JagttegnKurser.dk Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til jagttegnskurser.dk. Jeg tog selv mit jagttegn der, og det var virkelig en fantastisk oplevelse. Michael og resten af lærerteamet er utrolig profe... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et virkeligt godt kursus forløb. Rigtigt godt materiale man for udleveret, samt rigtig go gemmengang, meget passionet personale. Kan kun anbefales!!!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god og nem måde at tage jagttegn på. Tog kurset over 2 weekender (Teori), samt 3 søndage (praktisk. Andre kan måske klare det på 2). Måden det er arrengeret på gør at man har en stor gra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god undervisning. Den er tilrettelagt på en måde med gode huskeregler, så man husker tingene til prøven. Der var tydelig forskel til prøven. De eneste der bestod teori med 0 fejl var... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos para caça

Escrito pela empresa

# JagttegnKurser.dk – Professionelle jagttegnskurser med fokus på kvalitet, sikkerhed og høj beståelsesprocent Hos **JagttegnKurser.dk** er vores mission at uddanne dygtige, ansvarlige og sikre jægere. Vi tilbyder professionelle **jagttegnskurser**, hvor faglighed, personlig undervisning og praktisk erfaring går hånd i hånd, så du bliver godt forberedt til både **jagttegnsprøven** og livet som jæger. Vi ved, at alle lærer forskelligt og har en travl hverdag. Derfor tilbyder vi fleksible kursusforløb, så du kan tage dit **jagttegn** på den måde, der passer dig bedst: • Weekendkursus • Aftenhold • Ugehold • Daghold Uanset hvilket kursus du vælger, får du en grundig undervisning, adgang til vores e-learning, erfarne undervisere og et gennemarbejdet forløb, der gør dig klar til både den teoretiske og den praktiske del af jagttegnsprøven. ## Mere end et jagttegnskursus Hos os stopper undervisningen ikke, når jagttegnsprøven er bestået. Vi hjælper dig sikkert videre med: • Træning frem mod **haglskydeprøven** • Det obligatoriske **riffelskydeforløb** før riffelprøven • Våbenhåndtering og sikkerhed i praksis • Rådgivning om valg af våben, udstyr og jagtudøvelse Vi ønsker at skabe trygge og kompetente jægere – ikke blot kursister, der består en prøve. ## Specialindrettede undervisningslokaler En stor del af undervisningen foregår i vores unikke lokaler, som er indrettet specielt til jagttegnsundervisning. Her arbejder vi med naturtro præparater af de dyrearter, der indgår i pensum, så du får en realistisk forståelse af vildtet, artskendskab og jagtetik. Det giver en levende undervisning, som er svær at opleve andre steder. ## Erfarne undervisere med passion for jagt Vores instruktører har mange års erfaring med jagt, våbenhåndtering og undervisning. Vi kombinerer teori med praktiske erfaringer fra virkeligheden og lægger stor vægt på: • Letforståelig og engagerende undervisning • Sikker våbenhåndtering • Jagtetik og ansvarlig jagt • Personlig vejledning gennem hele forløbet ## Bliv en del af jagtfællesskabet Som kursist hos JagttegnKurser.dk bliver du en del af et stærkt netværk af nye og erfarne jægere. Du får adgang til vores våbenaftener, arrangementer og attraktive VIP-fordele hos udvalgte samarbejdspartnere, så du også efter kurset kan udvikle dig som jæger. Vi er stolte af at have hjulpet mange kursister med at tage deres **jagttegn**, og vi glæder os til også at hjælpe dig. **JagttegnKurser.dk – din vej til jagttegn, sikker våbenhåndtering og en god start på jagtlivet.**

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

51 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kæmpe anbefaling til jagttegnkurser – Bestod første gang!

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til jagttegnkurser og ikke mindst vores underviser Michael. Forløbet var virkelig professionelt, og Michael formår at gøre undervisningen både spændende, let forståelig og super motiverende – uanset om man er helt ny eller har lidt forhåndsviden.

Jeg følte mig virkelig godt klædt på til både teori og praktik, og det gav pote: Jeg bestod prøven første gang og fik endda ros af den prøvesagkyndige for min viden og håndtering.

Michael tager sig tid til at sikre, at alle er med, og stemningen på holdet var både hyggelig og seriøs – en perfekt kombination.

Hvis du overvejer at tage jagttegn, så vælg jagttegnkurser– du vil ikke fortryde det!

Tusind tak for et fantastisk forløb

18 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestået jagtprøven – Sikke en fantastisk oplevelse!

Hos JagttegnKurser mærker man at Michael og resten af holdet virkelig brænder for jagt og gør en stor indsats for, at kursisterne ikke bare består – men også får noget reel viden med sig.
Fx i afstandsbedømmelsen, hvor man lærer praktiske og anvendelige teknikker, som kan bruges når man en gang skal på jagt.

Derudover har de en brugervenlig online platform, hvor man kan øve sig målrettet op til jagtprøven og gense tidligere undervisninger.

17 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste sted at tage sit jagttegn!

Kan kun anbefale at tage sit jagttegn hos jagttegnkurser dk det var en fantastisk oplevelse. deres kurser er simpelhen så produktive, at man slet ikke er i tvivl om, at man har fået en masse ny viden for hver lektion man møder op til. Jagttegnkurser dk giver også en hel fantastisk mulighed for at træne sig selv op til jagtprøven. Så man kan gå sikkert op til jagtprøven og vide man får 0 fejl. Kæmpe tak til jagttegnkurser dk for at gøre det så fedt som muligt!🤗

2 de junho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

DK’s bedste jagttegns kursus !

Jeg oplevede hos jagttegnkurser.dk, at der blev investeret meget opmærksomhed hos hver enkelte kursist, noget der føltes som et personligt arrangement, ikke kun for at gøre een i stand til at bestå den obligatoriske jagtprøve, men også for at forberede kursisten bedst muligt til at gå på jagt.

Mange frygter den teoretiske del af jagtprøven, men hvor den ved selvstudier på diverse platforme, også hos jagttegnkurser.dk, kan indlæres relativt uproblematisk, så er den praktiske del af jagtprøven meget sværere, og hvor mange aspiranter dumper. Det var der jeg benyttede jagttegnkurser.dk, og der er de virkelig stærke.

12 de maio de 2025

Fantastisk

Super fedt sted. Fantastisk undervisning og helt vildt dygtige instruktører. Micheal er en god underviser og har masser af gode huskeregler til teorien. jeg bestod med 0 fejl i både teori og praksis på første forsøg. tak til jer!

14 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige afsluttet og bestået jagtegns…

Har lige afsluttet og bestået jagtegns prøven, Virkelig fedt forløb .Michael er en fantastisk jagt instruktør.og deres hjemme side bare alene det nok til bestået til prøven.jeg bestået med nul fejl selv om jeg mangler sprøg, jeg siger tusind tak for alt til Michael og team.
alt det var fantastiks.der et sted bestået jagt tegn og lærer alt om det

2 de maio de 2025

God oplevelse

Gode instruktører og faciliteter, samt en brugbar og opdateret hjemmeside med alt information tilgængeligt i et overskueligt format. Jeg var tilmeldt weekendkursus og har på under 3 måneder gennemført teori, praksis og jagttegnsprøven.

22 de abril de 2025

Perfekt undervisning

Var igår til afsluttende prøve for jagttegn og bestod selvfølgelig med glans efter den mest fantastiske undervisning fra Maria hen over 2 weekender i januar og har stået standby på sidelinjen lige siden hvis der skulle dukke spørgsmål op til noget..

Jagttegnskurser kan bestemt anbefales det er et kæmpe team indsats bag kulisserne og super dygtig til deres ting

23 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har lige afsluttet og bestået jagtegns…

Har lige afsluttet og bestået jagtegns prøven og vil gerne takke holdet bag Jagttegnkurser.dk og iser jagttegnslære Michael for et godt, informativt og sjovt forløb..
Michael er en fantastisk jagt instruktør som får alt den nyttige viden til at sidde fast på nethinden, samtidig med at han gør undervisningen humoristisk og spændende.
Tak til skyde instruktørerne som også er gode til at lære fra sig med mange gode tips til den praktiske prøve.

Jeg kan 110% anbefale det til andre

Knæk og Bræk

23 de abril de 2025

Virkelig fedt forløb

Virkelig fedt forløb

Derudover er skyde instruktørerne også gode til at lære fra sig med mange gode tips til den praktiske prøve.

22 de abril de 2025

Outstanding.

Outstanding.
Michael brænder for god jagt og man kan spørge om alt.
Kan ikke forestille mig et bedre sted at erhverve sit jagttegn 👍

11 de abril de 2025

En super god oplevelse

En super god oplevelse. Fantastisk engagement fra ALLE. Både Michael i undervisningslokalet, men også dem jeg har mødt på skydebanen og til afstandsbedømmelsen.
Helt tydeligt et setup der er gennemtænkt og udviklet over længere tid.
BRAVO

9 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alt er op til forventning

Alt er op til forventning. Der er god undervisning. Jagtprøver er lagt på hjemmesiden. Dette giver mulighed for træning af den skriftlige multipelchuise prøve. Dette er overordentlig godt.
Jeg giver kun 5 stjerner fordi der ikke er flere.

1 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais