Super god oplevelse :-) Virkelig flink fyr. God rådgivning, arbejdet udført til tiden, og pæn oprydning efter arbejdet. Og ikke mindst til en god pris. Tak for hjælpen herfra.
Veja o que dizem as avaliações
Top karakter til JH Isolering herfra! Vi har fået lavet en fuld hulmursisolering på vores hus fra 1930/1990, 200mm ekstra isolering på loftet og en gangbro. Alt er blevet udført til UG og super god se... Ver mais
Præcis og venlig og hurtig service😊
Super god oplevelse, grundig og punktlig. Og til en yderst fair pris. Vi er meget glade og tilfredse. Vi kan allerede mærke forskel på huset selvom det er forår. Venlig hilsen Mark og Camilla.
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vi tilbyder hulmursisolering & loftisolering med papiruld eller glasuld, etablering af gangbro, udskiftning af loftlem & udsugning af leca og flamingo. Vi kommer ud og giver et uforpligtende tilbud, på lige det du har behov for! Du vil få en fast kontakt både før, under og efter opgaven. Vi ser frem til at høre fra dig!
Informações de contato
Lillegade 15, 8660, Skanderborg, Dinamarca
- Kontakt@jh-iso.dk
- jh-iso.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En anbefaling herfra
En anbefaling herfra. Mødte til aftalt tid, venlig og informativ omkring processen på opgaven. Et tilfredsstillende resultat, omhyggeligt udført og efterladt i rengjort stand.
Alle pengene værd!
Har i dag haft besøg af Jakob som har lavet hulmurs isolering med papiruld på vores hus. Jakob er en super behagelig person og meget nem, at snakke med, det er en fornøjelse at have ham på besøg. Kanon udført arbejde! Det bliver ikke sidste gang jeg benytter mig af Jakobs service.
Varm anbefaling herfra
Efterisolering af hulmur med glasuld
Fik hulmursisoleret en tilbygning. De kom til aftalt tid, vi fik lov at kigge med på kameraet så vi kunne se hvor der manglede isolering. Ugen efter kom de igen til aftalt tid og isolerede og ryddede pænt op bagefter.
Fint arbejde til OK pris.
Super stykke arbejde
Hurtig respons og Jacob er super service minded. Holder hvad han lover. Lavede et flot stykke arbejde for mig. Kan klart anbefales. 5 store stjerne herfra...
Tak Jacob

Alle aftaler overholdt.
Alle aftaler overholdt.
Fint udført arbejde.
Afsluttet med fin oprydning efter udført arbejde.

Resposta da J.H. Isolering & Service
God service, står klar til at hjælpe med alle sprøgsmål man har. Super rar og snaksaglig, kan kun anbefale ham til ændre!

Resposta da J.H. Isolering & Service
Det bliver 5 store stjerner herfra i…
Det bliver 5 store stjerner herfra i forbindelse med energioptimering og deraf indblæsning af 300mm papiruld på ca. 1.500m2 loftrum i en af vores ejendomme, THE WHITE HOUSE 1922, Kolding.
Generel flot og gennemført arbejde som udløser den bedste anbefaling til JH Isolering & Service.

Resposta da J.H. Isolering & Service
Jeg har fået lavet hulmursisolering af…
Jeg har fået lavet hulmursisolering af Jakob. Arbejdet var professionelt udført, og der var pænt og ryddeligt bagefter. Klar anbefaling herfra👍

J.H. anmeldelse
J.H. Isolering & Service kan varmt anbefales.
Hurtige svar i forhold til tilbudsfasen.
Ekstremt højt serviceniveau.

Super serviceminded 🙏🏻

Resposta da J.H. Isolering & Service
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.