Dik verdiende 5 sterren! Normaal bestel ik geen elektronica online, maar ik besloot het toch eens te proberen. De laser heb ik op zaterdag besteld en op dinsdag al in huis – echt top! Het apparaat we... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Prima verzending, prima kruislijnlaser, mooie koffer met accessoires. Ik geef 4 van de 5 sterren omdat de kwaliteit van de accessoires slecht is. Goedkoop plastic, pootjes draaien slecht, laten los, z... Ver mais
Waardeloze kwaliteit, retouneren is een drama. En tot nu toe nog steeds niet gelukt. Er word ook niet gereageerd op mails. Kortom, niks kopen bij dit flutbedrijf Edit na reactie van jackmend:... Ver mais
Na mijn slechte ervaringen met zogenaamde “A-merk” gereedschap ben ik toch nog eens voor Jackmend gegaan na het zien van hun advertentie. Su - per spul!! We zijn ondertussen al klaar met verbouwen... Ver mais
Detalhes da empresa
- Comércio de ferramentas
- Fornecedor de Equipamentos para Construção
- Loja de equipamentos e maquinário para construção
- Fabricante de ferramentas
- Distribuidora de ferramentas
Sobre Jackmend
Jackmend – Het merk voor de doe-het-zelver
De woningmarkt is veranderd. Steeds meer mensen kopen een klushuis of willen hun woning zelf renoveren. Maar wie dan op zoek gaat naar goed gereedschap, komt vaak uit bij onnodig dure tools van grote merken.
Daarom ben ik Jackmend gestart: een merk dat zich volledig richt op de moderne doe-het-zelver. Geen onzin, geen onbetaalbare spullen — maar slimme producten met de juiste prijs-kwaliteitverhouding.
Of je nu een vloer legt, een wand recht trekt of een hele badkamer aanpakt: Jackmend biedt tools die je snapt, producten die je nodig hebt en bundels waarmee je in één keer klaar bent. Denk aan kruislijnlasers, afstandsmeters, multitools, werkaccessoires en slimme starterskits.
JACK staat voor de naam. MEND betekent repareren of herstellen. Samen is dat: Jackmend. Voor mensen die zelf aan de slag willen, zonder afhankelijk te zijn van een vakman of een bouwmarkt.
- 🔧 Slimme tools voor elke klus
- 📦 Snel geleverd, direct aan de slag
- 💬 Eerlijke klantenservice zonder poeha
Jackmend is er voor jou – de doe-het-zelver die het gewoon goed wil doen.
We zijn er voor de doe-het-zelver
- Bij Jackmend maken we klussen eenvoudiger voor iedereen die zelf aan zijn huis wil werken. Of je nu een vloer legt, een muur afwerkt of je hele woning renoveert — wij bieden de juiste tools, duidelijke uitleg en eerlijke prijzen. We helpen je snel op weg met praktische producten, goede service en oplossingen die écht kloppen.
- We behandelen klanten zoals we zelf behandeld willen worden
- Bij ons geen technische praatjes of bouwmarktbureaucratie. We staan klaar met échte hulp, duidelijke antwoorden en een vriendelijke aanpak. Jouw klus is ons uitgangspunt — en we zorgen dat jij met vertrouwen kunt bouwen.
Jij moet snel verder klussen. Wij leveren sneller.
Altijd gratis verzending & razend-snel.

Retourneren? Geen probleem, kosteloos binnen 30 dagen tijd.
Garantie van 2 jaar bij iedere bestelling. We zijn niet de moeilijkste.
Informações de contato
Holanda
- info@jackmend.com
- jackmend.nl
Duizenden gingen je voor.
Respondeu a 42% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Niets geleverd .
Niets geleverd .. besteld op 4 apeiln nr 11858 niets gehoord .. onbegrijpeleik
Goeie laser in een handige koffer met…
Goeie laser in een handige koffer met goeie bescherming en onderdelen.
Waardeloze kwaliteit, reageren niet
Er word ook niet gereageerd op mails.
Kortom, niks kopen bij dit flutbedrijf
Edit na reactie van jackmend: echt ongelofelijk! Zeggen dat ze de retour hebben ontvangen en geld terug gegeven hebben. Dit is dus NIET het geval, product is nog steeds in mijn bezit, omdat ze a amper tot niet reageren, b mail adres van hun werkt niet, c retourlink ook niet werkt.
Echt ongelofelijk, eigen hachie proberen te redden om te zeggen dat het opgelost is. LOS HET MAAR IS OP! Order 11846!

Resposta de Jackmend
Snelle levering en afspraak is afspraak!
Snelle levering en afspraak is afspraak!

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Maar slordig verpakt in een slappe doos niet passend bij een precisie apparaat. Vragen gesteld over verschillen tussen twee apparaten werden door, ik denk, chatbot niet juist beantwoord. Laser nog niet gebruikt.

Goede snelle service
Goede snelle service.
Fijn apparaat met goede prijs/kwaliteit verhouding.

De 4D laser waterpas…
De 4D laser waterpas (jackmend-4d-kruislijnlaser-4-tot-16-lijnen-50-meter-meetbereik-360-graden) werd snel geleverd. Bruikbaar en handzaam apparaat. Met duidelijk zichtbare (groene) laserlijnen. De nauwkeurigheid lijkt goed, heb deze nog niet kunnen vergelijke met een professionele laser.

Resposta de Jackmend
Product is geleverd maar kreeg aantal…
Product is geleverd maar kreeg aantal weken geen reactie en/of informatie over levering. Terwijl geadverteerd wordt met voor 15u. besteld volgende dag in huis.
Dat is wat mij betreft een verkeerde weergave van zaken. Ik raad Jackmend dan ook niet aan.

Resposta de Jackmend
Goede kruislaser voor zijn prijs
Goede kruislaser voor zijn prijs. Jammer van de factuur waar een btw nummer opzetten moeilijk is.

Resposta de Jackmend
Na een week geen product en geen gehoor
Een week geleden het product besteld. Inmiddels nog steeds niks binnen. Jackmend een mail gestuurd, maar helaas geen gehoor! En nu?

Niet op tijd geleverd!
Niet op tijd geleverd!
Ik moest naar een werf en heb dus het materiaal gemist...

Resposta de Jackmend
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.