Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Korzystam z I-parts od kilkunastu lat. Wielki wybór części i podzespołów. Łatwe wyszukiwanie - detale świetnie uporządkowane i doskonale opisane - wybór elementów pasujący także do zasobności portfela... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kupowałem komplet do poważnej naprawy klimatyzacji: kompresor Denso oraz skraplacz Nissens. Mimo moich początkowych obaw co do zgodności wymiarów i specyfiki silnika V6, wszystko pasuje ide... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chciałbym przestrzec innych przed firmą KTLPARTS. Zakupiłem u nich radio przez Allegro na fakturę jako osoba fizyczna. Niestety po pewnym czasie okazało się, że sprzęt ma wadę ukrytą. Zgłosiłe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Znalazłem stronę przy poszukiwaniu części przez VIN.Dobor części jak i czytelne informacje do jakiej marki/modelu są odpowiednie lub pasujące,duża gama wyboru,konkurencyjne ceny oraz szybka realizac... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Autopeças

Escrito pela empresa

Dlaczego warto kupować części samochodowe na iParts.pl? Największy polski sklep motoryzacyjny Ponad 4 mln części samochodowych w jednym miejscu Darmowa dostawa w 24h Konkurencyjne ceny Możliwość zwrotu do 100 dni Sklep internetowy iParts.pl to wieloletni lider sprzedaży nowych części samochodowych w Polsce. W jego ofercie znajdują się wyłącznie części oryginalne, pochodzące od znanych polskich oraz światowych producentów. W stałej sprzedaży posiada ponad 4 000 000 części, podzielonych na szereg intuicyjnych kategorii odpowiadających układom znajdującym się w aucie. Sklep prowadzi sprzedaż drogą internetową, z możliwością odbioru części w siedzibie firmy - w Warszawie. Każdy z Klientów w razie napotkania problemów z zakupem lub dobraniem części do swojego modelu samochodu, ma możliwość skontaktowania się z doświadczonymi konsultantami. Służą oni pomocą i radą w godzinach 8.00-21.00 w dni powszednie oraz 9.00 do 17.00 w soboty i niedziele. Na rynku, sklep wyróżnia się przede wszystkim bogatą ofertą, szybką dostawą zamówionych części, profesjonalnym doradztwem, łatwością dokonywania zakupów oraz konkurencyjnymi cenami, które są często o wiele niższe niż w sklepach stacjonarnyc

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

To jest to!

To jest to! Wystarczy wpisać dane identyfikacyjne pojazdu i po problemie. Dobór akcesoriów bez żadnych problemów. Obsługa perfekcyjna. Polecam!

15 de julho de 2025

Resposta da iParts.pl

Dziękujemy za podzielenie się pozytywnym doświadczeniem. To dla nas ogromna radość, że nasze produkty spełniły Pana oczekiwania.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Trochę czekałem na produkty..

Trochę czekałem na produkty... Ale wszystko ok.

1 de outubro de 2025

Resposta da iParts.pl

Dziękujemy za opinię. Na pewno zwrócimy na tą kwestię uwagę. Pozdrawiamy,

Szybka i sprawna wysyłka

Szybka i sprawna wysyłka. Część dobrze zapakowana i opisana

1 de novembro de 2025

Resposta da iParts.pl

Miło nam słyszeć, że zakupy w naszym sklepie były udane. Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

Zdecydowanie polecam

Zdecydowanie polecam, szybką wysyłka, wszystkie części dopasowały idealnie, również bardzo wdzięczny za zniżkę,nie była ona zbyt wysoka ale też było przyjemnością.
Inne sprzedawcy mają zbyt wysokie ceny ,a tutaj można sobie znaleźć dobre części za adekwatna rynkową cenę.

8 de dezembro de 2025

Resposta da iParts.pl

Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz. Pana zadowolenie jest dla nas najważniejsze i motywuje nas do dalszego działania.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zakupiłem opony super cena i szybka…

Zakupiłem opony super cena i szybka dostawa polecam .

10 de outubro de 2025

Resposta da iParts.pl

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszymy się, że nasze produkty spełniły Pana oczekiwania.

Sprawnie i szybko

Sprawnie i szybko, a dodatkowo w dobrej cenie. Polecam !

