Den som skulle motta pakken fikk den ikke, jeg skrev tydelig navn, adresse og tlfnr på den som skulle være mottager. Jeg ( som ikke var satt opp som mottager, men som betaler)fikk den i dag ( noe sen... Ver mais
A empresa respondeu
Meget god service hos kundeservice, Mads svarte med en gang på e-post, og ordnet opp i spørsmål jeg hadde.ReSound TV Streamer fungerer utmerket.Men, PostNord hadde en unødvendig lang forsendelse, uten... Ver mais
A empresa respondeu
Dere er flinke til å informere om når pakken er på vei. Har gode erfaringer fra tidligere. Denne gangen har det gått over en uke uten noen pakke i posten. Når jeg ser tilbake er det nok min egen fei... Ver mais
A empresa respondeu
Rask levering og bra pris, men avleveringen fra DHL er katastrofal. Eg var heime heile dagen, men ingen ringde på døra mi (før ein sjåfør frå Posten kom med ein pakke frå Batterieksperten utpå dagen).... Ver mais
Escrito pela empresa
Japebo tilbyr originale reservedeler, trådløst tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra alle ledende merker, inkludert Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound.
Vi vet hvor viktig det er at høreapparatet fungerer pålitelig i hverdagen. Derfor tilbyr vi et nøye utvalgt sortiment som gjør det enkelt å vedlikeholde og ta vare på utstyret ditt – for best mulig lydopplevelse og stabil funksjon over tid. 🔊
🛒 Enkel og oversiktlig nettbutikk
Nettbutikken vår er laget for å gjøre det enkelt å finne riktige produkter.
Med tydelige kategorier, søkefunksjon og detaljerte beskrivelser kan du raskt
finne deler og tilbehør som passer til ditt høreapparat.
🚚 Rask utsendelse og sporing
Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing på alle forsendelser,
slik at du kan følge pakken din hele veien.
💬 Kundeservice med produktkunnskap
Trenger du hjelp med å finne riktig produkt? Vår kundeservice hjelper deg gjerne
via e-post – både før og etter kjøpet.
🔒 Trygg og fleksibel handel
Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle trygt.
⭐ Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger og bruker anmeldelser aktivt for å forbedre vår service og kundeopplevelse.
Fabriksvej 9A, 4200, Slagelse, Dinamarca
Respondeu a 98% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Får det jeg bestiller raskt og uten mangler
Slik det skal gjøres

Resposta da Japebo.no
Har nå fått pakken. Men det tok lang tid når jeg skulle svare på oplevelsen før jeg fikk pakken

Resposta da Japebo.no
Rask levering, spørsmål ble besvart raskt. Jeg har vært i kontakt flere ganger og det har alltid fungert godt.

Fekk ingen informasjon

Resposta da Japebo.no
Har hatt en tidligere, hvor jeg var litt hardhendt når jeg skulle skifte batteri. En mothake som skulle holde batteri på plass røk !!
Da fungerte ikke dingsen.....

Resposta da Japebo.no
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.