Jewelsbyjackie Avaliações 13

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Detalhes da empresa

1. Joalheria

Ontstaan vanuit de passie voor sieraden! Nu nog hobbymatig, maar je mag een beetje groot dromen. We streven ernaar om een vaste plek te worden voor het kopen van jouw sieraden. Elke bestelling wordt met trots ingepakt!

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

13 avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, mooi verpakt en ook nog extra kadootje erbij. Super

8 de dezembro de 2024

Hi Tiny! Wat een lieve review, dankjewel! Geniet van je aankoop 🫶🏼

beste jewerly ooit

ik had een ketting ontworpen hij zag er precies hetzelfde uit als online super aardige eigenaresse
snelle levering met goeie instructies en lekkere chocolaatje hahah echt een aanrader dus

26 de setembro de 2024

Resposta da Jewelsbyjackie

Wat een lieve review! Hopelijk ga je heel veel plezier hebben van je bestelling! X 💖

Supermooie sieraden!

Supermooie sieraden!En hele snelle levering in een leuke mooie verpakking.2 oorbellen besteld en wat zijn ze mooi!Heel erg blij mee!Dankjewel!

5 de agosto de 2024

Resposta da Jewelsbyjackie

Hi Monique! Dankjewel voor je lieve review! Heel veel plezier met de oorbellen x

Helemaal super!

Super mooie sieraden en waanzinnig leuk om zelf je unieke ketting samen te kunnen stellen!

5 de julho de 2024

Resposta da Jewelsbyjackie

Wat lief! Dankjewel voor je mooie review. We hopen dat je van je ketting gaat genieten! X

Superblij

Superblij met mijn nieuwe sieraden! Top 😃

2 de julho de 2024

Resposta da Jewelsbyjackie

Bedankt voor je lieve review! We zijn blij dat je tevreden bent :)

Top!

Ik heb onlangs oorbellen besteld en ben heel erg tevreden! De levering was snel en de oorbellen kwamen in een schattig doosje, waardoor het echt als een cadeautje aan mijzelf voelde. De oorbellen zijn prachtig en de kwaliteit is goed. Ik zal hier zeker bestellen! :)

Resposta da Jewelsbyjackie

Wat lief! Bedankt voor je positieve recensie. Ik zie je volgende bestelling graag tegemoet! Dan maak ik er weer een mooi cadeautje van :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie sieraden en snelle levering.

Mooie sieraden en snelle levering.
Heel leuk ingepakt, hier ga ik zeker weer bestellen!

14 de junho de 2024

Resposta da Jewelsbyjackie

Bedankt voor je mooie review! We wensen je heel veel plezier met je sieraden en hopen snel weer een mooi pakketje voor je mogen in te pakken :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Superleuke sieraden van mooie kwaliteit…

Superleuke sieraden van mooie kwaliteit en leuk geprijsd ook. Mijn dochter had oorbellen gewonnen met een give-away en zelf een paar oorbellen gekocht. Ze had heel leuk contact met de verkoopster. Super vriendelijk en goede service. De levering was snel en de bestelling was erg leuk verpakt. We gaan zeker vaker bestellen!

22 de junho de 2024

Resposta da Jewelsbyjackie

Wat lief! Dankjewel voor de mooie review. Ik vind het heel fijn om jullie als klant te hebben! Heel veel plezier ervan! X

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super leuke en betaalbare sieraden

Wat een leuke sieraden en ook nog eens betaalbaar!! Snelle levering en super leuk verpakt! Ik kijk nu al uit naar mijn volgende bestelling 💓

17 de junho de 2024

Resposta da Jewelsbyjackie

Wat lief! Dankjewel voor je review. We zijn blij met je als klant :) Heel veel plezier met je sieraden!

Super!

Mooie sieraden, vriendelijk contact en super snelle verzending! Ben er super blij mee!
Ook enorm leuk hoe alles verpakt was 🥰

7 de junho de 2024

Resposta da Jewelsbyjackie

Wat onwijs lief! Dankjewel. We hopen dat je heel veel plezier gaat hebben van je sieraden!

Super

Super! Ook heel mooi ingepakt!😍

Wat lief! Dankjewel, heel veel plezier ervan 🥰

Goede kwaliteit sieraden

Hele snelle levering, leuk verpakt en oorbellen zijn van goede kwaliteit. Heel blij mee!

Super lief! Dankjewel voor je review 🥰 Heel veel plezier ervan 💖

Goede ervaring! 🤍🐚

Ik heb meegedaan aan een give away en ik heb die gewonnen! Super leuke prijzen en ook heel aardig! Goede kwaliteit sieraden voor goede prijzen zou ik hier kopen! Goede ervaring hiermee! 🤍🐚

18 de junho de 2024

Resposta da Jewelsbyjackie

Mega lief! Nog gefeliciteerd met het winnen van de winactie 💖 En bedankt voor je bestelling daarna! Heel veel plezier ervan 🤩

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.