Detalhes da empresa

1. Empreiteira de serviços de isolamento

Als isolatiebedrijf zijn wij de pioniers in het creëren van duurzame en energie-efficiënte woningen. Met een passie voor kwaliteit, een toewijding aan uitstekende service en een focus op betaalbaarheid, brengen wij isolatieoplossingen van topkwaliteit binnen handbereik voor iedereen. Ons ervaren team van professionals maakt gebruik van de nieuwste isolatietechnieken en materialen om jouw huis te transformeren in een comfortabele, energiezuinige oase. Of het nu gaat om het verlagen van je energierekeningen, het verbeteren van de akoestiek of het verminderen van je CO2-voetafdruk, wij staan klaar om op maat gemaakte isolatieoplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke behoeften. Bij ons gaat kwaliteit hand in hand met betaalbaarheid, en wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van een snelle en efficiënte service die hen helpt om hun isolatieprojecten probleemloos te realiseren. Kies voor ISOGUARD en maak vandaag nog de sprong naar een duurzame en comfortabele toekomst!

Informações de contato

2,8

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

3 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ernstig gebrek aan ventilatie en waterschade na isolatie door Isoguard

Isoguard heeft mijn vloer geïsoleerd met PUR-schuim. Ik heb tot twee keer toe gevraagd of de ventilatie in orde was, en beide keren verzekerden ze mij dat dit het geval was. Na de isolatie heb ik het ventilatierooster aan de achterzijde gecontroleerd: het bleek een 'dummy' (atrap) te zijn.
​Ik heb een klacht ingediend, waarna er "experts" voor de ventilatie langskwamen. De inspectie was echter een lachertje: ze hebben niet eens het luik naar de kruipruimte geopend en zijn niet onder de vloer gaan kijken. Een van hen stak enkel een stok in het buitenste gat, duwde deze zijwaarts in de spouw tussen de muren en beweerde dat er ventilatie was. Er zit echter geen PVC-buis achter het rooster die naar de kruipruimte leidt. Bovendien is er een tussenmuur in de kruipruimte, waardoor ventilatie in de tweede zone onmogelijk is zonder extra voorzieningen.
​De situatie onder de vloer is momenteel kritiek: de kruipruimte is volledig nat. Er hangen letterlijk druppels water (condens) aan het PUR-schuim en de funderingsmuren zijn drijfnat door het gebrek aan luchtstroom.
​Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. Ze negeren bouwvoorschriften, voeren schijninspecties uit en laten de klant achter met ernstige vochtproblemen.

25 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Komen beloften niet na en negeren je

Tot op heden 2x een foute factuur ontvangen. Rd waarde komt niet overeen met de offerte die door beide partijen ondertekend is. Wachten al op opheldering sinds 11 november (14 dagen!) en dat zijn vragen over de "gecorrigeerde" factuur die ook niet eens overeenkomt waarvoor we betaald en getekend hebben.

De genoemde KA code zou minimaal 95mm moeten zijn voor 3,5 volgens de rijkswebsite en bij ons is 90mm aangebracht (al staat op onze offerte: 9cm - rd: 4,05). Uitleg hoe dit kan, zodat wij onze subsidie kunnen aanvragen blijft ook uit.

Meerdere keren klacht ingediend en zou binnen 2 weken reactie ontvangen. 3 weken verder is het nog stil. Rechtsbijstand ingeschakeld, kijken of ze dan wel kunnen/willen reageren.

7 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer onprofessioneel en slecht bereikbaar

Onze ervaring met dit bedrijf rond de uitvoering van spouwmuurisolatie is ronduit slecht te noemen. Niet alleen liet de uitvoering zelf te wensen over, ook de communicatie en afhandeling van klachten zijn bijzonder teleurstellend.

Bij de eerste afspraak kwam het team simpelweg niet opdagen, zonder enig bericht. Bij de tweede poging arriveerden ze pas drie uur te laat — op eerste paasdag, onaangekondigd. Wij gingen ervan uit dat ze niet meer zouden komen, en stonden versteld toen ze alsnog aan de deur stonden. De buren waren terecht geïrriteerd door het lawaai laat in de middag op een feestdag.

Tijdens de werkzaamheden moesten wij zelf aangeven waar geboord moest worden, wat niet onze verantwoordelijkheid zou moeten zijn. Eén van de medewerkers verklaarde bovendien “met twee kneusjes” te werken — weinig vertrouwenwekkend. De werkzaamheden zijn uiteindelijk niet eens volledig uitgevoerd, ondanks dat wij vooraf serieuze voorbereidingen hadden getroffen, waaronder het laten verjagen van vleermuizen.

Tot overmaat van ramp werden sommige boorgaten opgevuld met een substantie die zo los zit dat je het er met een vinger uit kunt halen. Hierover hebben wij tweemaal video’s gestuurd, maar op onze eerste klachtenmail werd simpelweg niet gereageerd. Telefonisch contact bleek ook bijzonder moeizaam — het is vrijwel onmogelijk om iemand te spreken te krijgen, laat staan dat er actief wordt meegedacht over een oplossing.

Hoewel bij een latere herstelafspraak enkele gaten wél goed zijn gevuld, is een groot deel van de eerder slecht uitgevoerde plekken nog steeds niet aangepakt. Het probleem is dus nog niet opgelost.

Het gebrek aan bereikbaarheid, het negeren van onze schriftelijke klachten en de gebrekkige communicatie maken dit voor ons een bijzonder frustrerende ervaring. Wij hebben er geen vertrouwen meer in dat het bedrijf haar verantwoordelijkheden serieus neemt.

Op basis van onze ervaring raden wij dit bedrijf dan ook niet aan.

21 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.