Product niet gekregen. Moeten betalen en dossier opgestuurd naar een incasso omdat ik weigerde te betalen voor een product die ik niet heb ontvangen. NOOIT MEER
Veja o que dizem as avaliações
Gewoon goed had een bestelling geplaatst, maar er was wat verkeerd gegaan na gehaald te hebben is dit gelukkig goed gegaan, daarom voor mij meer dan oke
Waardeloze schoenen ontvangen! Ten eerste zijn de schoenen zo’n 2 maten te klein, ten tweede is de kwaliteit van de schoenen teleurstellend, ten derde werd er heel moelijk gedaan over een retourformul... Ver mais
Detalhes da empresa
Stap binnen in een wereld van verfijnde elegantie en trendsettende mode met onze buitengewone fashion webstore. Bij ons draait alles om het creëren van een onvergetelijke winkelervaring voor stijlbewuste shoppers zoals jij. Onze fashion webstore is meer dan alleen een plek om kleding te kopen; het is een bestemming waar elke klik, elke beweging en elk detail zorgvuldig zijn ontworpen om jouw modehart sneller te laten kloppen. We zijn gepassioneerd bezig met het cureren van collecties die jouw unieke persoonlijkheid weerspiegelen, of je nu houdt van tijdloze klassiekers of gedurfde, avant-garde stijlen. Kortom, onze fashion webstore is jouw ultieme bestemming voor het ontdekken van exclusieve stijlen, hoogwaardige materialen en een service die net zo bijzonder is als de kleding die we aanbieden. Stap binnen en laat je inspireren door de wereld van mode zoals je die nog nooit hebt gezien. Welkom bij een onvergetelijke winkelervaring. Welkom bij Jenny Bella.
Informações de contato
Geerke 213, 5235 HK, Den Bosch, Holanda
- info@jennybella.nl
- jennybella.shop
As pessoas também visitaram
Waardeloos
Alles ging mis, en ook nog €26 moeten betalen voor een retour zending.
Product niet gekregen
Ik heb nog niks ontvangen en dat is al…
Ik heb nog niks ontvangen en dat is al 15 dagen geleden
Super fijne satijnen blouse en een…
Super fijne satijnen blouse en een blazer besteld. Snel bezorgd en van goede kwaliteit!
Fake product
Fake product , DONT BUY THIS
So much money for something that it even doens’t work. Shame of you Guys
Vieze flikkers
Il est où ma commande ???
Het bestelde product is nog altijd niet…
Het bestelde product is nog altijd niet toegekomen mooie praatjes ja maar duurt wel erg lang is al 5weken
Retourneren geen optie !
Ik zou hier nooit meer iets bestellen.
Ik heb een jas besteld die mooi leek op de site maar bleek goedkope troep uit China.
Retourneren kost dan zoieso €21.
Toch geretourneerd volgens alle reglementen.
Nu 2 maanden geleden en nog steeds geen geld terug omdat t niet aankomt in China.
Ben nu €91 verder met een hoge bloeddruk
Joli col roulé
Voor een bedrijf dat vanuit nederland…oplichters
Voor een bedrijf dat vanuit nederland levert.
en via tiktok aanbied
ben ik na 3 weken nog steeds aant wachten op mijn produckt.Het enige wat ik krijg als ik mail is dat het onderweg is.
wel krijg ik elke dag 10 reclame mails.
volgens mij oplichters
Ik heb de 2 pakken binnen gekregen,14…
Ik heb de 2 pakken binnen gekregen,14 dagen op moeten wachten,totaal geen kwaliteit, ik wil ze retourneren, maar gaat niet in Nederland, ik moet ze verzenden naar China,zou mijn nog 20 euro kosten
Is dus niet de volgende dag leveren!!!
Hoe lang duurt een gemiddelde Levertijd in Nederland. Dat is dus niet de volgende dag. Acht dagen ben inmiddels acht weken verder!!!!

Dit schoenen is niks
Valt te klein zonder maat is alle slechte ding dat ik heb gehad

Maten klopt niet bij
Maten klopt niet bij. Lange. Na niet retour sturen kost een vermogen en heel lang wacht tijd voor verzending
Ik heb gebesteld en ik heb niks ik ontvangen
Ik bestel een brodect van Jenny Beela en ik krijg nix en ik wil graag mijn geld terug
Doorverkoop van Ali-spul
Doorverkoop van Ali-spul. Reversed search je de foto's van de artikelen, dan kom je al snel bij de (uiteraard veel goedkopere, bekende Chinese website).
Oplichterij van de bovenste plank.
Ortho Schoenen gekocht
Ortho Schoenen gekocht. Di zijn geen Orthopedische , binnenzool heel dun en slechte kwaliteit. Ik wil terug stuuren maar kriigt contact niet met de winkel. Met die schoenen loop niet lekker. Thuis geprobierd . Wat kan ik doen ? bestelling # 2128 prijs 39,90
Gewoon goed had een bestelling…

Resposta da Jenny Bella
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.