Het is een uitstekende Website: Heldere structuur en goed overzicht, goede en adequate uitleg zonder poespas. Legt goed uit hoe je eigen data moet invoeren. Geeft snel inzicht in je energie ve... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeroen.nl heeft mij erg geholpen om inzicht te krijgen in mijn thuisinstallatie. Hierdoor kan ik beter gefundeerde besluiten nemen bv over aanschaf van een thuisbatterij. Ook werd er snel gereageerd... Ver mais
Wat een prachtige app heeft Jeroen gebouwd. Zoveel data beschikbaar. Wij krijgen 17-9-2026 een thuisbatterij. Per 1-1-2027 gaan we over op een dynamisch energiecontract (nu een vast contract). Ik wil... Ver mais
Jeroen.nl is helemaal top. Deze site geeft je alle tools en ondersteunende informatie om je eigen energieverbruik in kaart te brengen. Nadat je data is opgeladen in de categorie 'stroomanalyse' k... Ver mais
Detalhes da empresa
- Recursos Naturais Renováveis do Meio Ambiente
- Fornecedor de Energia
- Plataforma de colaboração pela web
- Site de avaliações
- Site de comparação de preços
Bewustwording creëren rondom het gebruik van stroom. Dat is de missie van Jeroen. Met eerlijke onafhankelijke informatie zonder commerciële poespas.
Informações de contato
Holanda
- jeroen.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Eindelijk transparante informatie
Ik was op zoek naar informatie over dynamische tarieven, reken voorbeelden etc. Door de informatie op Jeroen.nl kreeg ik er grip op, ook de analyse van mijn data van afgelopen jaar en door de transparante prijsvergelijking heb ik een keuze gemaakt voor een nieuw contract. Ik ben benieuwd wat Jeroen in de toekomst nog gaat brengen

Resposta da Jeroen.nl
De informatie van Jeroen.nl is top!
De informatie van Jeroen.nl is top! Zelf heb ik gebruik gemaakt van de informatie en data om met mijn P1-meter data van het afgelopen jaar te berekenen of dynamisch contract voordeliger zou zijn bij mijn gewoontes. De historische data en informatie over de prijsopbouw van dynamische contracten is daarbij zeer waardevol!

Resposta da Jeroen.nl
Duidelijke en veelzijdige informatie op…
Duidelijke en veelzijdige informatie op nagenoeg alle gebied van energie verbruik.
reageerde zelfs tijdens zijn vakantie terwijl de automatische mail om pas na 1 september te reageren

Goed advies !
Goed advies !
Keurig in de reactie !
Dankzij hem wijzigingen doorgevoerd die efficientie verhogen en kosten drukken.

Resposta da Jeroen.nl
Heel prettig dat een onafhankelijk…
Heel prettig dat een onafhankelijk iemand een goed overzicht geeft in de best complexe wereld van energielevering en opwekking. En van tegengestelde informatie.
En ook heel fijn dat je Jeroen via Whatsapp vragen kunt stellen. Top!

Resposta da Jeroen.nl
Duidelijke en transparante info…
Duidelijke en transparante info ensnelle reactie bij vragen!

Goed advies
Fijn om even via WhatsApp kennis te ontvangen wat ik niet goed op internet kon vinden.
Uitgebreid advies!

Resposta da Jeroen.nl
Jeroen.nl is een fantastisch…
Jeroen.nl is een fantastisch informatieve website. Ook reageert hij via whatsapp op vragen. Echt geweldig.

Jeroen(.nl) is geweldig
Jeroen(.nl) is geweldig. Enorm veel en goede info op website. Heeft me erg goed geholpen met het begrijpen van het ‘gemiddelde of gewogen’ tarief bij dynamische contracten. Tevens wees hij me op erg handzame tools op z’n website.
Gr PieterGr

Resposta da Jeroen.nl
Goede informatie en goede service
De site van Jeroen geeft uitgebreide informatie over oa dynamische energie contracten en alles wat er bij komt kijken. Ik had problemen met een analyse op een excel file. Dit werd direct opgepakt door Jeroen. Mijn complimenten

Dynamisch contract afslui5en
Doordat ik de site heb bezocht en gelezen, gekeken wat ik bij een dynamisch contract ongeveer per maand zou moeten betalen in mijn situatie. Ik meld mij aan voor een energiecontract en ik accepteer een bedrag van €15 per maand. Komt er een voorstel,terug van meer dan €100. Dit durf ik nu te weigeren en anders maar een andere leverancier.

Resposta da Jeroen.nl
Innovatief, bezig met bewustwording goed omgaan met energie en duurzame energie
lees dit:
jeroen nl energie opslaan water zwembad
gewoon zoeken naar oplossingen, trial en error, met slimme mensen die het net als Jeroen als een uidaging zien in deze wereld te onderzoeken en daardoor meer mogelijk te maken.
Jeroen.nl is een goede site, met veel meer informatie dan alle energieleveranciers. Echt bezig met bewustwording, om anderen goed de weg te wijzen om handig met (duurzame) energie om te gaan.

Resposta da Jeroen.nl
Een website met duidelijke informatie .
Een website met duidelijke informatie .
Jeroen.nl is absoluut een aanrader als je meer wilt weten over alles wat te maken heeft met de energietransitie.
Heb je vragen dan krijg je altijd een snelle respons. Goed overzicht met beoordeling van dynamische energie leveranciers en hun positieve en negatieve kanten.
Niet alle produktvergelijkingen met waardeoordeel.

Resposta da Jeroen.nl
Snelle goed onderbouwde reactie.denkt…
Snelle goed onderbouwde reactie.denkt goed mee en is realistisch met onderzoek

onafhankelijke info
de website van Jeroen.nl geeft veel info over het duurzaam maken van huis en omgeving zonder dat daar zakelijke, dus per definitie geen onafhankelijke, belangen achter zitten.

Resposta da Jeroen.nl
Mooie site met goede en bruikbare informatie.
Echt een overzichtelijke website met duidelijke informatie.
Heb je vragen dan krijg je van deze energieke vriendelijke enthousiasteling altijd een snelle respons.

Resposta da Jeroen.nl
Zeer aan te raden om deze informatieve…
Zeer aan te raden om deze informatieve website te bezoeken wanneer je overweegt een andere stroom leverancier te kiezen die precies past op jouw specifieke behoeften. Ook zeer goede gedetailleerde informatie voor iedereen die overweegt een eigen zwembad te bouwen. Jeroen reageert onverwacht snel op reacties of vragen via email.