Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het is een uitstekende Website: Heldere structuur en goed overzicht, goede en adequate uitleg zonder poespas. Legt goed uit hoe je eigen data moet invoeren. Geeft snel inzicht in je energie ve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeroen.nl heeft mij erg geholpen om inzicht te krijgen in mijn thuisinstallatie. Hierdoor kan ik beter gefundeerde besluiten nemen bv over aanschaf van een thuisbatterij. Ook werd er snel gereageerd... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een prachtige app heeft Jeroen gebouwd. Zoveel data beschikbaar. Wij krijgen 17-9-2026 een thuisbatterij. Per 1-1-2027 gaan we over op een dynamisch energiecontract (nu een vast contract). Ik wil... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeroen.nl is helemaal top. Deze site geeft je alle tools en ondersteunende informatie om je eigen energieverbruik in kaart te brengen. Nadat je data is opgeladen in de categorie 'stroomanalyse' k... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Recursos Naturais Renováveis do Meio Ambiente
  2. Fornecedor de Energia
  3. Plataforma de colaboração pela web
  4. Site de avaliações
  5. Site de comparação de preços

Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

193 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

4,9

Todas as avaliações

135 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Website Jeroen& energie

Sinds kort ook aanwezig bij de website van Jeroen. Bracht me veel duidelijkheid. Eerlijke meningen, diverse berekeningen en adviezen.
Op advies van Jeroen heb ik nu een contract afgesloten bij Zonneplan!
Bedankt!!!

10 de janeiro de 2026

Resposta da Jeroen.nl

Graag gedaan mevrouw Harbers!

Berekenen dynamische energiekosten voor de Hogeschool Rotterdam

Jeroen heeft op basis van een dataset over 2025 met kwartierwaardes inzichtelijk gemaakt onder welke voorwaarden het voor de Hogeschool Rotterdam voordelig is om over te gaan naar een dynamisch energiecontract. Geweldig nuttige informatie voor beslissingen over een contract van € 1.6 miljoen per jaar.

6 de janeiro de 2026

Resposta da Jeroen.nl

Dank Wouter! Leuk om mee te kunnen denken over jullie energie-slurpende-koffie automaten. Uit die dingen in de nachten :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeroen is een onafhankelijke gids

Jeroen is de gids in mijn bewustwordingsproces aangaande energie. Zo fijn om een onafhankelijke gids te hebben die je bij de hand neemt.

24 de dezembro de 2025

Resposta da Jeroen.nl

Graag gedaan Teeke! Ik doe het met plezier :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snelle reactie per mail

Snelle reactie per mail, maar geen antwoord op mijn vraag over het EMS systeem bij batterijen.fijn dat Jeroen veel antwoorden geeft op allerlei energie problemen,maar helaas geen oplossing weet voor mijn probleem.mijn verwachting over het krijgen van het juiste advies was te hoog.

15 de dezembro de 2025

Resposta da Jeroen.nl

Hoe kan je mij een matige beoordeling geven voor een vraag waar ik geen antwoord op heb? Ik heb geen glazen bol en ben geen professor. Ik snap je situatie heel erg, je bent gewoon besodemietert met je thuisbatterij, maar daar kan ik echt he-le-maal niks aan doen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Als Jeroen iets niet weet zegt hij dat ook gewoon…

Jeroen heeft een zeer waardevolle website die je 100% onafhankelijk inzicht geeft om betere keuzes te maken als consument op gebied van energie. Met name de waarschuwingen die gedaan worden ten aanzien van thuisbatterijen zijn erg belangrijk. Ik zeg altijd, laat je informeren totdat je begrijpt wat je aan het doen bent. Jeroen helpt daarbij. En als Jeroen iets niet weet zegt hij dat ook gewoon en gaat hij op onderzoek uit :-)

15 de dezembro de 2025

Resposta da Jeroen.nl

Fijn dat ik je heb kunnen helpen :)

TOPPIE

Overzichtelijk uiteenzetting van diverse energie leveranciers ook bij vragen komt er snel een duidelijk antwoord, daar word je blij van in deze ondoorzichtige wirwar en energie leveranciers en ook cowboys, met andere woorden ik zou zeggen TOPPIE Jeroen.nl

