Jari Autoudstyr Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Købte nogle varer på Jaris Autoudstyrs hjemmeside efter at have snakket med dem i telefon om leverings situationen på varen. Den blev bestilt hjem fra deres leverandør og sendt til mig på 2 hverda... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kom ind i butikken, for at finde mig nogle småting til montering af mit bilstereo. Jeg bliver mødt af jasper og Dennis i butikken jeg havde snakket med kort forinden min ankomst, trods fl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jari Autoudstyr havde de varer jeg skulle bruge og med fri fragt også den bedste samlede pris i forhold til andre web butikker. Varer blev leveret til pakkeshop til tiden og indholdet i pakken var o... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leveringstid på ikke lagervare

De er super gode venlige og flinke. Ville give 3 stjerner for leveringstiden. Men grundet de er gode til at informere om forsinkelser osv. Så får de 4. Havde der ikke været tale om varer der ikke var på lager ville min oplevelser muligt have været 5 stjerner.

17 de março de 2017

Fartpilot.

Jari Autoudstyr er bare iorden,havde bestilt en fartpilot model Ab900ci,den skulle komme fra et fjernlager,så der gik lidt længere tid,men blev informeret perfekt af Lars vedrørende track and trace og email,kan virkelig anbefales.Mvh.Kim Geertsen.

9 de março de 2017

Det virker ikke

Jeg købte den dyreste Jari, fordi jeg ville have god lyd, både for mig og modtageren. Jeg har glimrende lyd, men modtageren har svært ved, at høre hvad jeg siger. Lyden er hakket.

Jeg kontaktede support og fik at vide, at jeg skulle opdatere min Jari. Det gjorde jeg uden effekt. Jeg forstår ikke, hvorfor det skulle være nødvendigt, at opdatere enheden. Til den pris forventer jeg, at den virker uden problemer. Nu har jeg en svinedyr Jari, jeg ikke bruger.

Selve handelsoplevelsen har jeg intet at udsætte på. Den var venlig og professionel.

5 de março de 2017

ingen vare

Jeg har ventet i over en måned og jeg har stadig ingen vare fået, selv om jeg har været i butikken og skrevet til dem på mail.
Efter 1.5 måned fik jeg mine vare.

28 de fevereiro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fin service, og hurtig levering

Jeg manglede en AP500 fartpilot og så JARI havde et pakketilbud hvor en styreenhed fulgte med. Dog kunne jeg ikke bruge den styreenhed som fulgte med tilbudet.
Jeg aftalte med JARI at jeg købte den styreenhed som jeg så kunne bruge (den var dog lidt dyrere), og ville få 200kr rabat som ville blive sat tilbage på mit dankort efter betaling.

Rigtig fin service....

8 de fevereiro de 2017

super service.

Har bestilt to gange herfra uden problemer. Opstår der noget ringer de med det samme, får de ikke forbindelse prøver de igen dagen efter. Høflig og super god service. Kan varmt anbefales.

7 de janeiro de 2017

Skuffende oplevelse

Jeg bestilte julegave i god tid, hørte aldrig noget fra firmaet, dog efter 15-20 opkald + forsøg på mails fik jeg at vide der var omstændigheder der gjorde at jeg IKKE kunne modtage inden for den uge jeg havde forventet men at det sagtens skulle nå at komme inden jul. Hørte stadig intet.. og efter flere forgæves forsøg igen, fik jeg så at vide idag at der ville max gå 14 dage... (altså godt inde i det nye år) OG blev ud over det svinet til med beskyldninger om at have skrevet negativt om dem på Trustpilot (trods jeg intet havde skrevet på det tidspunkt). Helt sikkert ikke et firma jeg handler med fremover.
(Anders Bagger Lindgaard - Ordre 18700)

Ps. ja pengene er naturligvis trukket samme dag som jeg afgav ordren, men ikke returneret endnu.

21 de dezembro de 2016
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais