Super snelle service en vakkundig werk!
Super snelle service, mega vriendelijk isolatiemonteur, kennis van zaken, komt zeer professioneel over! aanrader als isolatiebedrijf!
Isolatiewerkzaamheden, spouw-, vloer en dakisolatie.
Fretstraat 21, 5555AH, Valkenswaard, Holanda
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede informatie verstrekking vooraf, gekeken wat nodig was en wat niet. Vriendelijke, harde werkers. Flexibel om nog iets extra's erbij te doen. Alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Zijn alle afspraken nagekomen.
Super gasten bij dit bedrijf. Micheal heeft ons eerst alles goed uitgelegd en daarna kwam Jordi met zijn collega en die hebben het dak van onze vrijstaande woning super geïsoleerd. Alles opgeruimd en wel. Top ervaring jongens!!!
Topervaring met de broers van IsoMeurs! Vriendelijk team, snelle service en vakwerk geleverd bij onze muurisolatie.
Je merkt direct verschil in huis. 5 sterren dik verdiend!
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Isomeurs. De isolatie van zowel ons dak als de vloer is vakkundig uitgevoerd en we merken duidelijk verschil in comfort en energieverbruik. Daarnaast is het regelen van de subsidie zeer prettig verlopen; alles werd duidelijk uitgelegd en netjes afgehandeld. Al met al een professionele en betrouwbare partij die wij zeker aanraden.
IsoMeurs heeft onlangs mijn spouwmuur geïsoleerd. Dit hebben ze heel vlot en netjes gedaan. Van offerte tot uitvoer, ik ben tevreden en kan ze van harte aanbevelen.
Ik ben heel erg tevreden omdat alles duidelijk werd uitgelegd. Afspraken werden nagekomen. En het isoleren van mijn schuin dak en spouwmuren snel en met aandacht is uitgevoerd.
ik merkte het verschil al in huis, in vergelijking met voor het isoleren, binnen 24 uur.
Ofwel: ik ben happy
Nette heren, heel net goed werk geleverd, echt top‼👍Echt een aanrader. Ben met resultaat meer dan tevreden, daar mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen‼ Tanks‼
Vanaf de start tot het einde een prima ervaring met vakkundige mensen met verstand van zaken. Een aanrader voor mensen die een goed adres zoeken voor dak en of vloerisolatie.
Zeer vriendelijk, meedenken en professioneel. Reageerde snel op eventuele vragen, dacht graag mee over oplossingen. Hebben alles keurig netjes achter gelaten
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.