God rådgivning og hjælp
God rådgivning og hjælp til at finde den helt rigtige trampolin
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God rådgivning og hjælp til at finde den helt rigtige trampolin
Jeg annullerede min ordre, da de ikke gider afsende den eller svare når man skriver til dem. Og så trækker de pengene I stedet for at annullere. Jeg vil råde alle til at ude sig fra denne butik!!!
Opdatering. De annullerede ordren, dagen efter træk de pengene alligevel. Så refunderer de og nu skal jeg vente op til 2 uger før jeg får mine penge tilbage.
Jeg håber inderligt at folk læser dette og holder sig meget langt væk fra jebo toys!!!
Gå langt uden om Jebotoys.
Jeg købte en EXIT Silhouette nedgravet sportstrampolin, men da jeg begyndte at samle den, opdagede jeg, at snorværket til sikkerhedsafskærmningen rundt om fjedrene manglede.
Jeg kontaktede Jebotoys med det samme, men efter adskillige opkald og e-mails hørte jeg intet. Da jeg endelig fik fat i dem, fik jeg at vide, at de havde problemer med deres leverandør. Den samme forklaring fik jeg igen og igen – også efter to måneders ventetid, uden at der skete noget.
Til sidst var jeg nødt til selv at montere afskærmningen, da mine børn ellers risikerede at falde ned og ramme fjedrene. Det burde ikke være nødvendigt, når man har købt en ny trampolin.
Jeg håber, at andre ser denne anmeldelse og tænker sig om, før de handler hos Jebotoys. Min oplevelse med både kundeservice og håndtering af reklamationen har været meget skuffende.
Bestilte en Berg Trampolin den 12/5 og forventet levering indenfor 14 dage.
Fik allerede leveringen den 19/5, og god kundeservice hele vejen igennem.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.