Bardzo dziękuję jestdrop za buty Air Jordan 1 Mid Signal Blue! Wszystko się spodobało na 100% - świetny kontakt z klientem, szybkie odpowiedzi na pytania, pomoc z prawidłowym rozmiarem, informacja o d... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bardzo profesjonalna i zorientowana obsługa. Szybka realizacja zamówienia oraz indywidualne podejście do klienta powodują, że zakupy stają się czystą przyjemnością. Paczki starannie i ładnie zapakowa... Ver mais
Profesjonalnie i szybko. Doskonały kontakt i fachowa porada. Buciki piękne i doskonałej jakości, dostarczone pod same drzwi. Polecam i z pewnością jeszcze nie raz skorzystam. Życzę sukcesów i dalszego... Ver mais
Niestety przez błąd na stronie nie dostałam parki, ale kontakt z sklepem i szybki zwrot oceniam mega pozytywnie!
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Jestdrop to firma stworzona przez sneakersowych zajawkowiczów. Działamy w tej branży od 2017 roku, dzięki czemu jesteśmy w stanie dostarczać naszym klientom ich wymarzone, „limitowane” pary butów. Na przestrzeni lat naszej działalności stworzyliśmy unikalną sieć dostawców, przez co buty, które Wam dostarczamy to w 100% autentyczne i oryginalne przedmioty. Jeżeli zdecydujesz się nam zaufać, to z pewnością tego nie pożałujesz i będziesz cieszył się ze swoich unikatowych sneakersów.
Informações de contato
Łódź, Polônia
- jestdrop@gmail.com
- jestdrop.com
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Serdecznie Polecam sklep!
Durzy asortyment butów.
Oraz świetny sklep!
Bardzo szybka dostawa!
Bardzo szybka dostawa.
Buty przyszły na drugi dzień!
Really great service and transaction
Really nice contact with service, transaction done quicky and without any problems. Sneakers are in perfect shape. Couldn't ask for more.
Buty przyszły bardzo szybko w bardzo…
Buty przyszły bardzo szybko w bardzo dobrym stanie. Na pytania dostawałam bardzo szybko odpowiedzi i jestem zadowolona z zakupu.
Bardzo dobry kontakt, sprawna transakcja i mega profesjonalne podejście.
High recomandation
High quallity sneaker, instant shipment and kind service. Very pleased of sneakers.
Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa i co najważniejsze ciągły kontakt z klientem !
Serdecznie polecam <3
Polecam bardzo serdecznie!
Serdecznie polecam!
Bardzo dobra organizacja pracy, pełne zaangażowanie i super obsługa, polecam!
Krótko i na temat
Bezproblemowość i szybkość transakcji to definitywnie cechy opisujące ten sklep, polecam serdecznie
Polecam!
Serdecznie polecam, podejście do klienta na bardzo wysokim poziomie. Zamówienie realizowane w bardzo krótkim czasie. Produkty takie same jak na zdjęciach, adekwatne do stanu w opisie.
Super!
Super sklep! Profesjonalna obsługa oraz szybki kontakt. Buty i pudełko w idealnym stanie.
Polecam!
Bardzo fajna obsługa i profesjonalne…
Bardzo fajna obsługa i profesjonalne podejście do klienta :)
10/10
Profesjonalna obsługa, piękne buty i szybka dostawa, nic tylko kupować
Super sklep
Super sklep. Bardzo polecam zakupy, paczki profesjonalnie zapakowane, szybka i miła obsługa klienta.
Profesjonalnie!
Profesjonalnie i szybko. Doskonały kontakt i fachowa porada. Buciki piękne i doskonałej jakości, dostarczone pod same drzwi. Polecam i z pewnością jeszcze nie raz skorzystam. Życzę sukcesów i dalszego rozwoju.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.