Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Verassende verpakking, snel bezorgd. Kwaliteit is stevig, plastic achter oortjes verschuift iets. Glazen waren nogal vettig en worden snel vies.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het product zat netje ingepakt en er waren geen beschadigingen. Werd ook goed op de hoogte gehouden wanneer het pakktje zou worden bezorgd. Ik gebruik deze bril ongeveer 3 weken en zie de res... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Distribuidora de óculos

Stijlvolle Blue Light Blocking Brillen

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

23 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Goeie kwaliteit, snelle levering

Woensdagavond laat een blue light filter bril besteld en deze vrijdag ochtend al binnen! Deze wordt geleverd in een mooie verpakking met koker, webcam schuifje, doekje en een persoonlijke boodschap! Ik hoef mij nu geen zorgen meer te maken over droge geïrriteerde ogen dankzij deze mooie en goeie bril !

14 de março de 2021

Love it!

Het product zat netje ingepakt en er waren geen beschadigingen.
Werd ook goed op de hoogte gehouden wanneer het pakktje zou worden bezorgd.

Ik gebruik deze bril ongeveer 3 weken en zie de resultaat. Ik zit lang achter de laptop voor school en krijg daardoor last van mijn ogen en hoofdpijn. Ook op werk gebruik ik de bril omdat ik vaak lange rappprtages moet lezen/schrijven en om medicatie uit te zetten.

Door het gebruik van deze bril heb ik minder last van droge en vermoeide ogen en heb ik ook minder last van hoofdpijn.

Voor mij is dit de beste aankoop die ik heb gedaan, 5 sterren van mij! ;)

22 de fevereiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit en snelle service

Ik heb gekozen voor het model ‘OTIS’. De levering was ontzettend snel: mega goede service. Het openen van de verpakking alleen al was een feestje! Je krijgt de bril in een luxe brillenkoker en de kwaliteit van de bril heeft mij zeer verrast.

Dit worden avonden achter de laptop zonder vermoeide ogen en hoofdpijn. Yay! 🙏🏼

17 de fevereiro de 2021

Blue light Bril

Aanrader!
Ik ben zeer tevreden, niet alleen over het product maar ook over de levering.
Ik ben een student die ook op het moment heel veel achter de laptop moet werken. Ik draag de bril nu meer en meer. Het verschil dat ik altijd last had van droge en jeukende ogen is weg. Ook merk ik dat ik steeds minder hoofdpijn krijg. Het is niet alleen goed voor je, maar ook nog eens mode bewust. Zelf draag ik de SESA goud, en de complimenten zijn zeer positief.

9 de fevereiro de 2021

Uitstekend

Zeer tevreden over de kwaliteit en het design van de bril! Daarnaast een goede en snelle service.

Kortom een aanrader!

8 de fevereiro de 2021

Super mooie bril

Super mooie bril! Sinds het dragen van de bril heb ik geen hoofdpijn meer en ook geen last meer van een soort staar in m’n ogen. Super tevreden :)

7 de fevereiro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top brilletje tijdens werk of school!

Doordat ik nu een baan heb waarbij ik hele dagen achter een laptop zit en daarnaast ook nog moet studeren s'avonds betekent dit soms wel eens 13 uur naar een beeldscherm kijken! Vaak hierna ook nog even snel TV kijken, steeds vaker kreeg ik droge ogen en als ik wilde gaan slapen merkte ik dat mijn ogen onrustig waren. Sinds het gebruik van deze modieuze brillen van Ivy Pinot dit echt aanzienlijk verminderd en val ik rustiger in slaap. Ik draag de bril dan ook het meest s'avonds voor een goede nachtrust. Bril weegt niet veel en zit lekker op de neus, na een hele dag dragen geen pootafdrukken op mijn neus. Dit is iets wat mij positief verrast heeft! Prijs kwaliteitsverhouding is gewoon goed. Zeker de investering waard al zeg ik het zelf!

28 de janeiro de 2021

Verademing voor de ogen

Na ontvangst gelijk de bril s’avonds opgezet, wat een verademing voor de ogen! Door het strakke model en de blue light filter glazen is het draagcomfort aanzienlijk. Ook ging het bezorgen vlotjes, een echte aanrader voor wie vaak achter zijn/haar beeldscherm(en) moet kruipen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stylish, heldere ogen en minder fijne lijntjes

Heel erg blij met mijn Otis bril van Ivy Pinot. Ik had me nooit kunnen voorstellen dat ik een hele dag computerwerk zou kunnen doen met mijn contactlenzen in, zonder last te krijgen van rode, droge en geïrriteerde ogen. De bril van Ivy Pinot heeft me aangenaam verrast! Niet alleen voel ik me super mooi en stylish met de bril, maar heb ik s'avonds geen last meer van mijn ogen en geen hoofdpijn meer. Ook merk ik een aanzienlijke vervaging van mijn kraaienpootjes naast mijn ogen. Ik ga zelf nog een mooi montuur uitzoeken en kan de brillen aan iedereen die veel achter de pc zit, op zijn mobiel of tablet kijkt zeker aanraden!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ivi pinot doet wat het belooft

Ivi pinot doet wat het belooft. De bril dag na bestellen ontvangen, stevige verpakking en mooie solide koker.

Nu paar dagen gebruikt. Na een dag Zoom-en heb ik al meteen veel minder last van droge prikkelende ogen. Kijk nu ook avond naar tv en tablet met bril op, lijkt erop alsof ik eerder in slaap val. Wel ruzie met mijn vrouw, die wil hem ook gebruiken :-).

Kwalitatieve blue light bril

Mijn nieuwe blue light bril is en past uitstekend! Voornamelijk voor lange werk of studeerdagen naar hetzelfde scherm loeren kreeg ik voorheen last van vermoeide ogen. Met mijn bril van Ivy Pinot heb ik daar gelukkig geen last meer van!

23 de janeiro de 2021

Dik tevreden

Nu een week eigenaar van één van de brillen uit de collectie van Ivy Pinot. Ik ben erg blij met het resultaat tot nu toe. Ik zit vrijwel de hele dag achter een beeldscherm nu ik thuis werk. Met deze bril merk ik dat ik beter in slaap raak ná een lange dag werk. Daarnaast is het een mooi model bril.
Kortom, dik tevreden🤓

23 de janeiro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.