Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

veel moeilijk verkrijgbare artikelen bij JD Collectibles gewoon op voorraad. Pokemon is erg populair. En via internet verliep alles soepeltjes. Op tijd het kado binnen en tevreden gezichten, inclusief... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werd op de site duidelijk vermeld dat door de release in het weekend, mijn Booster Box 2e week April verwacht zou worden. Toch kreeg ik hem 3 april al thuis! Goede service, nette box, en voor... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos Colecionáveis

JD Collectibles is dé webshop voor Pokémon TCG, Ultra PRO accessoires, Funko Pops en andere Trading Card Games. Wij leveren altijd sealed en originele producten, direct uit eigen voorraad – actief in Dordrecht en online. Authentiek. Snel. Betrouwbaar.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

45 avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Snelle reactie

Ik had hier besteld, maar op een later moment mijn order geannuleerd. Zelfs in het paasweekend kreeg ik heel snel bevestiging van de annulering. De terugbetaling volgde een paar dagen later, waarbij ik tussentijds op de hoogte werd gehouden van de status.

5 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Duidelijk en Eerlijk

Toch kreeg ik hem 3 april al thuis!

Goede service, nette box, en vooral eerlijk en open!

2 de abril de 2026

Super

Mijn 2de bestelling gedaan, wederom netjes verpakt en goed geprijsd. Dus weer zeer tevreden!

7 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bezorging door DPD uitermate slecht

Wellicht is JD-collectibles prima, alleen het laten bezorgen door DPD is een grote fout. Binnenlandse bezorging duurt nu al langer dan een week. Tijdens uiteindelijke afleveringen heeft de bezorger niet aangebeld en is verder gereden.

9 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kosten besparing en geen schuld erkennen

Artikelen waren in een te grote doos verpakt met minimaal beschermingmateriaal om de producten heen. UPS heeft ermee gevoetbald dus de producten zijn beschadigd geraakt. Een oplossing heb ik niet gekregen na 2 weken wachten....

Update 31 januari 2026:
Nooit meer wat gehoord van deze partij. Onderzoek bij UPS zou allang afgerond moeten zijn en op mails wordt niet gereageerd. Verkoper blijft verantwoordelijk voor de levering dus UPS de schuld geven is hier ook niet van toepassing. De doos was slecht opgevuld en het karton was te dun. Kostenbesparing van deze verkoper heeft voor deze problemen gezorgd en dus niet UPS zoals hij/zij zelf beweert.

7 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada
logotipo da JD Collectibles

Resposta de JD Collectibles

Beste Arend,

Vervelend om te horen dat je bestelling beschadigd is aangekomen — dat is uiteraard niet de ervaring die we willen bieden. Zoals aangegeven hebben we direct een case geopend bij UPS, omdat er in dezelfde zending meerdere pakketten met schade zijn aangekomen. Helaas duurt het onderzoek van de vervoerder aanzienlijk langer dan wij zouden willen, en ligt die afhandeling volledig buiten onze invloed.

Zoals je zelf ook aangeeft, is de schade tijdens het transport ontstaan doordat er niet zorgvuldig met de pakketten is omgegaan. We vinden het jammer dat dit gedrag van de bezorger bij ons als bedrijf wordt neergelegd. Dat is voor ons als klein bedrijf extra frustrerend, omdat wij – in tegenstelling tot grote partijen als bijvoorbeeld een Bol.com – geen directe lijnen hebben met de back-offices van vervoerders en dus afhankelijk zijn van hun procedures.

Naar aanleiding van dit incident hebben we onze verpakkingsmethode verder verbeterd: we gebruiken inmiddels stevig dubbelwandig karton en extra beschermingslagen om de kans op transportschade verder te verkleinen.

Goede ervaring

Goede ervaring, ik was op het moment van de levering niet thuis, ze hebben dit pakket direct aan leverpunt afgeleverd en ik kon er dezelfde dag nog om. Producten mooi en veilig verpakt.

29 de outubro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.