Detalhes da empresa

1. Praticante de Medicina Alternativa
  2. Massoterapeuta

Integration-e & Trauma Sensitive Touch vormen samen één praktijk, gedragen door twee verschillende specialismen. Met Trauma Sensitive Touch bied ik specifiek Trauma-geïnformeerde massagetherapie aan. Deze zorg is gericht op mensen die te maken hebben (gehad)met enkelvoudig en ontwikkelingstrauma. Onder de vlag van Integration-e richt ik mij op herstel en preventie bij burn-out, stressklachten, hoog sensitiviteit (HSP) en chronische pijn. Hierbij ondersteun ik specifiek vrouwen die zoeken naar balans en rust in periodes van hoge spanning of vermoeidheid. In de loop der jaren is mijn werkwijze organisch uitgegroeid tot een integrale therapievorm. Gevoed door diverse opleidingen, bijscholingen en persoonlijke groei, zijn verschillende disciplines samengesmolten tot een evenwichtige, veelzijdige en holistische aanpak die voortdurend in beweging blijft.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

11 avaliações

Fantastische ervaring!

Ik ervaar Eda als een zeer kundige vrouw die een veilige bedding neer kan zetten waarin ik mij welkom en ontspannen voel. Ze is heel helder in haar waarneming en ik ervaar haar als zeer uitnodigend om mezelf nog beter te leren kennen (ze kan me liefdevol een spiegel voorhouden). Ik vind dat de beste therapeuten een goede, veilige en uitnodigende sfeer kunnen creëeren waarbinnen ik als cliënt zelf mijn pad kan lopen, en dat kan Eda uitstekend. Ik begrijp mijn hoogsensitiviteit nu beter, voel me milder naar mezelf en heb geleerd om mezelf te kunnen reguleren, en dat is een enorme gamechanger voor mij in mijn leven. De Somatic Experiencing was heel helend voor mij en ik heb veel ervaring met masseurs, maar haar bindweefselmassage is by far the best! Dat komt door de veilige sfeer, haar helder waarnemend vermogen en haar uitstekende techniek.

13 de abril de 2026

Top!

Ik vond Trauma Sensitief Touch Healing therapie heel fijn. Ik voelde me veilig en er werd goed naar mij geluisterd. Alles ging op mijn tempo.
Door de rustige aanraking kon mijn lichaam ontspannen en voelde ik me daarna rustiger en sterker. Het heeft mij echt geholpen.

3 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De behandelingen hebben mij geholpen bij mijn burn-out

In de zomer van 2023 kwam ik bij Eda terecht. Ik was al 1 jaar ziek thuis, een zware burn-out. Gesprekken met een psycholoog bleken niet voldoende. Ik bleef moe, gestrest en ik sliep erg slecht.
Al na de eerste behandeling voelde ik een verschil. Naarmate de behandelingen volgden werd de stress minder, ik kon me beter ontspannen, ik begon beter te slapen en ik kreeg meer energie.
Naast de behandeling (massage) kreeg ik ook ontspanningsoefeningen mee die ik regelmatig toepas.
Inmiddels werk ik weer 20 uur, leer ik beter naar mijn lijf te luisteren en mijn grenzen aan te geven. Ik slaap nu 6 tot 7 uur per nacht i.p.v. 4 uur. En als ik eens slecht slaap of erg overprikkeld raak, dan herstel ik veel sneller dan eerst.
Eda is een geduldige, serieuze en fijne therapeut. Ik ben blij dat zij op mijn pad kwam en dat zij mij zo goed heeft kunnen ondersteunen naar mijn herstel. Daar ben ik haar zeer dankbaar voor.

19 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Je als herboren voelen door massages en rust vinden

Ik kwam bij Eda met spanningsklachten mijn zenuwstelsel was niet best en liep al met een burn-out. Door haar behandelingen van massages werd ik rustig en leerde om weer tot mezelf te komen mijn lichaam weer te voelen. Ze heeft ook in de sessies oud zeer naar boven laten komen door haar massages en deze laten verwerken en dat waren heftige momenten maar juist goede momenten. Het lijf gooit het eruit en daarna voel je je als herboren. Ik was blij dat ik bij Eda terecht ben gekomen en dat zij mij zo goed heeft kunnen helpen. Voel me 2.0

30 de março de 2024

Massagetherapie bij burn-out klachten

Met burn-out klachten ben ik bij Eda terechtgekomen. Zij heeft veel spanning uit m’n lichaam weggenomen door de lichaamsgerichte massagetherapie, gesprekken en oefeningen. Ontzettend fijn en heilzaam traject waar ik altijd baat bij zal blijven hebben.

