Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det vore trevligt om man inte bara talade om att varan är levererad utan även talade om VART varan blivit levererad. Då varan inte har hamnat i min brevlåda så får jag gissa var den är. Har jag tur... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Enkel installation men går inte att förtydliga kartan om den blir fel. Gjort om min karta 5 gånger men delar av hallen markerar den fortsatt som toalett etc. Stort minus är att det inte är möjligt a... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

IRobot®-robotdammsugare dammsuger inte bara golvet. De låter dig glömma bort dammsugningen helt och hållet. Fokusera på det du älskar. Vi fokuserar på att hjälpa dig att bibehålla ett renare hem.

Informações de contato

3,2

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

66 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Den nya dammsugaren var sönder när jag…

Den nya dammsugaren var sönder när jag fick den så jag fick skicka den på lagning. Jag fick ingen återkoppling från serviceteamet. När jag äntligen fick tillbaka den så frågade jag vilken kompensation jag fick så var svaret att jag fick 10 % på mitt nästa köp. Väldigt dålig service

6 de outubro de 2025

Hej Marie

Tak for din anmeldelse.
Vi fik aldrig svar på vores mail, måske den endte i spam hos dig?
Jeg har i hvert fald sendt dig en ny opfølgende mail nu. Så kan vi tage dialogen.

God dag.

De bedste hilsner,

Mycket nöjd

Snabbt. Bra produkt. Fungerade perfekt. Lätt att installera.

3 de novembro de 2025

Hej HE

Tak for din anmeldelse, og for de fem stjerner! Dem er vi glade for!

De bedste hilsner,

Kunde dammsugit bättre

Tycker inte att den dammsugar bra nog

27 de outubro de 2025

Kära Peggy,

Tack för din recension. Jag är ledsen att du inte är nöjd.
Jag kan tyvärr inte se att du har köpt en robot hos oss, och det gör det svårt för mig att hjälpa dig just nu.
Vill du skicka ett mejl till oss på info@irobot.se med modellnamn och vad problemet är? Då kan vi hitta en lösning som gynnar alla. Märk gärna mejlet med "Trustpilot".

Rent som aldrig för

Det är rent hemma trots två hundar som fäller päls och gnager på ben. Vi kommer hem och allt är rent - även under sängen, byrån, soffan… ibland lyfter vi på stolar och blomkrukor, så att Nisse kommer åt alla hörn. Och glömmer vår tonårig sina strumpor på golvet låter Nisse dem ligga kvar.

31 de outubro de 2025

Kära Grazina,

Tack för ditt fina omdöme! Härligt att höra att Nisse håller det rent överallt – även under möblerna – och att han respekterar tonåringens strumpor 😄

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans!!

12 de setembro de 2025

Kära Jan,

Tack för din recension⭐⭐
Härligt – då är allt precis som det ska vara.

De bästa hälsningar,

Snabb leverans bra

Snabb leverans bra
De visade sig att de inte va laddstationen utan roboten
Så ledsen för det.

6 de outubro de 2025

Hej Ellinor!

Tack för din återkoppling! Ingen fara – det händer 😊 Skönt att leveransen gick snabbt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Roboten fungerar bättre än förväntat

Roboten fungerar enligt förväntningarna. Enkel att konfigurera och sätta igång för första gången.

3 de outubro de 2025

Kära Emma,

Tack för din recension – det gläder oss verkligen att höra.
Önskar dig en riktigt bra dag!

Fungerar bra

15 de setembro de 2025

Hi,

Thank you so much for the four stars - what can we do to get the last one?⭐

Best regards,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag fått mejl som förvirrar en

Jag har fått mejl om att jag kan slutföra min beställning, man blir förvirrat om man tror att man redan har beställt färdigt och snarare väntar sig paket och inte några förvirrande mejl. Fortfarande är jag osäker har ordern gått genom eller inte, är paket på väg eller inte och min fru frågor när damsugaren kommer funka igen :) Nej, inte nöjd med orderhanterings system.
Mvh
Marcin

11 de setembro de 2025

Hej Marcin,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension.
Jag kan se att du har genomfört en beställning i helgen. Skicka gärna ett mejl till info@irobot.se så kan jag skicka dig spårningsinformationen om den mot förmodan inte har kommit fram.
Anledningen till att du fortfarande får mejl om att slutföra köpet kan vara att du fortfarande har något liggande i varukorgen.

Excellent

Mycket nöjd med köpet. Enkel installation och utmärkt app. Effektiv städning

21 de agosto de 2025

Hej Steve,

Tack för att du tog dig tid att recensera oss här på TrustPilot – det uppskattar vi verkligen! ⭐⭐

Kvalitet utöver det mesta

Kvalitet utöver det mesta. Utbytesdetaljer på rätt nivå och till resonabla priser. Oerhört "tapper" produkt som bara gnor på år efter år!

10 de setembro de 2025

Hej Rune,

Tack för att du tog dig tid att recensera oss här på TrustPilot – det uppskattar vi verkligen! Vi står alltid redo att hjälpa till med eventuella frågor.

Lite högt och lågt

Stort minus är att det inte är möjligt att ha samma robot på två våningar. Svårt att nå kundservice både via telefon och i skrift. Den städar bra och är lättskött förövrigt. Bra/enkel app. Rätt hög ljudnivå när den arbetar och väldigt hög när den tömmer

10 de setembro de 2025

Hej

Tack för att du tog dig tid att skriva en konstruktiv recension. Jag kan inte direkt se att det skulle finnas mejl som du inte har fått svar på inom kort tid, och jag hoppas därför att du vill skicka oss ett nytt mejl på info@irobot.se så att vi kan lösa de problem du upplever med kortet.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köp absolut inte en IRobot

Köp absolut inte en IRobot! Skulle du någonsin stöta på problem med din robot så får du absolut noll hjälp från företaget. Det finns ingen information nästan om hur man reklamerar. Vi fick en ej fungerande produkt och vi ringer och får ingen hjälp på kundservice. Sen säger dom skicka in en serviceanmälan. När vi sen säger att vi vill antingen ha en ny produkt eller pengarna tillbaka så säger dom att det är försent. Du har enbart kontakt genom mail med flera dagar mellan svar. Så nu är vi utan dammsugare och har anmält köpet till klarna

12 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Hi Anna,

Thanks for your feedback.
I am so sorry to hear, that you are disappointed with the service you have gotten. Have you made a claim through our servcieform? If not, I would like you to do so, so that we can help you with your problem. You have the link here: https://service.witt.dk/?lang=sv

Best regards,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Telefono de contacto no ayuda…

Contacto con ellos por teléfono, la mensajería ha perdido mi pedido y me dicen que me encargue yo. Les cuento el problema y lo solucionan bien y rápido. El sistema de formulario para contactar es muy lento. El sistema de teléfono deberían mejorar las opciones porque es complicado saber en qué categoría se engloba el problema

18 de outubro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.