Jansson Mode Avaliações 22

O TrustScore é 2 de um total de 5

22 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

VARNING

Beställt o fått en Bomberjacka som var två storlekar för liten. Gjort allt för att få byta till en större jacka. T o m blivit ifrågasatt, fått mäta upp jackan o skickat in bilder på jackan med måttband o måtten.
Fick ändå inte byta, blev erbjuden ett presentkort på 75%.

4 de julho de 2025

Varning

Varning!
De levererar fel saker. Inte det man beställt och det går inte att reklamera eftersom de skyller på Kina!
Köp inget!

3 de janeiro de 2025

VARNING

VARNING! Beställ ingenting härifrån! Detta är en sida som skickar billiga kinagrejor direkt från tillverkaren som dom hissat priset på med 4-500%. Returer finns inte, istället vill dom att du betalar igen så att dom skickar rätt storlek. Man får en länk som sen inte funkar, dom hävdar att det bara är något tillfälligt fel. Jag brukar inte bli lurad men nu i efterhand reagerade jag på hur dom kunde ha exakt alla storlekar i lager på alla varor. Beställ INGENTING härifrån!

25 de dezembro de 2024

Varning för detta !!

Varning för detta !!
Beställde 1 par skor och en jacka. Kom igår. Vilket skämt,plastigt och luktade kemikalier. Inte alls som det ser ut på hemsidan. Som nån skrivit tidigare ,ARN kanske skulle kolla upp detta.

14 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

VARNING!!! Håll er borta från detta bolag

Håll er borta från detta bolag. Allt är bluff. Det som visas på hemsidan är långt ifrån vad du får. Allt kommer direkt från Kina och är sämsta kvaliteten. När du ska returnera hänvisas du att skicka tillbaka allt till Kina, fast du tror det är ett svenskt bolag. Skulle man kunna lämna minus poäng så hade jag gjort det.

VARNING!!!!!!

6 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Håller med övriga som skrivit här

Håller med övriga som skrivit här. Beställde ett par skor som skulle vara "handgjorda" i ett "premium material"... Inte en chans, dåligt sydda, plastigt material och inte alls enligt beskrivningen.
Svaren på mina mail verkar vara automatiska AI-svar. Otroligt dåliga på att bemöta en mindre nöjd kund. Verkar som de bara vill förhala hela returprocessen så att jag ska tröttna. Skulle jag kunna ge dem 0 i betyg hade de fått det.
USELT FÖRETAG. UNDVIK!!!

15 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Som andra har skrivit VARNING för detta…

Som andra har skrivit VARNING för detta företag.Beställ inte om du inte vill ha problem.Alltifrån leverans till dålig kvalitet på varor.Fel färg.Fel material.Och plagg som fattas färg i tryck.Riktigt jäkla sur är jag på detta företag.Lurendrejeri är allt jag kan säga.

2 de janeiro de 2025

Varning

Jag beställde en klänning, den kom rätt fort men överensstämde absolut inte med deras beskrivning. Jag mailade och ville returnera vilket, precis som många bevittnar, var svårt. De ville ge rabatt, högre och högre efter lite mailkontakt. Till slut fick jag returuppgifter. Skickade tillbaka... Till Kina... Dyrt och krångligt. Rapporterade till Klarna som kollade att jag hade returnerat. De strök min faktura eftersom allt var i sin ordning. Beställningen och returnering var i september, nu i december kröver jansson mig på pengar då de skriver att jag är ansvarig och att klänningen inte kommit till lagret. Jag har pratat med klarna och jag har även polisanmält händelsen. Skickat det inkl bild på returkvittot till jansson, men de fortsätter skicka mail om krav på pengar, inkasso osv. BESTÄLL INTE FRÅN JANSSONS MODE

22 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fel på leverans saknar kläder och får betala för retur. KATASTROF!

Beställer kläder som inte kommer fram.

Dem kläder som kommer fram är trasor och inte kläder.
Efter 10 mail får man fortfarande inte någon retur sedel utan får ett mail om att dem kan ge -15%.

Och att man kan få informaitonen för retur adress och betala själv för returen.

Helt otroligt att dem inte kan stå för retur på paket när dem inte kan skicka ut en hel order från början!

Skäms!

21 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köpte en cardigan/jacka som såg ut som…

Köpte en cardigan/jacka som såg ut som jag sovit ute i den, på tok för stor o ful som stryk! Vill skicka tillbaka, blev också erbjuden 15 % om jag behöll varan, men det ville jag inte
Svårt/dyrt att returnera, erhållit returformulär som jag fyllde i lämnade paket till posten 190:-. Hoppas nu den kommer tillbaka till China inom 30 dagar! Stoppat betaln till Klarna iaf.

18 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Köpte en klänning som var alldeles för…

Köpte en klänning som var alldeles för stor och kvalitén på tyget var under all kritik, den blev helt statiskt och klistrade sig fast på kroppen! När jag skrev för att returnera produkten, så erbjöd de mig en återbetalning på 15% om jag behöll klänningen, för det var svårt för dem att returnera den till Kina. Har fortfarande inte fått någon returadress eller svar. 30 dagar går fort när det är radiotystnad i andra änden. Kommer aldrig mer att handla här!!!!

9 de setembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Hart när omöjligt att returnera

Efter att (dumt nog) ha beställt en skjorta som inte visade sig alls vara nåt jag ville ha, så är det väldigt besvärligt att returnera. Det ska fyllas i returformulär (som jag inte hittar på hemsidan) ett formulär som sen ska skickas med till Kina och om det inte hinner fram inom 30 dagar från det du fick produkten så blir det ingen återbetalning. Jag får svar fr support men inte på mina frågor. De vill absolut inte ha returer!!

6 de setembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.