsbeurt uitgevoerd.
Netjes gewerkt, komt afspraken na en communiceert ook duidelijk.
Zeker aan te bevelen.

Resposta de Installatie Sterk
Zeer tevreden met hele traject. Buitenunit airco moest op dakkapel en Henk heeft heel prettig meegedacht over oplossingen en geluid. Communicatie en plaatsing ging soepel en ervaar nul geluidsoverlast dus zeer tevreden.

Resposta de Installatie Sterk
Mannen waren keurig op tijd en hebben al de werkzaamheden keurig van te voren besproken en overlegd.
Van A tot Z gedaan en netjes opgeleverd👌👍💪.
Bakkie wordt graag genuttigd☕️☕️.
Goed gedaan mannen👍👍

Resposta de Installatie Sterk
Installatie Sterk communiceert goed, maakt duidelijke afspraken, werkt netjes, denkt mee en komt met goede oplossingen. Kortom: een aanrader.

Resposta de Installatie Sterk
Wederom uitstekend werk geleverd door Henk. Installatie van de binnen- en buitenunit van de airco is goed verlopen. Bedankt!

Resposta de Installatie Sterk
De communicatie en uitvoering van de installatie van onze airco hebben we als zeer positief ervaren! Er werd goed meegedacht en alles werd achteraf netjes achtergelaten.

Werken netjes en hard
zijn vriendelijk
Leveren kwaliteit
goede communicatie

Resposta de Installatie Sterk
Vanaf het eerste contactmoment, via de planning, tot aan de installatie en de nazorg verliep alles vlekkeloos.
Mijn voorkeur voor communicatie was via e-mail, en dat is gedurende het hele traject volledig gerespecteerd – iets waar ik ontzettend blij mee was. Alle informatie was duidelijk en al mijn vragen werden helder en eerlijk beantwoord, zonder vage of ontwijkende antwoorden.
Tijdens de planningsfase luisterde Installatie Sterk niet alleen aandachtig naar mijn wensen, maar dacht ook actief mee over hoe die het best gerealiseerd konden worden – zowel functioneel als esthetisch.
Een voorbeeld: de zonnepanelen werken niet alleen uitstekend, maar zijn ook mooi geplaatst zodat ze er van buitenaf goed uitzien.
Een ander voorbeeld is de airco: de oorspronkelijk voorgestelde plek werd aangepast zodat mensen geen hinder ervaren wanneer de airco aanstaat.
De planning was flexibel en ondanks dat er meerdere partijen betrokken waren, verliep de coördinatie probleemloos. Op de installatiedag was alles duidelijk gecommuniceerd en verliep het zonder vertraging. En zelfs wanneer iets anders liep dan verwacht, was daar al slim op geanticipeerd.
De nazorg is net zo goed geregeld als de rest van het traject.
Installatie Sterk heeft perfect werk geleverd bij de installatie van de airco, zonnepanelen én het vernieuwen van de meterkast.
Ik kan dit bedrijf blindelings aan iedereen aanbevelen.

Resposta de Installatie Sterk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.