27 de dezembro de 2023

Rust en vertrouwen

Eda en haar praktijkruimte stralen rust uit, wat mij enorm hielp om zelf rustig te worden. De fantastische massages hielpen daarbij om naar mijn gevoel te gaan en de rust vast te houden. Ik vertrouw weer op mijn lijf en gevoel, bedankt,Eda!

6 de outubro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mooiste cadeau....

3,5 jaar geleden kwam ik bij Eda terecht via een vriendin. Mijn lichaam had last van traumatische ervaringen. Eda heeft mij geholpen door volledige focus op mij en mijn lichaam. Het was niet alleen de ontspanning en vermindering van klachten die mijn lichaam ervaarde maar ook diepe heling, zelfheling. Een van de mooiste dingen die haar behandelingen mij hebben gebracht is zelfheling; contact en verbinding maken met mijn lichaam, het mooiste cadeau wat je iemand kan geven.

Eda ondersteund mij momenteel nog steeds met verschillende processen. Haar betrokkenheid, oprechte interesse, geduldige aanpak en niet te vergeten de zachte maar sterke handen en uiteraard ook haar kennis in de menselijk psyche in contact met lichaam, zijn absoluut de dingen die haar een waardevolle therapeut maken die ik enorm waardeer.

Ik gun iedereen een therapeut als Eda voor welk proces je ook mag doormaken, geef jezelf behandeling cadeau!

18 de abril de 2022

Professioneel en betrokken

Eda is een betrokken en professionele therapeut en luistert goed naar wat ik nodig heb. Als ik geweest ben merk ik altijd een verbetering op van mijn klachten. Ook krijg ik goede adviezen die de behandeling nog meer versterken.
Absoluut 5 sterren waard!

2 de abril de 2022

Als ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige, zowel als klant maar ook als gever, want ik ben zelf ook massagetherapeut, kwam ik een keer een sessie van Eda ervaren. Ik kan niet anders zeggen dat ik het een hele fijne ervaring vond. Een fijne warme, welkome sfeer en de rust die Eda uitstraalt maakt dat ze echt alle tijd voor je heeft en neemt. Het rook er lekker in de ruimte, de tafel ligt heerlijk en Eda's aanraking is voor mij precies goed. Niet té stevig, maar zeker ook niet te poezelig zacht. Ze werkt met fijne, stevige, warme en volle handen (en onderarmen) en mijn hele lijf kwam aan bod. Van mijn kleine teen tot mijn kruin.

Ik ging i.i.g heerlijk ontspannen en toch ook wakker/aanwezig daar weer vandaan en voelde weer eens even lekker heel mijn lijf!

16 de julho de 2020

Het kan, echt!

In september ‘19 kwam ik voor het eerst bij Eda. Mijn verwachtingen waren laag. Ik had inmiddels ontdekt dat massage enige verlichting bood aan mijn chronische pijnlijf en dat was de insteek: enige verlichting voor een zo lang mogelijke periode.
Eda luisterde naar mijn verhaal, vroeg veel en begon met wat oefeningen specifiek voor mijn klachten. Het leek allemaal simpel en voor de hand liggend, ik merkte dat mijn lichaam er prettig op reageerde.
Eda leerde mij vertragen, er kwam rust in mijn lijf en hoofd. Door het dagelijks doen van de oefeningen, kreeg ik inzicht in wat mijn aandeel Was in de niet aflatende pijngolf en kon deze daardoor doorbreken. Eerst voor momenten, nu voor dagen.
De massages zijn diepgaand en ontspannend. Eda “bewerkt” het hele lichaam. De gebieden waar klachten aanwezig zijn krijgen extra aandacht. Het masseren doet zij met volledige hand en armen. Hierdoor wordt niet alleen het pijngebied, maar ook de delen eromheen behandeld. Het is bij haar het totale plaatje van het lichaam en de persoon, niet alleen “het plekje”.
Voor mij is dit prettig, omdat de intensiteit niet op één punt komt te liggen. Mijn hele lichaam vangt het op en profiteert ervan. Het resultaat is dat ik nauwelijks pijnstillers meer gebruik, ik pijnmomenten makkelijker kan opvangen. Ik kan meer, ik doe meer en durf ook weer dingen te willen. Met de hulp van Eda kan ik mijn pijn stabiel en beheersbaar houden en genieten!

16 de julho de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.