Ook buiten reguliere werktijd een lach!
Een competente vakgerichte vriendelijke monteur met hart voor zijn vak! Hij kwam zelfs nog buiten zijn reguliere werktijden langs om installaties te verrichten! Respect!
InstallNext – Elektrotechniek & Installaties op maat. InstallNext is een betrouwbare en vakkundige partner voor elektrotechnische installaties, storingen en renovatiewerk. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe meterkast, het uitbreiden van groepen, het oplossen van storingen of het installeren van complete elektra bij verbouwingen: InstallNext denkt met je mee, werkt netjes en levert kwaliteit. Met oog voor veiligheid, afwerking en maatwerk adviseert InstallNext zowel particulieren als ondernemers. Heldere communicatie, snelle service en eerlijke prijzen staan centraal. Werkzaam in regio Midden-Nederland, altijd met focus op een betrouwbare en veilige installatie.
14 Koningin Wilhelminalaan, 3818hp, Amersfoort, Holanda
Installnext reageerde snel en concurrerend op de aanvraag en heeft de klus snel en netjes afgehandeld. Echt een aanrader!
Nieuwe Groepenkast laten monteren door Installnext. Duidelijk in communicatie en een echte vakman. Wat ons betreft zeker een aanrader!
Zelf heb ik niets met elektriciteit en was ik onwijs blij met Tjerk zijn aanwezigheid. Hij dacht mee over de locaties van stopcontacten en hielp ons zelfs met het instaleren van dimmers. Onwijs persoonlijke aanpak dus.
Hij heeft zeer netjes een nieuwe meterkast voor ons geïnstalleerd en alle bedrading die nodig was voor onze nieuwe keuken echt netjes weggewerkt.
Tjerk van InstallNext heeft bij ons het volledige elektraplan verzorgd tijdens de totale renovatie van ons appartement. Alles is vanaf nul opnieuw opgebouwd, en Tjerk heeft dit uiterst professioneel aangepakt.
Hij heeft een compleet nieuwe meterkast geplaatst, het systeem omgezet naar 3-fase stroom, en het hele appartement opnieuw bekabeld. Daarbij zijn alle kabels en dozen netjes ingefreesd, stopcontacten en schakelaars strak gemonteerd, en ook de elektrische vloerverwarming is vakkundig geïnstalleerd.
We hebben echt het gevoel gehad dat er werd meegedacht, dat alles tot in de puntjes werd uitgevoerd, en dat de kwaliteit voorop stond. Kortom: een vakman waar je op kunt bouwen.
Zeker een aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.