Iphonespecialisten Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan ganske enkelt ikke anbefale de dygtige og altid venlige mennesker hos Iphonespecialisten nok! Og jeg har ikke tal på, hvor mange gange de har reddet telefoner efter et slag, et dødt batteri e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

iPhonespecialisten er virkelig et sted, hvor dårlig service ikke eksisterer. Jeg har fået lavet flere ting derinde og ejeren er virkelig flink, altid hjælpsom og smilende. Gode priser og hurtigt arbej... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har sjældent fået så god og kompetent service som af Ali! Totalt ærlig, ordentlig og virkelig bare dygtig til sit arbejde. Fik skiftet skærm på en iPhone, der tidligere havde været repareret af en... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste reparationsoplevelse, jeg endnu har fået. Butiksindehaveren bød velkommen med et smil. En halv time efter fik jeg en sms om, at iPhone'en var klar. Jeg fik en grundig forklaring om, hvad de... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de peças e componentes eletrônicos
  2. Oficina de Produtos Elétricos
  3. Oficina de Conserto de Eletrônicos
  4. Oficina de reparos de celulares
  5. Serviço de reparos de telefones
  6. Serviço técnico

Escrito pela empresa

Alle mobil, tablet og computer reparationer. Vi har eksisteret siden 2005, og har derfor meget erfaring - Der findes ikke det problem, som vi ikke har løst og der er ikke enhed, som vi ikke har gjort som ny igen. Typisk kommer folk ned med en ødelagt skærm, eller et sløvt batteri. Uanset hvilken telefon eller tablet, du måtte eje, så kan vi uden tvivl montere en ny skærm eller batteri, så din enhed er som første dag du pakkede den ud af æsken. Vi bruger kun reservedele af den bedste kvalitet. Så vidt det stadigvæk findes på markedet, så bruger vi originale reservedele ellers bruger vi nogle som er af tilsvarende høje kvalitet. Vores værkstedspriser holder vi nede, så vi kan tilbyde den bedste og billigste reparation. 1 års garanti på alle reparationer. Hos os behøver du ikke at bestille tid, du kommer på ind til vores butik, så tager vi hånd om din mobil. Vi giver altid en pris før vi går igang med at arbejde. Du ved altid hvad du får hos os. Vi giver altid et tårnhøjt serviceniveau og elsker at se glade kunder. Derfor er vi også altid glade, når vi logger ind på Trustpilot - Vi ved at der ligger meget fine anmeldelser om os. Vi vil altid gerne høre om din oplevelse hos os.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top-oplevelse👍

Ualmindelig venlig og saglig betjening. Min iPad fik førsteklasses behandling, og jeg vil til enhver tid lade mine “gadgets” reparere her.

13 de janeiro de 2024

Personlig og oprigtig betjening

Der er kun ét sted i København, hvor man tager hen for at få fikset sin iPhone - og det er her. Han specialiserer sig ikke kun i iPhones, men også i kundeservice.

Min iPhone X havde været en hurtig tur i vaskemaskinen, og jeg var bange for at den var helt gal. For 999 kroner fik jeg en ny skærm i på 1-2 timer, og den fungerer nu upåklageligt.

Tusind tak for en god oplevelse, og for at føle sig taget hånd om.

Nu ved jeg, hvor min familie og venner skal tage hen, når deres telefon er gået i stykker.

4 de janeiro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ikke mange steder man oplever den slags…

Ville også gerne have givet 6 stjerner!!

Det er ikke mange steder man oplever den professionalisme og service på samme tid.

Her et par af oplevelserne gennem årene:

“Det koster ikke noget, vi fiksede det på et øjeblik”

“Den reparation bør du vente med, for hvis vi åbner din iPhone mister du garantien”. (Ridse på skærmen)

“Den reparation skal du ikke få lavet, det er for dyrt ift dine airpods værdi”. De havde været i vaskemaskinen og mikrofonerne havde taget skade, men virkede ellers fint.

“Det klarer vi nemt… Kom tilbage om 20 min. Så har vi skiftet skærmen”
________________________________________________
Altid professionel før det handler om at lave omsætning - det er ret unikt!

16 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Absolutely amazed by the good job he…

Absolutely amazed by the good job he did. My I phone 11 was absolutely destroyed and he fixed it in no time for such a low price. Because of the low price I wasn’t expecting much out of it but I honestly never had such a good quality for a new screen and back glass. Also the best customer service ever the owner is a sweetheart that helped me out getting my phone even tho it was outside of opening hours. Would highly recommend!

21 de outubro de 2023

Altid god service!

Jeg har af flere omgange fået repareret både Iphone og Apple computer, og alle gange har servicen været i verdensklasse. Et par gange jeg har været dernede og haft et problem, har de fortsat mig hvordan jeg skulle løse problemet selv, for at spare mig de penge. De varmeste anbefalinger fra mig!

3 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

pas på overpris

pas på, forretning har skifte ejer og jeg har lige opdaget de har taget total overpris på skifting af MacBook Air batteri. 900 kr. for en IKKE original batteri som koster 339 kr ...jeg har været kunde hos den tidligere ejer i mange år, aldrig mere.

18 de maio de 2023
logotipo da Iphonespecialisten

Resposta da Iphonespecialisten

Hej Miguel

Forretningen har ikke skiftet ejer bare for at få det på plads. Jeg holder blot ferie.

Du har talt sammen med min medarbejde i forbindelse med at du fik forevist et tilbud på batteri til din MacBook som har ét års garanti og er af høje kvalitet end det du henviser til og som han forsøgte at forklare dig.
Selvfølgelig har du som værende stamkunde en rabat som desværre blev overset af vores medarbejde, hvilket vi beklager.
Men du kan komme ned i forretningen på mandag og afhente din rabat beløbet.

MVH
Ali

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega sødt, ærligt og hjælpsomt personiale

Mega sødt og hjælpsomt personiale!
Min telefon kunne ikke oplade og havde besøgt en anden reperatør først som ville have 900kr for at reparerer mit opladerstik, da jeg kom ned til Iphonespecialisten kiggede han på den og sagde den ikke var i stykker, hvorefter han rensede stikket og højtalerne. Så gav han mig bare teefonen igen efter 30 sekunder og ville ikke have noget for det.
fantastisk sødt pertionale, kan klart anbefale det og kommer 100% tilbage igen.

6 de maio de 2023

Danmarks bedste Iphone/Ipad service

Jeg skulle have sat nyt batteri i min gamle Ipad Air.

Jeg vælger at tage “helt ud” til Nørrebro fra Frederiksberg, fordi jeg før har fået eminent service for nogle år tilbage. Alt var lige super service lige fra man træder ind i butikken.
Smilende ekspedient og spørger ind til, hvorfor jeg vil skifte batteri. Får en kvittering på indlevering. Modtager sms to timer senere, at Ipad er klar til afhentning. Smilende ekspedient igen og han kommer med gode råd til min Ipad.
Prismæssigt er de billigste i København/Frederiksberg og oveni får man Danmarks bedste service. Jeg kan varmt anbefale Iphonespecialisten. 5 velfortjente stjerner. De burde få 6.

4 de maio de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste iPhone reparatør i Kbh

Har fundet den bedste iPhone reparatør i København. Min iphone 11 var totalt smadret og blev returneret af en anden reparatør fordi de mente ikke den kunne repareres. Iphonespecialisten kunne alligevel reparere den og prisen var rigtig god.

11 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Været forbi igen i dag og fik hjælp

Været forbi igen i dag og fik hjælp, uden betaling. Jeg forstår simpelthen ikke de altid tager sig tid og har tålmodighed til os kunder. Og priserne er meget lave. Og tit går man med ekstra hjælp eller ting, uden betaling. Tak

13 de janeiro de 2023

Tillid til iPhonespecialisten…

Jeg er kommet hos iPhonespecialisten med stort og småt i mange år. De er venlige og imødekommende og løser problemet. Jeg har efterhånden opbygget tillid til dem trods en markant indbygget skepsis overfor det meste.

2 de janeiro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais