Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nieuwe manager Deinze is heel onvriendelijk. Sfeer sindsdien echt onder 0 . Heeft al met verschillende leden in ruzie gelegen, een goeiedag is te veel, zaagt en klaagt op alles. Niet aanspree... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

À fuire , service moyen voire parfois inférieur à celui des concurrant pratiquant des prix moins chèrs, en plus de ça ils ont des pratiques non scrupuleuses quand vous décidez d'arreter votre abonnem... Ver mais

1,7

Muito Ruim

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

70 avaliações

Sem histórico de pedidos de avaliações

1,7

Todas as avaliações

54 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nieuwe manager Deinze een ramp

Nieuwe manager Deinze is heel onvriendelijk. Sfeer sindsdien echt onder 0 .
Niet aanspreekbaar of je krijgt een snauw of kortaf antwoord terug.

Jammer dat ze de vorige manager hebben vervangen met zo iemand. Groepslessen worden te pas en t onpas gecanceld en personeel weet niet waar ze mee bezig zijn tijdens de small group trainingen. Niet goed voor de reputatie als je met mensen hun lichaam bezig bent..

Voelt niet meer fijn om te fitnessen daar.

7 de julho de 2026

Jims Meise

Ik ben lid in Jims Meise en neem er deel aan de groepslessen. Momenteel krijg je geen waar voor je geld door de afwezigheid van een werkende airco in de zaal. De temperatuur loopt op tot boven de 30 graden en dit wordt niet gecompenseerd.
Mails hierover worden niet of gedeeltelijk beantwoord.
Gelukkig zijn het goede lesgevers die veel zelf regelen!

20 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vandaag eerste keer na verbouwing gaan…

Vandaag eerste keer na verbouwing gaan trainen, Amaai bij binnenkomst geen lichten niet kompleet donker een klein lichtje van de herenkleedkamer toch maar beste van maken en trainen met GSM lichtje en muziek na een uurtje komt er iemand eindelijk licht ok nu gaan douchen nieuwe kabines heel smal water niet bruikbaar zeeeer heet dus terug naar huis
En dit is niet de eerste keer hoor voor de verbouwing ook meegemaakt!!

2 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jims fitness duur, onduidelijk en onbekwaam personeel

Ze halen gewoon geld van je rekening zonder dat erbij staat over wat het precies gaat. Ik heb mijn abonnement stopgezet op 20 mei en nu willen ze dat ik blijf betalen tot 10 juli. Je moet toch maar 1 maand opzeg doen??? Je stelt vragen, geen antwoord. Personeel is totaal niet gekwalificeerd om de job te doen. Als je in een fitness werkt en niet weet wat dumbbells zijn dan is er toch een probleem! Als je full in abonnement neemt, krijgt je drank erbij. Ja, koffie of thee. Dus dat vinden zij de aangewezen drank voor een fitness. Ga gewoon naar basic fit. Geen gezaag, geen gezeur. Alles duidelijk. En veeel goedkoper.

29 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik kwam 40min met de fiets om…

Ik kwam 40min met de fiets om uiteindelijk aan te komen bij de fitness in Paal en ze zeiden dat het gesloten was wegens verbouwingen terwijl op de website stond dat het open was. Ik vroeg om misschien een uitzondering te maken, maar het mocht niet terwijl de manager zelf er nog zat te fitnessen. Zet volgende keer aub het op de website.

21 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer tevreden over Jims fitness!

Ik ben zeer tevreden over Jims fitness. Ik ben ook zeer tevreden over Colruyt en de laagste prijzen. Ik wou mij eigenlijk gewoon inschrijven in de fitness van mijn dorp. Elke 3 jaar ga ik een half jaar fitnessen. Toen bleek dat deze SNAP fitness was overgenomen door Colruyt group, en dat je overal in het land kon gaan fitnessen. Ik was al zeer tevreden over SNAP, die vroeger een 24/7 formule had en waar ik 's nachts en zelfs één keer op oudejaar ging fitnessen. Wat geweldig, de fitness voor mij alleen in het midden van de nacht. Maar ik ben nog meer tevreden over Jims. Ik zat met wat problemen en een leegte omdat mijn geld in 2025 in iemand zijn handen gegeven werd. Al het spaargeld en de toekomstige inkomsten blanco en geregeld door iemand anders die mijn muziekplanning met één overschrijving na 8 jaar volledig leeg liet voor een jaar. Maar dat heeft Jims mooi opgelost. Ik kon altijd ergens terecht, ook voor de kou, de regen en te douchen. Sorry voor de vele problemen met betalingen en inchecken en mij te misdragen. Het was niet altijd mijn fout. Hopelijk word het mij vergeven. Ik heb zo'n 15 fitnessen in het land bezocht, en dit kwam zeer goed uit als ik bv. helemaal naar Gent of Leuven moest voor een urenhalf les, en dan samen met Jims er een dubbele activiteit van kon maken. Eén minpuntje is de automatische domiciliëring en de 3,6€ die elke keer van de rekening gaat als deze niet lukt. Ik was bij SNAP ook een late betaler door een geldsysteem, maar alles is betaald nu en ik denk dat ik er na een half jaar terug mee stop. Met een beetje meer summer body nu, op naar het strand en een fiets huren!

21 de maio de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

JIMS MECHELEN - deelnemende fitness aan werkabonnement blijkt leugen te zijn

JIMS MECHELEN. Wegens een stopzetting van mijn vorige fitness was ik opnieuw op zoek naar een fitness waar je onbeperkt groepslessen kon doen zonder super veel geld kwijt te zijn. Ik had het geluk om via mijn bedrijf een goedkoper abonnement te hebben en had gezien dat ik met dit abonnement bij Jims kon deelnemen aan alle groepslessen. Ik belde eerst naar Jims om te vragen of dit effectief kon en zij bevestigden mij dit. Als gevolg mocht ik een groepsles volgen. Eens aangekomen bleek dat niet was doorgegeven dat ik deze groepsles ging mee volgen, gelukkig was er nog plaats en kon ik toch meedoen. Na de les vroeg ik of het mogelijk was om de lessen online via de app te boeken maar de man achter de balie kende hier niets over hoe dat precies zat met mijn goedkoper abonnement. In de week erna werd ik gebeld door Jims met de vraag hoe mijn proefles was geweest en ik vertelde graag dat ik andere lessen wilde proberen en vroeg hoe ik deze op voorhand kon reserveren. Ik zei ook dat ik een abonnement van het werk had. De vrouw aan de telefoon bleek de clubmanager van de fitness te zijn en zei dat dit geen probleem was, ik de volgende keer wat vroeger mocht komen en zij mij alles zou uitleggen. Zo gedaan ben ik een halfuur op voorhand voor mijn volgende groepsles gegaan, maar opnieuw bleek dat de man aan de balie (was een andere nu) niet te weten hoe dit allemaal werkte. Hij zei dat ik na mijn groepsles info moest vragen want de clubmanager was daar om uitleg te geven. De groepsles was gedaan dus ik vroeg aan de clubmanager hoe ik de groepslessen precies kon reserveren met mijn werkabonnement. Ze vertelde mij dit ik hier geen toegang tot had, dat het systeem niet toelaat om online lessen te boeken omdat ik een bedrijfsabonnement heb. Ik zou maar op goed geluk moeten komen en dan hopen dat er nog een plaatsje vrij is, dan pas zou ik mogen deelnemen aan de groepsles. Ze zou het wel navragen (wat ik sterk betwijfel of dit effectief gaat gebeuren). Ik ben eigenlijk wel gewoon gedegouteerd, er staat duidelijk dat zij deelnemende fitness zijn voor mijn werkabonnement maar als je dan toch wilt gaan, lukt het niet. Echt vriendelijk en oplossingsgericht was ze ook niet… dus mij zien ze zeker niet meer terug.

19 de maio de 2026

Sterke achteruitgang

Ik fitness meer dan 30 jaar in dit fitnesscentrum (Schilde, voorheen NRG en fitness centrum Schilde) en ben steeds heel tevreden geweest. Echter zijn er de laatste tijd veel veranderingen qua personeel wat een andere sfeer met zich meebrengt. Het is irritant dat het steeds zoeken is naar een locker die wél werkt en de onaangename geur in de kleedruimte kan blijkbaar niet opgelost worden. Mijn Vip abonnement is inclusief vers fruit maar dit veranderd plots naar een "fruitmomentje"??? De onvriendelijkheid van de manager (toen ik naar fruit vroeg) was de druppel om mijn ongenoegen te delen!

13 de maio de 2026

Openingsuren vallen tegen...

Zeer goede fitness en steeds verzorgd. (Opwijk)

Minpunt aan Jims: voor iets meer te betalen per maand tov een andere fitness, hadden de openingsuren toch anders gemogen.
17u sluitingstijd in het weekend is echt te vroeg. 24/7 had een mooie service geweest.

2 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mijn persoonlijke mening

ik ben ontzettend tevreden over dit fitnesscentrum. Vanaf het moment dat je binnenkomt, merk je meteen dat er een fijne sfeer hangt. het personeel is super vriendelijk en staat altijd klaar om je te helpen, of je nu vragen hebt over apparatuur of advies nodig hebt over je training.
Het team motiveert je om het beste uit jezelf te halen en zorgt ervoor dat je met plezier blijft komen sporten.
De faciliteiten zijn modern en goed onderhouden, wat het sporten extra aangenaam maakt; Kortom, een top fitnesscentrum waar klantvriendelijkheid, enthousiasme en professionaliteit perfect samenkomen. Absoluut een aanrader

30 de abril de 2026

JIMS Asse - slechte service

JIMS Asse : een mooie en kwalitatieve infrastructuur, maar helaas wordt die volledig onderuitgehaald door de manier waarop de club wordt uitgebaat.

De club was nog geen maand open en ik had al meerdere keren voor een gesloten deur gestaan om 7:30, terwijl de officiële openingstijd 7:00 was. Er was op die momenten geen medewerker aanwezig en dus kon ik simpelweg niet trainen.

Een maand later werden de openingsuren “tijdelijk” aangepast van 7:00 naar 9:30. Voor mij maakt dat het abonnement praktisch onbruikbaar, aangezien ik net vóór mijn werk ga trainen en mijn abonnement ben aangegaan op basis van de oorspronkelijke openingsuren.

Ik heb daarom gevraagd om mijn abonnement definitief stop te zetten. Dat werd geweigerd.

Als reden werd een personeelstekort aangehaald, wat ik persoonlijk moeilijk te rijmen vind met het feit dat zowel ikzelf als twee kennissen interesse hebben getoond om in de club te werken. Zij kregen geen antwoord en ik kreeg te horen dat er al voldoende mensen in het team waren.

Intussen heb ik de Consumentenombudsdienst en de relevante overheidsdiensten op de hoogte gebracht.

Voor mij is dit bijzonder teleurstellend. Je verkoopt een abonnement op basis van bepaalde openingsuren, wijzigt die vervolgens waardoor klanten hun abonnement niet meer normaal kunnen gebruiken, en weigert dan een correcte oplossing.

Mooie fitness, maar qua betrouwbaarheid, communicatie en klantgerichtheid absoluut ondermaats.

20 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Très déçu par la gestion client

Très déçu par la gestion client. Client depuis 2021, je n’utilisais plus la salle depuis longtemps et j’ai demandé la résiliation. Malgré cela, on m’a réclamé un mois supplémentaire en invoquant un préavis, sans réelle volonté de trouver une solution adaptée ni geste commercial malgré plusieurs échanges.

Les réponses reçues m’ont donné le sentiment d’un traitement purement administratif, sans considération pour la fidélité du client ni recherche d’arrangement raisonnable.

Dommage, car au-delà des installations, la qualité du service client fait aussi la réputation d’un établissement. Pour ma part, cette expérience me laisse une image très négative.

29 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Duidelijke achteruitgang in kwaliteit na de overname

Sinds onze fitness werd overgenomen door Jims, is de algemene kwaliteit aanzienlijk achteruitgegaan. Er worden veel beloftes gemaakt, maar er wordt weinig daadwerkelijk gerealiseerd...

Om de paar weken lijkt er weer nieuw management of personeel te zijn dat met nieuwe plannen komt die uiteindelijk niet worden uitgevoerd.
Je zou verwachten dat een grote keten zoals deze haar klanten centraal stelt, maar dat is helaas niet het geval.

Daarnaast voelt het verplicht moeten downloaden van een app om te reserveren en zelfs toegang te krijgen tot de fitness onnodig beperkend en onpraktisch.

9 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Since it became jims instead of NRG it…

Since it became jims instead of NRG it went down the hill. Bad service , got denied acces because i dont have the app installed , and the locker rooms are a mess. They just want money and nothing els. It to expensive for what it is.

17 de março de 2026

Oplichters

Ik was in Schilde VIP lid gedurende 1,5 j in 2023 en betaalde via domiciliering dus 60€/maand. Tot 2 x toe werd dit bedrag 2x op 1 maand afgehaald. Ik ging aan de balie hierover klagen maar mijn geld kreeg ik niet terug … ik kreeg 2 maand gratis maar dat wilde ik niet uit principe.Vervolgens heb ik mijn abonnement opgezegd (helaas mondeling) en nu na 2 jaar krijg ik een brief van La-on ( incasso ) dat ik nog 1 maand lidgeldmoet betalen … echt een schande … ik zet daar geen voet meer binnen

24 de fevereiro de 2026

Zeer teleurstellende ervaring

Zeer teleurstellende ervaring. Tijdens mijn proefdag werd de gym als 24/7 open gepromoot, maar 3 maanden later hebben ze de openingsuren veranderd en is 24/7 stopgezet. Daardoor kan ik er niet meer trainen, maar toch weigeren ze het contract correct te beëindigen.

Ik heb ondertussen 3 verschillende e-mails met verschillende einddata van mijn contract ontvangen. Volgens hun eigen mails is mijn contract dus al beëindigd, maar ze blijven toch proberen geld van mijn rekening te halen, terwijl alles al betaald is.

Zeer onprofessionele communicatie. FOD Economie is inmiddels op de hoogte gebracht.

6 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Problemen niet aangepakt in Jims Beveren…

Problemen worden niet aangepakt in Jims Beveren
Jims Beveren is op zich een heel leuke sportclub met zeer vriendelijk personeel maar jammer genoeg is er al jaren geen verwarming meer in de kleedkamers. Nochtans is er verwarming aanwezig maar deze is defect en wordt jammer genoeg niet hersteld...

24 de fevereiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jims is niet meer zoals NRG vroeger was…

Dit was vroeger een goeie sportschool, nu trekt het op niks meer, basicfit veel goedkoper en zelfde voordelen….

Ze hebben zelfs recentelijk hun 24/7 gym weg gehaald terwijl veel leden hiervoor kwamen…
Prutsers

21 de fevereiro de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.