JameHairClipper.com Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

in eerste instantie was het onderdeel niet voorradig. wij werden netjes op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helemaal top. Een tondeuse besteld, snel geleverd! Al snel merkte ik dat 1 opzetkammetje niet paste. Mail gestuurd en werd dezelfde dag nog gebeld. Euvel uitgelegd, en zonder problemen hebben ze een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden bij JameHairClipper een tondeuse besteld, Helaas is deze door onbekenden gestolen . Onmiddellijk hebben ze bij JameHairClipper een nieuwe tondeuse ons toegestuurd . Dit vonden wij ze... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo

JameHairClipper.com is onderdeel van Sense 14 B.V.. Ons bedrijf bestaat al een aantal jaar, maar we zijn in juli 2020 met een webshop begonnen. Wij bieden effectieve Tondeuses en Baard Trimmers aan. Deze zijn professioneel en voor thuisgebruik. JameHairClipper.com zorgt er voor dat de tondeuses een sterke motor hebben, innovatief en draadloos zijn. Wij vinden het volgende belangrijk en voeren dit uit: - De volgende dag geleverd - Product is getest - 30 dagen niet goed geld terug garantie - Klantenservice - Fabrieksgarantie geregeld - Veilige verpakking Zorg dus dat je netjes voor de dag komt. Als klant ben je ons meest waardevolle bezit: hard werken en de klant tevreden stellen. We zijn ervan overtuigd dat we dit kunnen waarmaken met onze clipper-producten. We leveren nu in België en in Nederland! Met hartelijke groet, JameHairClipper.com, a product of Sense 14 B.V. Bussum, The Netherlands

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

38 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden bij JameHairClipper een…

hebben ze bij JameHairClipper een nieuwe
tondeuse ons toegestuurd . Dit vonden wij zeer correct en waarderen met respect deze oplossing . Dank aan de zaakvoerder .
Met vriendelijke groet .
Luc.

25 de janeiro de 2021

Resposta da JameHairClipper.com

Veel dank voor je review Luc!
Hopelijk is je nieuwe exemplaar wel goed aangekomen. Veel plezier met de Gouden Tondeuse van Metaal.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima apparaat moet nog even wennen…

Prima apparaat moet nog even wennen maar erg goed prijs kwaliteit verhouding! Prima qua snelheid van levering netjes verpakt en idd een hand geschreven kaartje erbij dikke 9!

19 de janeiro de 2021

Resposta da JameHairClipper.com

Dank voor de review Edwin! Fijn om te lezen!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

kan geen waardering geven

kan geen waardering geven, vermits ijk nog steeds wacht op de levering.
25/11/2020 nog steeds geen levering. schandalig

22 de novembro de 2020

Resposta da JameHairClipper.com

Beste Paul, Dank voor je review. We begrijpen dat je nog geen waardering kunt geven. Levering naar België duurt helaas met Bpost 3 tot 5 werkdagen. We verwachten daarom dat je DUO bestelling morgen of uiterlijk 24 november bij je zal zijn. Laat het ons even weten als dat niet zo is. Dan rappelleren wij naar onze vervoeder. Wil je na ontvangst alsnog een review geven?

Top service

Heel vriendelijk!
Snelle reacties en zelfs een persoonlijk briefje geschreven bij de geleverde bestelling!
Helemaal top!

16 de novembro de 2020

Resposta da JameHairClipper.com

Dank je wel Saskia. We zijn blij met je mooie review!

mooi apparaat

mooi apparaat, werkt echt top! En zelfs een handgeschreven briefje erbij, want een service!

10 de novembro de 2020

Resposta da JameHairClipper.com

Dank je wel GW! Blij dat het apparaat goed werkt. Mocht er iets zijn dan weet je ons te vinden.

Perfecte service

Perfecte service, snelle verzending!

9 de novembro de 2020

Resposta da JameHairClipper.com

Dank je wel Gil! We doen ons best om voor klanten zoals jullie!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vindt dat het goed heeft gegaansuper…

Ik vindt dat het goed heeft gegaansuper snel
Alleen jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij is .
Ik kan totaal geen Engels
Als het nog Duitstalig was kon ik me enigszins helpen
Maar nu niet
Dat vindt ik erg jammer
Mariet

25 de outubro de 2020

Resposta da JameHairClipper.com

Dank je wel Pierre voor je goede review! We nemen deze feedback mee. We zitten zelf te denken aan een Nederlandse gebruiksaanwijzing via de website JameHairClipper of dat we zelf eentje aan toevoegen bij de bestelling. We gaan er mee aan de slag!

Top bedrijf

Top bedrijf. Goede kwaliteit tondeuse. Mooie en luxe uitstraling van materiaal

13 de outubro de 2020

Resposta da JameHairClipper.com

Wij zijn blij te lezen dat de tondeuse bevalt.

Super apparaat

Super apparaat. Handzaam, soepel en batterij gaat lang mee. Baardje trimmen is me nog nooit zo makkelijk afgegaan. Rest van je lichaam ook uitstekend mee te trimmen.

4 de outubro de 2020

Resposta da JameHairClipper.com

Fijn Leo! Dank voor je review en goed te lezen dat de Baard Trimmer bevalt.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ben erg tevreden met de tondeuse werkt…

Ben erg tevreden met de tondeuse werkt zeer goed en kan alles makkelijk top op de puntjes netjes bijhouden echt een aanrader ... Enige min puntje is hoe het verpakt is had wel een luxere verpakking verwacht , nu zit alles los in een doos . Het zou mooier zijn als het in een opbergbox zit .

27 de agosto de 2020

Resposta da JameHairClipper.com

Thanks Maurice! We werken aan een luxe editie opbergbox, zodat je altijd en overal de Trimmer en tondeuse mee kunt nemen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer vriendelijk persoon aan de…

Zeer vriendelijk persoon aan de telefoon gehad bij wie ik een kwalitatief perfecte haar / baard trimmer heb gekocht. Snelle levering, de volgende dag al thuis. Doe hier zeker weer zaken mee.

Dank je wel Rene!

Top service

Top service mooi apparaatje

Resposta da JameHairClipper.com

Fijn om te lezen. Dank Fred!

Snel en correct!

Resposta da JameHairClipper.com

Dank je wel. We doen ons uiterste best!