IOAKU By Fanny Ek Avaliações 220

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fick hjälp för ett armband hade blivit fult väldigt fort, och Ida Hallström VILKEN TJEJ!❤️🤗 SÅÅÅ snäll, förstående och TREVLIG, inte många gånger när man skriver om ett ”klagomål” som alla bemöter de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fina smycken, men dålig kundservice Ni hade utlovat en julklapp ifall man handlade i lyxxa, Helsingborg i början av november. Har skrivit till er minst 2 gånger och fått svar en gång där jag sk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skulle köpa kalendrar till mina barn på kampanjpris men blev fel på sidan och allt sålde slut framför mina ögon. Blev jätte ledsen förstås men efter chat med kundtjänst visade det sig att det fanns nå... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin kundservice. Köpte ett smycke på webbutiken i present till min dotter som visade sig blev en dubblett. Tack vare snabb och trevlig kontakt med kundservice kunde jag enkelt byta till annat smycke o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria
  2. Loja de Acessórios de Moda
  3. Design de Moda
  4. Designer de jóias

Upptäck varför IOAKU by Fanny Ek är det främsta valet för att handla smycken online! Vi är glada att meddela att vi nu använder Trustpilot, den ledande plattformen för recensioner, för att erbjuda transparent och autentisk kundfeedback. Vår kollektion av exklusiva smycken, skapade med precision och passion, har fått fantastiska recensioner från våra värderade kunder. Med ett brett utbud av stilfulla och högkvalitativa smycken, inklusive örhängen, halsband och armband, erbjuder vi de perfekta accessoarerna för att förhöja din personliga stil. Utforska våra Trustpilot-recensioner och bli en del av den växande gemenskapen av nöjda kunder som litar på IOAKU by Fanny Ek för sina smyckesbehov. Handla med förtroende och lyft din stil idag! Category: Women accessories, Jewelry, Jewellery, Jewlry, Birthday, Gifts, Christening, Online shopping, Graduation, Fashion, Fashion jewellery, Multifunctional Jewellery, Allergy free jewellery, hypoallergenic jewellery, Home delivery, Tiktok Jewellery, Unique design, Personal jewellery, Swedish design, Swedish fashion brand

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

220 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Amazing staff

Super helpful staff, always doing everything to help the customer and make us happy. Good quality and beautiful design!!

5 de junho de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Thank you so much for your kind review! We’re very happy to hear that you had a great experience with our team and that you enjoy the quality and design of our jewelry.

Doing our very best to help our customers and make them happy is always our priority, so your feedback truly means a lot to us.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toppen service av Alicia i butiken som…

Toppen service av Alicia i butiken som ligger i Stockholm … Jag kommer handla där igen. Tack för all hjälp med min ring

5 de junho de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du fick så bra hjälp av Alicia i butiken i Stockholm. Vi ska självklart hälsa henne – hon kommer bli väldigt glad att höra dina fina ord.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, och varmt välkommen tillbaka till oss igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

A state of the art customer service

A state of the art customer service! Fast response and extremely helpful!

27 de maio de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Thank you so much for your kind words! We’re very happy to hear that you experienced our customer service as fast and helpful.

Providing the best possible support for our customers is something we truly care about, so your feedback means a lot to us.

Wonderful experience

The customer support (Lina) is amazing as well as their jewellery! Highly recomended ⭐

23 de maio de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Thank you so much for your wonderful review! We’re very happy to hear that you enjoy both our jewelry and the support you received from Lina.

We’ll make sure to share your kind words with her – it will mean a lot. Thank you also for your recommendation, we truly appreciate it.

Det var såå bra service

Det var såå bra service, gick snabbt för de att svara och hjälpte mig verkligen. Detta var nog den kund servicen jag någonsin fått!

20 de maio de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fantastiska recension! Det gör oss väldigt glada att höra att du upplevde vår kundservice som så snabb och hjälpsam.

Att kunna ge våra kunder den bästa möjliga hjälpen är något vi verkligen brinner för, så dina ord betyder mycket för oss.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse och varmt välkommen tillbaka till IOAKU.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min vara motsvarade alla förväntningar

Min vara motsvarade alla förväntningar. Är supernöjd. Snabb leverans. Tack IOAKU ni har gjort det igen. ❤️👍

25 de abril de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att smycket motsvarade dina förväntningar och att du är så nöjd.

Vi är också glada att leveransen kom fram snabbt. Tack för ditt stöd och för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Varmt välkommen tillbaka till IOAKU. ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk och snabb kundservice!

15 de maio de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Det gör oss väldigt glada att höra att du uppskattade både servicen och den snabba hjälpen.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss.

Otroligt hjälpsam kundservice!

Älskar IOAKUs butik i Sturegallerian. Så fina smycken och otroliga diadem. Perfekt butik att hitta något unikt! Senaste armbandet jag köpte gick sönder, men fick superfint bemötande av Lina på IOAKU som skickade ut ett nytt.

14 de maio de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du tycker om vår butik i Sturegallerian och våra smycken.

Vi är ledsna att höra att armbandet gick sönder, men väldigt glada att Lina kunde hjälpa dig på ett bra sätt. Vi ska självklart hälsa henne – hon kommer bli väldigt glad över dina fina ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid trevlig och hjälpsam personal…

Alltid trevlig och hjälpsam personal och fina smycken som min dotter älskar.

25 de abril de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att både du och din dotter tycker om våra smycken.

Det gör oss också väldigt glada att du uppskattar vårt bemötande – vi strävar alltid efter att vara så hjälpsamma som möjligt.

Fantastisk service

Fantastiskt snabbt och professionellt bemötande! Att produkterna dessutom håller så hög kvalitet är verkligen en extra bonus.

7 de maio de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Vi blir väldigt glada att höra att du upplevde både ett snabbt och professionellt bemötande.

Det betyder också mycket för oss att du uppskattar kvaliteten på våra produkter. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Borttappat örhänge!

Tappade bort mitt ena örhänge pga löst bakstycke, och skrev ett mail o frågade om de gick och köpa enbart ett örhänge, fick snabbt och världens snällaste svar tillbaka. Jag fick möjligheten att enbart köpa 1örhänge och hela upplevelsen var väldigt smidigt samt världens trevligaste kundservice!!! 100/10

29 de abril de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är ledsna att höra att du tappade ditt örhänge, men väldigt glada att vårt team kunde hjälpa dig på ett smidigt sätt.

Att kunna hitta en lösning och hjälpa våra kunder när något händer är väldigt viktigt för oss, så dina fina ord betyder mycket. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastiska smycken och en fantastisk…

Fantastiska smycken och en fantastisk personal. Alltid snabb leverans

29 de abril de 2025

Resposta de IOAKU By Fanny Ek

Stort tack för din fina recension! Det gör oss väldigt glada att höra att du uppskattar både våra smycken och vårt team.

Vi är också glada att leveranserna når fram snabbt – det är något vi verkligen strävar efter. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Super

Så vackra smycken och kundtjänsten är så himla hjälpsamma och trevliga. 🤩
Jag har haft problem två gånger och båda gångerna har de svarat snabbt och inte varit problem med något alls. Rekommenderar verkligen!

31 de março de 2025

Otrolig bra service!!

Otrolig bra service!!
Superbra kundservice med snabba svar och hjälpte mig med problemet, bryr sig verkligen om deras kunder! Super fina smycken och underbart företag, rekommenderar starkt!!

6 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mycket smidig och snabb hantering av…

Mycket smidig och snabb hantering av mitt reklamationsärende via kundservice. Dotterns halsband hade gått sönder och erbjöds direkt ett nytt som skickades samma dag, gratis retur av det gamla. Trevligt bemötande och inget krångel.

5 de março de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.