Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan desværre kun sige, lad være med at lave aftaler med jlc Haveservice, det starter fint, men ender med meget høj timepris (ca 1000 kr) snyd med antal besøg og ubehøvlet opførsel fra ejerens si... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

890 for en time må være danmarksrekord. Det var heller ikke aftalen. Lars virkede ellers flink og pålidelig. Han lovede at komme dagen efter, han havde udført en times arbejde for at klippe nogle k... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har i dag haft Jlc Haveservice ude at klippe vores mareridt af en hæk på 2,60! Det har været kompetent og fagligt godt udført arbejde, hvor vi både har fået klippet og rettet den store hæk ud... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det bliver ikke til en anbefaling herfra. Min mor på 78 hyrede JLC Haveservice til at holde have denne sommer. MEN vi oplevede at aftaler ikke blev overholdt, og at det efterfølgende har været en ud... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de paisagismo
  2. Delivery de Flores
  3. Centro de Jardinagem
  4. Jardineiro
  5. Serviço de zeladoria
  6. Viveiro de plantas

Escrito pela empresa

Jeg tilbyder mine kunder haveservice , viceværtsservice , Byens bedste haveservice. Jeg yder den service, som kunden har behov for og det er meget individuelt. Der kan laves et sæson abbonement lige efter ønske.. Se mere på vores website..

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kompetent og fagligt veludført haveservice ...

Det har været kompetent og fagligt godt udført arbejde, hvor vi både har fået klippet og rettet den store hæk ud til vej og inderhæk i tjørn i skel mod nabo. Vi har fået vejledning og haft kompetente mennesker til at udføre et kompleks arbejde og efterfølgende er alt omhyggeligt opryddet på matrikel af Jlc Haveservice.
Vi er mere end tilfredse...!!
Mvh
Kammer & Dalbro

3 de novembro de 2020

Resposta da Jlchaveservice

Jeg takker rigtig mange gange for den flotte ros, det gør mig rigtig glad når mine kunder er tilfredse.
Så tak:)

Projekt hæk 😄

Har dd fået halveret vores hæk af 2 utroligt dygtige mennesker. De er hurtige, påpasselig og effektive. Orden er et must for dem. Kunne næsten ikke se at de havde været her mht oprydningen, imponerende. 1000 tak for god service og gode råd om tingene.
Mvh Kari Eriksen

20 de outubro de 2020

Tak

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg har lige haft JLC haveservice til…

jeg har lige haft JLC haveservice til at klippe min hæk ,fremragende arbejde, professionelt og flot, rigtig søde mennesker, der kom som aftalt,
kan 100 procent anbefale til andre, at bruge JLC
jeg ved godt, hvem jeg skal benytte i fremtiden

4 de agosto de 2020

Tak:)

billigere end aftalt

Super sødt og hårdtarbejdende ægtepar. Havde 3 ting vi havde aftalt til fast pris. De blev gjort, derudover noget mere. Dette til under prisen, da et af bedene kun behøvede 2 gange fræsning. Derudover fik jeg at vide hvordan jeg selv kunne komme videre.
Skal jeg have lavet mere, er det dem jeg vil ringe til.
Kan kun anbefales

19 de julho de 2020

Resposta da Jlchaveservice

Når du er tilfreds så er jeg glad. tak for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min forplads og bed samt min miserable…

Min forplads og bed samt min miserable terrasse, have og hæk blev ordnet på nogle få timer af de sødeste og mest effektive mennesker. Det var alle pengene værd. Afventer nu et tilbud på vedligehold hver 3. uge.
Det var en dejlig oplevelse og en kæmpebefrielse for mig.

15 de julho de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fin service hele vejen igennem

Super fin service hele vejen igennem, og et meget fint resultat. Vi havde en meget lang/stor bøgehæk der trængte til klipning og vi er meget tilfredse med resultatet. Kommer helt sikkert igen!!

15 de julho de 2020

Tak henrik:)

Troværdighed

Lars kan man stole på, han holder de aftaler han indgår. Det er et udtryk for troværdighed som også afspejler sig i det arbejde han udfører. Jeg vil vende tilbage til Lars når jeg får brug for det igen. JLC Haveservice kan anbefales.

John Marnov

18 de junho de 2020

Tak

Punktligthed

Punktligthed, ordentlighed og høflighed er de karakteristika jeg lige vil sætte på firmaets indsats.

9 de abril de 2020

Resposta da Jlchaveservice

Dejligt at blive beskrevet sådan, tak for den.

Super gode priser

Super gode priser, fint arbejde og venlige mennesker,kan bestemt anbefales. Vil bruge dem igen når hårdt arbejde melder sig :-)

2 de abril de 2020

Tak:)

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais