Selskabet der samarbejder med jackiejackpot hedder ekstra point dk De har lotterisedler man kan vinde gratis jeg har nu ventet i næsten 4 mrd på penge og svar man må konkludere disse Jackie jackpot... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Middelmådig spilleside, men der er ret ofte freespins. Servicen, udseendet og deres markedsføring får det til at virke lidt shady, og der er langsomme udbetalinger. Derudover beder de brugerne om... Ver mais
Do not play on Jackie Jackpot Casino, they will not pay out when you do win, it's been 31 days now and I have not seen the winnings of 1400 dollars. This started on September 28th when I won 500 dolla... Ver mais
Min moster fik aldrig min penge og ventede i over 2 uger for ingenting. Jeg ringede næsten hverdage og sendte nogle dokumenter som jeg blev bedt om at sende. Casino har blokeret min moster s telefon n... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Infirmação importante
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fair spil
Kan varmt anbefale Jackie Jackpot, det er en af de foretrukne casinoer jeg bruger. Altid til at få fat i på chatten, og altid flinke og rare mennesker.

Resposta da Jackie Jackpot
Super godt og gode gevinster
Super godt casino og gode spil må dog godt komme lidt flere

Fup og svindel
Holder aldrig hvad de lover, og meget lang udbetalingstid!

masser af sjove makiner
masser af sjove maskiner. men lang udbetalings tid

Super spilleside! :D
Eneste minus er vidst at det er lidt vanedannende :D :D :D Er eddermame mange forskellige spil, det havde jeg ikke forestillet mig! Top dollar

God spilleside
Et godt sted med mange maskiner og mange gode bonusser.

en okay side
syns at jackie jackpot er en okay side da man kan få nogen hyggelige timer til at gå derinde

nuttet net casino
netcasino med mange forskellige nye spil hvor man kan være heldig og vinde også. Der kan dog gå nogle dage med udbetaling af gevinster.

Sjov underholdning
Synes det er den bedste spilleside, hvor man også kan vinde noget. Sjove spil og super go underholdning til regnvejrsdage, eller hvor man bare ikke gider noget.

God casinoside
God tidsfordriv med mange sjove spil og gevinster

God side
Har ikke haft nogle problemer med jeres side så det er vel fint nok. Gode spil ;)

Helt i orden
Ingen problemer med siden og har det man skal bruge :)

Tryghed med udbetaling
Jeg har oplevet en god behandling og konkrek info i forbindelse med spil på jackie jackpot, hvor jeg havde en bonus som betød at jeg skulle spille beløbet 35 gange før jeg kunne få en gevinst udbetalt. Første gang jeg kontaktede support via chat, fik jeg beskeden om at jeg manglede at omsætte yderligere 3500 kr. Det var mange penge synes jeg, men det viste sig at der på relativ kort tid, blev åbent for udbetaling. Jeg var så heldig at kunne få 5000 kr. til udbetaling, Mit indskud var 100 kr. med 100 gratis spin. Jeg vandt 150 i bonusrunden og spillede i ca. 3 timer før jeg afsluttede med 5000 kr. 2 hverdage senere kunne jeg se at pengene var gået ind på min konto. Dejlig oplevelse!

Vandt voldsomt
På den første 100kr jeg indsatte, vandt jeg på den anden side af 20000kr.
Spillede derefter et par dage for fulde gardiner...og endte med at trække 6000 ud.....det var sjovt

Det fungere
Jeg var så heldig at vinde 1500, og pengene kom som forventet:-)

Resposta da Jackie Jackpot
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.