8 de dezembro de 2025

Inzicht in stroomgebruik

De beste site waar je zonder technische kennis op een goede manier geïnformeerd wordt hoe je inzicht krijgt in eigen gebruik en hoe je aan de hand daarvan slim kunt besparen en keuzes kunt maken

1 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeroen heeft mij het afgelopen jaar op…

Jeroen heeft mij het afgelopen jaar op onnavolgbare manier mij geheel vrij voorzien van de best mogelijk informatie over een Dynamisch contrakt bij Tibber en de aanschaf van een 5KW Sessy thuisbatterij.
Voor iemand met best wel wat inzicht heeft Jeroen mij alle ins en outs verstrekt over waar ik tot nu ben gekomen. In jan 2026 word mijn Sessy geïnstalleerd en kan het feest beginnen van zon en KW winnen.

6 de dezembro de 2025

Resposta da Jeroen.nl

Dank Helma, prachtige review. Goed om aan te vullen: ik heb geen concreet thuisbatterij advies gegeven maar wel richting en informatie. De keuze heb je gelukkig helemaal zelf gemaakt, zoals het eigenlijk hoort :) Goed gedaan!

Super informatief

Ben nu een tijdje 'lid' van Jeroen.nl en lever mijn Tibber (P1) data en Enphase (PV) data aan en Jeroen maakt er mooie plaatjes van. In combinatie met mijn Home Assistant heb ik nu veel meer inzage in mijn energie gebruik en kan ik mijn zelfverbruik 'sturen' naar de laagste prijs/tijdstip. De impact van de warmtepomp op mijn gas verbruik is aanzienlijk. Bedankt voor deze uiterst informatieve site. Ben benieuwd wat 2027 gaat betekenen als er niet meer gesaldeerd mag/kan worden. Harold heeft dat trouwens prima uitgelegd in een videootje.

5 de dezembro de 2025

supercomple site

ik vind de site van Jeroen.nl heel erg waardevol. Ik ga overstappen naar dynamisch en heb mijn keuze (zonneplan) laten bepalen door de ranking op jeroen.nl. De kosten worden per leverancier super duidelijk en ook actueel weergegeven

1 de dezembro de 2025

Graag gedaan Patrick!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Website jeroen.nl geeft prima info!

De website van jeroen.nl geeft duidelijke informatie en wil mensen niet hijgerig van alles aanbieden. Als je op zoek bent naar mogelijkheden voor verduurzaming zonder je te storten op commerciële hypes, kijk dan zeker op jeroen.nl

28 de novembro de 2025

Resposta da Jeroen.nl

Dit is precies de bedoeling.. de bomen door het bos weer zien.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het gaat een sport worden

Ik ben zelf ook al zo 15jaar een beetje bezig om op een leuke manier geld en slim om te gaan met energie en vindt het leuk om dit via onder anderen Jeroen te volgen. Zelf heb ik ook een echte besparende douchekop omdat we douchen met een boiler van Niebla wel even wenen. Misschien iets om is te testen.

Cees
Waddinxveen

30 de novembro de 2025

Resposta da Jeroen.nl

Ik zal de kerstman eens vragen of hij een douchekop mee kan nemen... testen is altijd goed!

Jeroen adviseert onafhankelijk

Jeroen adviseert gratis en voor niets consumenten zonder winstoogmerk. Puur voor de hobby denk ik. Duidelijkheid in deze ondoorzichtige wereld van energie staat voorop.Echt gaaf dat je dit doet.

30 de novembro de 2025

Resposta da Jeroen.nl

Ja, hobby... het is leuk om mensen hiermee te kunnen helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bewust van je energieverbruik…

Het is goed om naar ons energieverbruik te kijken en je bewust te zijn dat er verbetermogelijkheden zijn. Je kun deze aanpakken, zelf of met hulp. Jeroen.nl is een goede hulp. Ook als je niet direct een expert op dit gebied bent.

29 de novembro de 2025

Resposta da Jeroen.nl

Veel mensen weten niet hoe en waar ze kunnen starten met het krijgen van inzicht, iets wat echt stap 1 is. Dank voor je review!