Het is een uitstekende Website: Heldere structuur en goed overzicht, goede en adequate uitleg zonder poespas. Legt goed uit hoe je eigen data moet invoeren. Geeft snel inzicht in je energie ve... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeroen.nl heeft mij erg geholpen om inzicht te krijgen in mijn thuisinstallatie. Hierdoor kan ik beter gefundeerde besluiten nemen bv over aanschaf van een thuisbatterij. Ook werd er snel gereageerd... Ver mais
Wat een prachtige app heeft Jeroen gebouwd. Zoveel data beschikbaar. Wij krijgen 17-9-2026 een thuisbatterij. Per 1-1-2027 gaan we over op een dynamisch energiecontract (nu een vast contract). Ik wil... Ver mais
Jeroen.nl is helemaal top. Deze site geeft je alle tools en ondersteunende informatie om je eigen energieverbruik in kaart te brengen. Nadat je data is opgeladen in de categorie 'stroomanalyse' k... Ver mais
Detalhes da empresa
- Recursos Naturais Renováveis do Meio Ambiente
- Fornecedor de Energia
- Plataforma de colaboração pela web
- Site de avaliações
- Site de comparação de preços
Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.
Informações de contato
Holanda
- jeroen.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
goede site met erg veel informatie over…
goede site met erg veel informatie over leveranciers en opties.
bern erg tevreden dat deze kennis beschikbaar is

Jeroen.nl onafhankelijk
Jeroen.nl is de site met de beste en meest onafhankelijke informatie in Nederland.
Bij commerciele vergelijkingssites zit er vaak een verdienmodel achter.
Maak een acciunt aan, vul je gegevens in en je hebt een goed beeld van je verbruik en wat er aan te doen

eerlijk en zelfstandig onderzoek
eerlijk en zelfstandig onderzoek , niet afhankelijk van leveranciers
excelent over batterij dimensionering

Resposta da Jeroen.nl
Zeer duidelijke analyse en een…
Zeer duidelijke analyse en een verhelderend verhaal zonder verkoop praatjes.

Heel leerzaam
Ik volg de berichten van Jeroen en leer steeds wat. Heel nuttige info.

Resposta da Jeroen.nl
Jeroen geeft heel veel in depth info
Jeroen geeft heel veel in depth informatie op een relatief eenvoudige manier toegelicht, uiteraard hoef je het niet met al zijn conclusies eens te zijn maar je kan de data wel gebruiken om er je eigen conclusies uit te trekken vanuit jouw gezichtspunt en principes.

Resposta da Jeroen.nl
Grote Batterijen die je oplichten!
Als gepensioneerde die ruim 40 jaar met name in energie productie en consumptie heeft mogen werken, heb ik nu m’n eigen productiebedrijfje met 9 kWp aan panelen. In het werk waren de kW’n dan wel MW’n maar de principes zijn in de basis helemaal gelijk. Jeroen weet “energie” heel laagdrempelig te brengen zonder concessies te doen aan de basis. Goed bezig!
Zoals vele anderen (vermoed ik) word ik ook bestookt door de Batterijen Maffia in Nederland. Zij beloven gouden tijden, maar bovenal de zekerheid van hoge rekeningen en natuurlijk korte terugverdientijden.
De maat-offerte die ik deze week kreeg spande de kroon met 30 kWh batterijen en 6-7 jaar terugverdientijd bij bedrijf Z (details voeg ik niet toe). Ik dacht dat 5-10 kWh nog enigszins verdedigbaar zou moeten zijn. Jeroen denkt aan 5 kWh.
Dus voor alle batterijen dromers: een duistere aanbieding maakt je leven niet beter, maar vooral je banksaldo flink lager.
Dankjewel Jeroen: typefout gecorrigeerd! 😉

Onafhankelijk en ontzettend handig
Ik kom hier regelmatig om dynamische energieleveranciers te vergelijken en om de stroomprijzen per kwartier te bekijken. Wat ik er zo sterk aan vind is dat het echt onafhankelijk is: geen verkooppraat, gewoon eerlijke uitleg en data waar je iets aan hebt. De historische prijsdata en de inzichten heb ik zelf al vaak gebruikt. Jeroen test bovendien veel op zijn eigen huis en deelt daar de echte data van, en dat merk je aan de praktische, nuchtere toon. Een aanrader voor iedereen die slimmer en bewuster met energie wil omgaan.

Resposta da Jeroen.nl
Uitgebreide site en snelle support
Uitgebreide site en snelle support. Nuttige informatie, leverancier onafhankelijk.

Resposta da Jeroen.nl
Super website om je energieverbruik te…
Super website om je energieverbruik te analyseren. Zeker doen voordat je een batterij aanschaft!

Resposta da Jeroen.nl
Zeer uitgebreide opsomming van allerlei…
Zeer uitgebreide opsomming van allerlei zaken over de thuisbatterij, uiteenzetting van energie tarieven, vast contract en dynamisch contrakt
Zeer informatieve site die ik met plezier en aandacht bekijk e niet alleen voor een keer.
Zeer zeker de moeite waard voor iedereen die geïnteresseerd is in bovengenoemde zaken ik zou zeggen kijk eens op jeroen.nl

Betrokken
Er waren wat problemen met mijn energie simulatie, maar na meerdere mailtjes over en weer zijn we er toch uitgekomen! Ik waardeerde dat echt.

Resposta da Jeroen.nl
Zeer duidelijk hoe Jeroen zijn kennis…
Zeer duidelijk hoe Jeroen zijn kennis aan velen laat weten.
Dank je wel.

Jeroen verzamelt kennis
Jeroen verzamelt kennis. En die deelt hij met iedereen. Chapeau.

Resposta da Jeroen.nl
Veel heldere uitleg en tips!
Veel heldere uitleg en tips!! Ik vind het helpend in het doolhof van alles met stroom

Resposta da Jeroen.nl
Kreeg heel veel handvatten om mee…
Kreeg heel veel handvatten om mee verder te kunnen.
Kan het begrijpen dat Jeroen geen persoonlijk advies kan geven, maar met zijn site en mijn account iemand wel verder kan helpen

Resposta da Jeroen.nl
Inzicht in verbruik en opwekking.
Zoals ik al eerder heb vermeld erg goed. Als je inzicht wil hebben in je verbruik en opwekking, is Jeroen.nl een uitkomst. Via Jeroen.nl ben je ontlast om bv zelf allerlei excel bestanden te maken. En vragen aan Jeroen, worden beantwoord en je heeft er wat aan.

Resposta da Jeroen.nl
Duidelijke en volledige site.
Duidelijke en volledige site.
Snelle en vriendelijke communicatie