6 de novembro de 2025

Resposta da iParts.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Cieszymy się, że mogliśmy sprostać Pana oczekiwaniom i mamy nadzieję na kolejne udane zakupy.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

kupiłem wczoraj na aplikacji sprężyny…

kupiłem wczoraj na aplikacji sprężyny musiałem się ratować infolinią bo były dwa rodzaje do mojego auta Pan na infolini powiedział według nr vin które więc zamówiłem dziś odebrałem osobiście bez problemu możliwość płacenia kartą na miejscu towar się zgadza polecam

4 de novembro de 2025

Pozdrawiamy, Zespół iParts

Profesjonalnie

Dobry dobór części na podstawie VIN, sprawna dostawa i porządnie zapakowana paczka.

4 de julho de 2025

Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy, Zespół iParts

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Wsparcie w dziale reklamacji na iparts.pl

Zwykle robiłem zakupy na stronie bez problemu do momentu gdy zamowilem zestaw rozrządu do swojego samochodu, napinacz załączony do zestawu był niepasujący- posiadał inne mocowanie oraz napinany w przeciwną stronę... minęły prawie 2 tygodnie od wysłania paczki i odzew zerowy. Napisałem maila z zapytaniem o szczegóły. Po zaledwie 50min dostałem odpowiedź, że reklamacją została odrzucona przez producenta... znajomy zakupił ten sam zestaw w innej hurtowni i wymienili mu bez problemu napinacz od ręki. Uważam że jest to jawna kpina i wyzysk na klientach bez podstawowego wsparcia oraz zainteresowania się problemem. Czas na zmianę hurtowni...

21 de outubro de 2025

Resposta da iParts.pl

Drogi Kliencie, prosimy o wiadomość na adres opinie@iparts.pl. Postaramy się jak najszybciej zweryfikować sprawę. Pozdrawiamy, Zespół iParts

Sprawna obsługa

Sprawna obsługa. Zawsze można liczyć na fachowe doradztwo.

24 de julho de 2025

Zakupy wysłano piorunem

Zakupy wysłano piorunem, albo jeszcze szybciej. Wszystko zgodne z opisem i z najwyższej półki, ale oczywiście tanio w porównaniu z innymi - dzięki...

6 de setembro de 2025

Resposta da iParts.pl

Cieszymy się, że zakup w naszym sklepie okazał się satysfakcjonujący. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dobry kontakt i szybka dostawa

25 de agosto de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeżeli zależy państwu na szybkiej…

Jeżeli zależy państwu na szybkiej wysyłce i tak jak deklarują na stronie, że wysyłają w ciągu 24 h to polecam szukać innego sklepu. Chamscy i opryskliwi panowie w obsłudze klienta. Na zapytanie jaki będzie odpowiedni klucz aby odkręcić sondę lambda otrzymałem odpowiedź "nie mam pojęcia". Pierwszy i ostatni raz zakupy zrobiłem w iparts.pl

9 de outubro de 2025

Resposta da iParts.pl

Panie Kamilu, prosimy o wiadomość na adres opinie@iparts.pl. Pozdrawiamy, Zespół iParts

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie.

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie.
Miła i fachowa obsługa.

8 de agosto de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zamówiłem tarcze i klocki hamulcowe…

Zamówiłem tarcze i klocki hamulcowe BREMBO w tym sklepie. Wszystko wybrałem sam, kierując się parametrami na stronie internetowej. Wszystko pasowało idealnie. Dostawa była bardzo szybka. Byłem bardzo zadowolony. Polecam zamawianie w tym sklepie.

2 de setembro de 2025

Natychmiastowa wysyłka

Natychmiastowa wysyłka, towar dokładnie taki jak zamawiałem. Polecam ten sklep każdemu.

8 de outubro de 2025

Precyzyjna porada natychmiastowa…

Precyzyjna porada natychmiastowa dostawa nic więcej nie trzeba

18 de agosto de 2025

Sprawna realizacja zamówienia

Sprawna realizacja zamówienia. Wszystko OK. Polecam

22 de agosto de 2025

Resposta da iParts.pl

Dziękujemy za pozytywny komentarz. Pana zadowolenie jest dla nas największą nagrodą i motywacją do dalszej pracy.

szybko sprawnie

szybko sprawnie

8 de outubro de 2025

Resposta da iParts.pl

Bardzo cenimy Pana opinię. Miło nam wiedzieć, że nasze produkty i obsługa spełniły Pana oczekiwania.

wszystko jak należy

Przejrzysty e-sklep, sprawna realizacja, dobra komunikacja.

12 de setembro de 2025

Resposta da iParts.pl

Dziękujemy za miłe słowa i docenienie naszej pracy. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i zapraszamy do kolejnych zakupów.
Zespół iParts

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais