Jari Autoudstyr er bare iorden,havde bestilt en fartpilot model Ab900ci,den skulle komme fra et fjernlager,så der gik lidt længere tid,men blev informeret perfekt af Lars vedrørende track and trace og... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Købte nogle varer på Jaris Autoudstyrs hjemmeside efter at have snakket med dem i telefon om leverings situationen på varen. Den blev bestilt hjem fra deres leverandør og sendt til mig på 2 hverda... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg kom ind i butikken, for at finde mig nogle småting til montering af mit bilstereo. Jeg bliver mødt af jasper og Dennis i butikken jeg havde snakket med kort forinden min ankomst, trods fl... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informações de contato
Vestergade 23, 7400, Herning
- 97 12 28 06
- Support@jariautoudstyr.dk
- jariautoudstyr.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super sted at handle, hurtig levering
Bestilte varer og havde dem 3 dage sener portofri

super hurtig betjening
Det fungere bare og tingene kom hurtigt og var helt perfekt

SUPER SERVICE.
Altid god service og et stort udvalg af kvalitetsvarer.

Resposta da Jari Autoudstyr
Fik hurtigt hvad jeg bestilte,
God kundeservice, hurtig levering.

Resposta da Jari Autoudstyr
Nem handel, hurtig levering, høj kvalitet af produktet
Jari autoudstyr har en nem og overskuelig webbutik.
De er nemme at komme i kontakt med, hvis man har spørgsmål. Deres levering er noget af det hurtigste jeg har set. Og produktet jeg har købt er af høj kvalitet. :-)

Resposta da Jari Autoudstyr
DET VAR EN SUPER SERVICE.
Der var ikke noget at sætte finger på alt var som det skulle være og man fik en sms da mailen ikke dur så den service kan i være stolt af .Jeg har ikke fået så god service nogle steder før ,så det bliver nok ikke sidste gang jeg køber noget hos jer .
Tak for god service i har forstået at kontakt til kunden er vigtig.

kØB DINE VARE HER NEMT OG HURTIGT
KAN VARMT ANBEFALES
VIL HANDLE DER IGEN GOD SERVICE
PALLE
FRA GREVE

Alt over forventning
På trods af en mikroskopisk lille ordre, var der en orientering og opfølgning som var det en kæmpeordre. Fantastisk.

Hurtigt, effektivt og omhyggelift
Profesionel behandling af ordren. Kan absolut anbefale Jari Autoudstyr

Resposta da Jari Autoudstyr
Fin og hurtig ekspedition.
Produkterne levede op til forventningerne.

Hurtig levering
Fik pakken rigtig hurtig, godt pakket ind ;)

fantastisk service!
Bestilte om aftenen tirsdag. Blev ringet op onsdag, om forsendelsen evt kunne leveres til mit arbejde grundet størrelsen (tagboks). Fik levering til arbejde torsdag.. Fedt fedt

Resposta da Jari Autoudstyr
Godt sted at handle autoudstyr.
Varen til den rigtige pris, hurtig og god handel.

Super service. Flinke folk. Kvik service. Stor 5 tal
Jeg vil fortælle alt godt om jer. Giver jer en kanon anbefalding. Super

Resposta da Jari Autoudstyr
Fin netbutik med god service
Købte nogle varer på Jaris Autoudstyrs hjemmeside efter at have snakket med dem i telefon om leverings situationen på varen. Den blev bestilt hjem fra deres leverandør og sendt til mig på 2 hverdage.
Desværre kom jeg ikke til at bruge varen alligevel da jeg fandt en anden løsning. Sendte derfor retur til Jari Autoudstyr som efter nogle uger refunderede købet.
Alt i alt en god behandling :-)

Hurtigt og billigt
Der blev fulgt op på forsendelsen, og varen der var i rest blev sendt direkte fra leverandøren til mig.

Resposta da Jari Autoudstyr
Hurtig og korrekt levering.
Jari Autoudstyr havde de varer jeg skulle bruge og med fri fragt også den bedste samlede pris i forhold til andre web butikker. Varer blev leveret til pakkeshop til tiden og indholdet i pakken var også korrekt, så jeg har haft en god handle oplevelse med Jari Autoudstyr.
Med venlig hilsen, Klaus Pedersen.

Hurtig uproblematisk levering
Bestilling, betaling og levering gik helt efter bogen og som lovet på hjemmesiden

Resposta da Jari Autoudstyr
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.