Super god service fra vi kom, venlig og erfaren medarbejder som fortalt om produktet, havde vi nogle spørgsmål blev de osse besvaret. Alt ialt en god oplevelse 😊👍
Veja o que dizem as avaliações
Leveringen var super. Meget flink mand fra firmaet, som hjalp med at bære varen helt ind i haven. Produktet lever op til forventningerne og billeder.
A empresa respondeu
Dejligt med imødekommenhed, når man kontakter dem pr. telefon. Vi havde nogle særlige ønsker, som blev imødekommet. Ordren, foldbare pileflethegn, er i en virkelig god kvalitet - ikke set bedre andre... Ver mais
A empresa respondeu
Fik monteret et Stockholmshegn i sommeren sidste år. Hegnets kvalitet er meget bedre end jeg havde forventet til den billige pris. Hegnet har også bestået en stormtest i mellemtiden. Alt fra bestillin... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Hos jmkiil A/S har vi specialiseret os indenfor havehegn til private. Vi tilbyder også den fulde entreprise opgave, hvor vi leverer og monterer materialerne. Vi har også stor erfaring på redskabsskure og pavillon.
Informações de contato
Brundtlandparken 2, 6520, Toftlund, Dinamarca
- 71990680
- info@jmkiil.dk
- jmkiil.dk
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super god service fra vi kom
Alt ialt en god oplevelse 😊👍
Varen blev leveret af en meget flink…
Varen blev leveret af en meget flink chauffør. Den kom som planlagt. Blev sat op i påsken og resultatet super. Tak
Leveringen var super

Resposta de jmkiil.dk
Prisen er rimelig og hegnet blev…
Prisen er rimelig og hegnet blev leveret som aftalt. God vejledning i telefon om montering.

god oplevelse
Behagelig samtale, firmaet overholdt aftale og
chaufføren der afleverede varen var rar og venlig.

Tillidsfuld
Søde, venlige og meget hjælpsomme når man ringer. Rigtig god service hele vejen, selv ved leveringen.

Resposta de jmkiil.dk
Ingen problemer ved bestilling eller…
Ingen problemer ved bestilling eller levering super

Resposta de jmkiil.dk
Hurtig levering. Meget fint legehus, rimelig nemt at samle, som straks blev taget i brug

Resposta de jmkiil.dk
Varer leveret forholdsvis hurtigt og i…
Varer leveret forholdsvis hurtigt og i god forfatning.

Resposta de jmkiil.dk
Super godt kvalitets hegn som de…
Super godt kvalitets hegn som de forhandler og som jeg har købt, er bare så godt tilfreds. Desunden har de en tip top kundeservice. Jeg kan anbefale dem :-)

Super produktkvalitet og kundeservice
Åh - Jeg er nok den mest besværlige kunde, fordi det bestilte natur-hegn skulle leveres til mit sommerhus og det var derfor vigtigt for mig, at jeg kunne være der for at tage imod.
De blev kiiiimet ned, men tog det i stiv arm. Verdens sødeste chauffør leverede og hjalp mig ind i skuret med det. Skøn kvalitet i hegnet og kundeservice. Har handlet der før og vil til enhver tid handle der fremover. Mine varmeste anbefalinger.

Resposta de jmkiil.dk
Der blev leveret det aftalte til aftalt…
Der blev leveret det aftalte til aftalt tid.

Det ringeste produkt
Det ringeste produkt. Først med en forkert sending af samlinger til gyngen. Derefter er kvaliteten af gyngen helt i bund.
Kan ikke anbefales.

Resposta de jmkiil.dk
God service fra 1. Dag jeg kontaktede dem og god information i produktionsforløbet og indtil jeg får leveret mit hegn af to utrolig hjælpsomme chauffører.

Godt sted!
1.fair priser
2. Holder leverings tidspunktet!
3. Kundeservice mega flinke!
- fik leveret mit hegn idag, hvor jeg lod mærke til at der manglede noget, jeg ringet ind til dem og de fik det løst inden for kort tid og vil sende mig det som manglede, som projektet kan starte mandag som planlagt👍🏽
- virkelig god service!

Resposta de jmkiil.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.