Så fin og hurtig en web butik , der også hurtigt får lageret fyldt op når der skrives på venteliste . Retur processen er også upåklagelig. Super god service Og rigtig fine bluser , strik , bukser og... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jag har köpt flera Isay Chino-byxor i olika färger och är väldigt nöjd med både färgerna, storleken och passformen. Jag hade lite problem med leveransen, men kundtjänsten följde upp paketet väldigt... Ver mais
En dejlig oplevelse Jeg køber ellers ikke bukser på nettet da jeg ikke er tryg ved det men her har jeg virkelig fået et par bukser der bare passer og sidder fantastisk så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️fra mig
Snabb och enkel returhantering och byte, MEN streckkoden på adresslapp för retur är inte giltig hos ombudet och jag får ingen återkoppling på hur jag ska göra för att returnera. Den nya beställningen... Ver mais
Detalhes da empresa
I SAY is a Danish fashion brand headquartered in Them, a small town in central Jutland, known for its light, air, and room for big thinking. We are driven by the desire to make women feel beautiful and comfortable every single day, regardless of their shape, size, or age. Behind the company are Britt and Søren Andreassen, with many years of experience in the clothing industry. I SAY is represented in stores in Denmark, Sweden, Norway, and large parts of Europe. I SAY's message is simple: We are all unique, and what makes I SAY unique is that we understand that. Every piece of clothing from our hands is designed to feel comfortable while highlighting the beauty of every woman, whether it's a pair of jeans or an elegant party dress. It's a simple and honest recipe that's easy to understand. The same goes for our production. We are as open as a book, and everyone is welcome to read along. We are proud of and more than happy to share information about our production, which takes place under proper conditions – as sustainably as possible.
Informações de contato
Knudlundvej, 3, 8653, Them, Dinamarca
- + 45 30 53 42 73
- care@isay.dk
- isay.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Otroligt sköna och stretchiga jeans med…
Otroligt sköna och stretchiga jeans med perfekt passform och längd

Resposta da I SAY FASHION
Byxorna sitter perfekt och håller…
Byxorna sitter perfekt och håller stilen efter användning.

Sen leverans
Jag har fortfarande inte fått produkten en dryg vecka senare!
Väldigt fina kläder.
Väldigt fina kläder.
Fungerar bra att handla från nätet.
Svårt att hitta i butik.
Fler av mina vänner har börjat gilla era kläder.
Beställde varor 9 maj och dom har…
Beställde varor 9 maj och dom har fortfarande inte kommit

Resposta da I SAY FASHION
Jag har inte fått några produkter???

Resposta da I SAY FASHION
Smerte fri og nem returnering
Bestilte et par bukser i kendt model, men i nyt materiale. Der var meget stor forskel på størrelser/elasticitet i stoffet.
Returneringsproces meget nem. Hurtig bekræftelse på returnering. Hurtigt penge retur på konto.
Kæmpe anbeaflinger
Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt. Leveransen kom direkt och byxorna passade perfekt. Kvalitet och storlek överensstämde väldigt bra.
Nöjd med min beställning, men.....
Nöjd med min beställning!
Det som drar ner betyget är den väldigt långa leveranstiden. Förstår att de röda dagarna ställde till det lite, men att det ska gå 19 dagar från att beställningen är bekräftad till leverans, tycker jag är väl mycket. Fick dock snabbt och gott bemötande via kundtjänst.

Resposta da I SAY FASHION
Jag har fortfarande inte fått varan

Toppen
Snygg presentation,perfekt passform som jag förväntade mig. Snabb leverans seriöst företag.
Vacker,skön.
En fantastisk vacker och skön klänning och tog en strl mindre än vanligt satt perfekt. Blir nog sommar favorit.

Jag har ännu inte fått klänningarna
Jag har ännu inte fått klänningarna
Kanske är jag lurad

smidigt och snabb leverans
Från beställning till leverans gick det mycket smidigt och snabbt. Nöjd med det jag beställde.
Hurtig levering og nemt at bytte til…
Hurtig levering og nemt at bytte til anden størrelse.
Snabb leverans och smidigt att…
Snabb leverans och smidigt att returnera för byte av en ny storlek.
Jag har fortfarande inte fått mina…
Jag har fortfarande inte fått mina kläder

Resposta da I SAY FASHION
Oklart hur och när leveransen sker
Oklart hur och när leveransen sker. Här kan det förbättras. Jag har ännu inte fått leveransen trots att det gått över en vecka.

Resposta da I SAY FASHION
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.