Janty Danmark

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Janty føre håbløs forældet teknologi. Altid langt bagefter andre seriøse produkter. Sælger deres vare udfor selvfede historier om at det var Janty der startede det hele.. Løgn løgn løgn... Hop... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Havde næsten lige modtaget to Clearo e-cigaretter (KANON gode faktisk, kan virkelig anbefales ) Dog gik det ene batteri helt dødt efter et par dage, og var umuligt at tænde eller lade op, fejl på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god personlig servicering og indlevelse i ens ønsker og behov.Et top produkt, fra den mest seriøse udbyder på markedet. Bruger neo+ på farten, og custom luxus drypsystemet i privaten. Har... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt klart en virksomhed der går mere op i kvalitet og kundetilfredshed end omsætning. Svar på mails udenfor åbningstid, personlig service til op over begge ører, og en virkelig engageret hjælp når "l... Ver mais

Detalhes da empresa

Informações de contato

Simpelthen perfekt

Har aldrig mødt så hjælpsom og god service som her.
Stor viden, hurtig respons aldrig nogen problemer med reklamation. Kundeservice på højt plan

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk service, hurtig levering og fantastisk produk.

Fik en utrolig god service hos janty, de er hurtige til levering og deres produkter holder, havde dog et defekt batteri som jeg så fik af vide, at jeg bare kunne få byttet så jeg tog ind forbi dem og fik et nyt batteri og der blev virkelig taget tid til at forklare om forskellige fordampere og hvordan det hele egentlig virkede.
Har anbefalet det til alle jeg kender som er rygere og tror jeg nu har bestilt 7 e-cigaretter til venner som alle er super glade for dem.
Fantastisk firma som virkelig tager sig tid til sine kunder og vægter kundetilfredshed højt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En yderst positiv overraskelse!

Jeg kan kun nikke genkendende til de mange positive bedømmelser af både produkt og i særdeleshed af service. Det er sjældent, at jeg bliver så positivt overrasket når jeg handler på nettet.
Har du tænkt dig at stoppe med røg og gå over til damp, så er det her du begynder...
– og fortsætter.
Da jeg så alle disse positive anmeldelser tænkte jeg; der må stikke noget under... Det gjorde der også: God service, ærlighed og et fantastisk produkt.

Service i top

Jeg har handle med Janty.dk mange gange. Kvaliteten er altid i top. Servicen man får hos Janty.dk har jeg aldrig fået magen til hos andre. Helt fantastisk service !

Fandme fedt!

rigtig gode priser og super service! og ja har flere gange anbefalet og endda bestilt for andre og vil da helt klart blive ved med det :)

Super service,super produkt

Jeg er glad for at handle med Janty.dk, for har nu været uden tobak i 6 mdr og savner ikke at ryge overhovedet!
Så bare hop på vognen og giv dig selv samme positive oplevelse som mig......

Super

Det er et super sted og handle. Hurtig levering og ingen problemer. Og så er de nemme og komme i kontakt med på e-mail.

Yderst fantastisk E-cigaret

Janty er og bliver den bedste løsning, til et bedre liv uden cigaretter!
Jeg er så ovenud lykkelig over at Janty nu har oprettet en dansk hjemmeside, så man ikke længere behøver bestille sine yndlings produkter fra Frankrig. Yderligere, er der en rigtig god kundeservice, og fik jeg nævnt at Janty-produkter er og bliver den bedste E-cigaret løsning?

Den bedste .

Jeg har kun gode ting at sige om Janty, super service , lækkert design på E cigaretten , hurtig ekspedition , SUPER support .

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste e-cigaret jeg har prøvet

NEO-serien (Airflow) er den bedste e-cigaret jeg har prøvet. God smag og den bedste fordamper på markedet af dem jeg har prøvet. Påfyldningen er ikke den bedste i verden, men det opvejes af kvaliteten på fordamperen.
Har ikke prøvet deres væsker da jeg blander selv.

logotipo da Janty Danmark

Resposta da Janty Danmark

Hej,

Vi er glade for du kan lide produktet - det du skriver med påfyldningen gør dog at vi har en mistanke om du bruger det forkert?

Du er velkommen til at ringe til os, eller maile os direkte på support@janty.dk , men bare for at dobbelt checke så er den korrekte påfyldningsmetode:

Åbn silikone låget, drej det 90 grader til én side.

Tag din flaske med væske i, og stik "næsen" af flasken ind i hullet og tryk.

Luk silikone låget igen

Det er en procedure der med den rette flaske tager omkring 3-6 sekunder, så mit gæt er at du drypper dråberne ned i hvilket er en meget besværlig metode!

Hvis du mailer mig, skal jeg sørge for du får en gratis 15 ml påfyldningsflaske, så du kan få afhjulpet det her problem!

Du kan se flasken her:

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais